יש לי עוד קטעי וידאו מהאירוע הזה, ויש לי עוד קטעי וידאו נדירים מאוד של מיאמי,www.youtube.com/watch?v=aaz4L_P4Zj4&feature=youtu.be אני רוצה לדעת אם מישהו כאן יש כל קטעי וידאו נדיר של מרדכי בן דוד שלא נמכרים בחנויות, אם יש לך משהו, אני שמח כדי להחליף מיאמי הישן קטעי וידאו נדירים בתמורה, אנא שלח לי דוא"ל [email protected]תוקן על ידי chaimbraun ב- 18/07/2019 14:08:39
יש לי עוד קטעי וידאו מהאירוע הזה, ויש לי עוד קטעי וידאו נדירים מאוד של מיאמי,www.youtube.com/watch?v=aaz4L_P4Zj4&feature=youtu.be אני רוצה לדעת אם מישהו כאן יש כל קטעי וידאו נדיר של מרדכי בן דוד שלא נמכרים בחנויות, אם יש לך משהו, אני שמח כדי להחליף מיאמי הישן קטעי וידאו נדירים בתמורה, אנא שלח לי דוא"ל
[email protected]
תוקן על ידי chaimbraun ב- 18/07/2019 14:08:39
הקישור הראשון לא עובד, הנה הוידאו www.youtube.com/watch?v=Q0jmNWNZJnA&feature=youtu.be
הקישור הראשון לא עובד, הנה הוידאו
תודה רבה! זה קטע ריקוד די משעשע...
ההופעה מתוך טלתון חב"ד בלוס אנג'לס, אותה ההופעה שהופיעו פה המקהלה - רואים את קטעי שירה האחרים. אני לא יודעת מי הכנר, מן הסתם, אם יש לך, חיים בראון את קלטת הוידיאו/DVD השלם, תוכל לצפות לשניה ולספר לנו מה שמו.
www.youtube.com/watch?v=E3Bztj_ESiM1995יש לי הרבה יותר משנת 1994 אתה רוצה ויש לך חומר להחליף אולי mbd
יש לי הרבה יותר משנת 1994 אתה רוצה ויש לך חומר להחליף אולי mbd