בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מסיבת חנוכה תשע"ח - שבע שנים לפורום!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/12/2017 06:28 לינק ישיר 

ואיזה קינוח טובה למסיבת חנוכה קיבלנו ממש לפני צאת חנוכה בעיר מונסי (למרות שאני לא חסיד חב"ד אבל כל העיר מונסי צהלה ושמחה)שהרב שלום רובשקין שוחרר מהכלא ממש נס חנוכה אמיתי!!!! הייתי אצל הקבלת פנים בחוץ מהבית שלו וכולם רקדו ביחד חסידים ליטאים וחסידי חב"ד יד ביד אף אחד לא התייחס להקור הנורא ורקדו בשמחה גדולה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/12/2017 07:22 לינק ישיר 

אני בדיוק עכשיו פתחתי את הטלפון וכל ההודעות בווטסאפ היו על השחרור מהכלא!! ייוואו איזה מרגש זה לא להאמין!
ממש 'נס חנוכה' ודידן נצח'!
(דידן נצח היה בה' טבת שאז הוחלט בבית המשפט האמריקאי שהספרים בספרייה של הרבי הרייץ שייכים לחסידים)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/12/2017 17:24 לינק ישיר 

'להודות ולהלל לשמך הגדול'!
נס כפשוטו!
ושנזכה להמשיך ישר מהגאולה הפרטית שזכה ר' רובשקין להיגאל-לגאולת כלל ישראל-הגאולה האמיתית והשלמה מיד ממש!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2017 14:19 לינק ישיר 

elmonsey כתב:

ואיזה קינוח טובה למסיבת חנוכה קיבלנו ממש לפני צאת חנוכה בעיר מונסי (למרות שאני לא חסיד חב"ד אבל כל העיר מונסי צהלה ושמחה)שהרב שלום רובשקין שוחרר מהכלא ממש נס חנוכה אמיתי!!!!הייתי אצל הקבלת פנים בחוץ מהבית שלו וכולם רקדו ביחד חסידים ליטאים וחסידי חב"ד יד ביד אף אחד לא התייחס להקור הנוראורקדו בשמחה גדולה!!!

כן בהחלט שמחה פורצת כל הגדרים אגב גם כפשוטו יש סרטון איך כולם ליד הדלת של הבית שלו ומרוב לחץ המעקה עף פשוט וכולם נופלים בנס בלי נפגעים...
זה שמחה אדירה התנכלות של שנים לבנאדם מיוחד כ"כ עונש לא מידתי והמון עלילות דם. אותה שופטת נתנה לאנשים רוצחים 8 שנים ופחות ולו היא נתנה 27 שנים. מעל 100 אנשי משפט היו בעד ודיברו עם הנשיא על זה. מזל שיש את טראמפ... ממש אפשר לומר לו היה נבחר רק בשביל זה דיינו. כי ע"פ טבע לא ראו שום דרך כבר שהוא יצא היה כ"כ הרבה ערעורים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2017 19:01 לינק ישיר 

לגמרי!!!!! זה פשוט נס חנוכה!!!! זה היה מדהים האחדות של כולם, שימשך תמיד!! ובאמת שיגיע תיכף ומיד הגאולה האמיתית והשלימה!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מסיבת חנוכה תשע"ח - שבע שנים לפורום!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext