נשמע מגרה לראות את הראיון עם אליהו לוי!!! הבעיה שאני חסומה..... ב''ה!!!!! מי שיוכל/ תוכל לשלוח קישור ב'גוגל דרייב' לחסומים.... אודה לו מאוד!!!!! תודה ענקית....... מחכה! בקישור הקודם ששלחתם לחסומים זה לא פתח לי.....9; אני יכולה רק בגוגל דרייב..... פליז.....3;
נשלח ב-27/5/2019 10:12
תמרור25 כתב:
שירה י'הודית - הייתי צריכה לקרוא פעמיים את התגובה כדי להבין מה הולך פה... זה משעשע, לכתוב תגובה ולקבל תשובה אחרי חצי שנה... (וגם עכשיו אני לא יודעת מתי תהיי פה כדי לקרוא את זה). "סוף סוף..."
אני תוהה אם זה מכוון אלי... ברור! שנתיים ניסינו לעכל את הקול הנדיר הזה, ואת באת ממש לקראת הסוף. עוד לא עיכלנו והוא כבר עזב... נראה לי שהוא בעצמו לא הבין עד כמה הוא מיוחד ;)
"זה מדהים! הוא באמת לא צריך תזמורת עם קול כזה. מה נראה לך שסתם ירחמיאל הכניס בהופעות האחרונות קטעים ווקאלים? זה בדיוק בגלל הקול הזה! "
יכול להיות... ואני חשבתי שזה בזכות המחרוזת שערכתי בווקאלי ושלחתי לו ;) ה' יודע.. שנראיין את ירחמיאל, תזכירי לי לשאול על הנקודה הזו "זה סוג השירה של מיאמי. מיאמי מזרח שרו בהבהרה ספרדית ולא ראיתי שזה 'תפס' אם כי אני חושבת שירחמיאל היה צריך לשחרר קצת ולאפשר לאליהו לשיר את תפילת חופה בהבהרה ספרדית כמו שהוא רגיל. "
יש בזה משהו מענין, שלדעתך בגלל ההברה זה פחות תפס. אני חושבת שזה בגלל נסגנון השונה. אבל בעיקרון - באמת התכוונתי לזה שהי'ה צריך לתת לו לדעתי לשיר בהברה הספרדית, זה יכול להכניס חידוש וזה יפה.
"גם שאול ודוד לא דורכים על אותה משבצת. ואכן, אליהו בהחלט מקבל מקום של כבוד בשורה של הסולנים הטובים ביותר של מיאמי."
מסכימה עם כל מילה. מקסים!
תוקן על ידי תמרור25 ב- 26/05/2019 18:21:40
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 27/05/2019 08:07:25
נשלח ב-4/6/2019 14:20
ריאיון מקסים- ממש נכס לאוהדי המקהלה! ישר כח לכל העוסקים במלאכה. כשחוזרים ורואים את הריאון גדלה האכזבה מזה שהוא לא היה בהופעה האחרונה:( הקול שלו ברצף סולואים בהקדמה פשוט ממגנט! הקול שלו ממלא את החלל. העברית שלו מתוקה והוא עונה על הריאיון לעניין כמו שצריך. זה יפה שהוא מספר את כל ההשתלשלות של הקבלה למקהלה. בהחלט רואים שהוא לא מבין כמה הקול שלו אדיר. הוא מפרגן לירחמיאל מחמאות יפות וזה עוד יותר יפה כי זה מגיע ממנו. "הוא ממש מקפיד בשערות" חחח כנראה שההערה הזו הופנתה אליו במקהלת האחדות הפוני כיס לו את כל המצח. התשובה שלו לשאלה אם הוא פגש מעריצים משעשעת :) השירה הספונטנית בסוף - מעולה ! שומעים את היכולות שלו. ואם כאן המקום לתאר את הקול שלו במוגזמות אנחנו עושות את זה: הוא כמו פרי מתוק ועסיסי, הוא עוצמתי עם שילוב של עדינות,מתיקות ורגש. הקול שלו ממלא את החדר וחוץ מזה יש לו יכולות וואקליות מדהימות של עליה ודיוק. אם חיפשתם הגדה מילונית לקול פעמונים- אליהו לוי!
נשלח ב-5/6/2019 14:36
שירהיהודית כתב:
שירה י'הודית - הייתי צריכה לקרוא פעמיים את התגובה כדי להבין מה הולך פה... זה משעשע, לכתוב תגובה ולקבל תשובה אחרי חצי שנה... (וגם עכשיו אני לא יודעת מתי תהיי פה כדי לקרוא את זה). "סוף סוף..."
