זה קצת שונה, כי את ארי ראיינו בתור בוגר מיאמי ובשביל הראיונות האלו היינו צריכים אישור מירחמיאל, ויש אישור! ככה שזה באמת מרגש! הסיפור המלא יתפרסם יחד עם הראיון... אני רק לא מבינה איך שני הילדים הכי מוכשרים במקהלה היו בארץ הקיץ ולנו לא הייתה הופעה. מיאמוש, שנגלה באיזו שפה נערך הראיון עם אליהו?
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 29/08/2018 13:34:42
נשלח ב-29/8/2018 11:08
באמת שני הראיונות היו ממש הפתעה,גם לנו:) ולקבל אישור מירחמיאל זה משהו שלא ציפיתי בכלל..
בראיון עם אליהו לוי דיברנו בעברית! ויש לו עברית מצויינת:)
אישור מירחמיאל זו התקדמות משמעותית. מאחורי כל ראיון יש סיפור (גם מאחורי זה של ארי)
אני מחכה בסבלנות :)
נ.ב עד כמה חפרתם בשאלות לגבי המשפחה של אליהו לוי? כי אני חושב שאולי אני מכיר מישהו שקרוב שלו. אבל מי יודע, יש עוד מלא אנשים שנקראים לוי...
נשלח ב-2/9/2018 10:45
עידודודו כתב:
[quote]אישור מירחמיאל זו התקדמות משמעותית. אחד שיודע להעריך! מאחורי כל ראיון יש סיפור - זה משפט חזק! (גם מאחורי זה של ארי) ומאחורי כל אחד מהראיונות האלה יש ממש דרמה.
אני מחכה בסבלנות :)
נשלח ב-2/9/2018 16:18
ahh i can not wait for this to be posted i didnt know u have to get permission to interview them your soo lucky u met them
נשלח ב-2/9/2018 17:02
מיאמוש כתב:
עידודודו כתב:
מההההההה?
אני במתח ומתרגש נורא :)
תוקן על ידי עידודודו ב- 26/08/2018 23:20:59
כן.. באמת לא מאמינה שעשינו את זה הפעם האחרונה שהיה משהו דומה זה היה כשנסעת לראיין את ארי גולדוואג
דומה אבל מאוד שונה. עד עכשיו היו ראיונות עם בוגרים, אבל לא עם ילדים מהמקהלה.
זאת בהחלט יוזמה חסרת תקדים.
נשלח ב-2/9/2018 17:09
עידודודו כתב:
אישור מירחמיאל זו התקדמות משמעותית. ללא ספק. מאחורי כל ראיון יש סיפור ממש כך! (גם מאחורי זה של ארי)