אני תוהה אם זה מכוון אלי... ברור! שנתיים ניסינו לעכל את הקול הנדיר הזה, ואת באת ממש לקראת הסוף. עוד לא עיכלנו והוא כבר עזב... נראה לי שהוא בעצמו לא הבין עד כמה הוא מיוחד ;)
"זה מדהים! הוא באמת לא צריך תזמורת עם קול כזה. מה נראה לך שסתם ירחמיאל הכניס בהופעות האחרונות קטעים ווקאלים? זה בדיוק בגלל הקול הזה! "
יכול להיות... ואני חשבתי שזה בזכות המחרוזת שערכתי בווקאלי ושלחתי לו ;) ה' יודע.. שנראיין את ירחמיאל, תזכירי לי לשאול על הנקודה הזו "זה סוג השירה של מיאמי. מיאמי מזרח שרו בהבהרה ספרדית ולא ראיתי שזה 'תפס' אם כי אני חושבת שירחמיאל היה צריך לשחרר קצת ולאפשר לאליהו לשיר את תפילת חופה בהבהרה ספרדית כמו שהוא רגיל. "
יש בזה משהו מענין, שלדעתך בגלל ההברה זה פחות תפס. אני חושבת שזה בגלל נסגנון השונה. אבל בעיקרון - באמת התכוונתי לזה שהי'ה צריך לתת לו לדעתי לשיר בהברה הספרדית, זה יכול להכניס חידוש וזה יפה.
"גם שאול ודוד לא דורכים על אותה משבצת. ואכן, אליהו בהחלט מקבל מקום של כבוד בשורה של הסולנים הטובים ביותר של מיאמי."
מסכימה עם כל מילה. מקסים!
תוקן על ידי תמרור25 ב- 26/05/2019 18:21:40
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 27/05/2019 08:07:25
חחח
שירה שירה...
לא באתי לקראת הסוף :) וסליחה על האיחור האלגנטי... :)
מה, אסור להבריז לפעמים? ;)
היתי פה כל פעם שיכלתי (בעיות של מחשב ריתקו אותי לתקופה ארוכה) ועכשיו יש בעיות אחרות - של זמן. לא בעיות ב"ה, אבל כן חבל לי לא להכנס יותר. כי התגעגעתי... :)
ונראה שיש כאן בנות שמענין לקרוא ולהבין מהן יותר.
אז ברור שגם בתקופה שלא היתי פה ניסיתי לחפור קצת יותר על אלי'הו בעיקר ועל מיאמי בפרט.
אלי'הו ב-א-מ-ת כוכב!
מתוק, חמוד והקול שלו... מצמית מרוב יופי.
רגע. הוא עזב? מה? הוא עזב? אוי לא! (מחפשת טישו בדחיפות לקנח את מפל הדמעות)
לא נוותר לו! הוא ימשיך להוציא דיסקים. נעמוד לו על הראש. שיוציא עוד שירים וילך בדרך דוד פרלמן, ושלא יעיז לאכזב אותנו כמו שאול - הנחבא אל הכלים ממש. :)
הלוואי, שה' יעזור. אין לנו כוח לשבירות לב נוספות.
ולגבי הראיון. ברור שאני באה איתך בע"ה, כן? :)
נשלח ב-5/6/2019 14:39
2be כמה את מענינת! :)
את הרבה זמן פה? יותר מהמצטבר שלי בזמן האחרון בטוח... :)
אהבתי את ההגדרה וההקבלה. קלעת!
לדעתי, יש לו בפוני סוג של קסם נוסף. משהו שמזהה אותו :)
מקווה שהוא ימשיך לפרגן לנו בשפע שירים וקליפים.
ולא בקמצנות ח"ו... ;)
תוקן על ידי תמרור25 ב- 05/06/2019 12:39:19
נשלח ב-5/6/2019 18:36
היום צפיתי סופסוף בראיון המדהיייייים עם אליהו המוכשר!!!!! אחרי נסיונות לפתוח את הקובץ ללא הצלחה:-( וב''ה בזכות שירהיהודית המקסימה ששלחה לי אותו בקובץ שנפתח לחסומים..... וכל הזמן הזה הייתי במתח לראות כבר את הראיון המדובר...... אז כמו שכתבתי היום ראיתי אותו בשלמותו!! פשוט תענוג אחד גדול!!!!!! מרגש! מרתק! מעניין! מפתיע! ערוך מהמם! משאיר חשק לעוד..... אז תודות ענקיות לכל העוסקים במלאכה הלא פשוטה הזאת..... ההשקעה שלכם שווה!!!!!! זכיתי להכיר את אליהו המתוק והענק!! מקרוב!! מאחורי הקלעים..... שוב, תודה ענקיייייייית!! ותודה אישית לשירה יהודית המדהימה שהקדישה מזמנה כדי שאוכל לראות גם! כי גם לחסומים מגיע.....
נשלח ב-12/6/2019 16:07
תמרור25 כתב:
2be כמה את מענינת! :) תודה! למעשה אנחנו ניק של שתיים יחד אז זה אתן ולא את...את הרבה זמן פה? זהו שאנחנו די חדשות בפורום אבל אנחנו הרבה זמן קוראות בפורום וגם מכירות הרבה ככה שאנחנו מרגישות ותיקות (וגם אנחנו שתיים אז זה כפול:))יותר מהמצטבר שלי בזמן האחרון בטוח... :)
אהבתי את ההגדרה וההקבלה. קלעת!
לדעתי, יש לו בפוני סוג של קסם נוסף. משהו שמזהה אותו :)
מקווה שהוא ימשיך לפרגן לנו בשפע שירים וקליפים.
ולא בקמצנות ח"ו... ;) הלוואי!