|
|
| נשלח ב-3/1/2020 14:50 |
|
| |
| מיאמית1992 כתב: |  | [quote]לגבי הקול של אריק סטרן - מדובר בילד מוכשר מאוד עם יכולות ווקאליות מרשימות, אבל שיא הקול שלו דווקא יותר לקראת ההתבגרות באלבום שיר השמחה, עם הסולו הבלתי נשכח ב'אדון עולם'[/quote
אז זהו שלפני כן היה לו קול קצת צפצץ.. אבל הקטע היפני באמת מוזר.. תמיד שאני רואה תאקספיקנסים אני מעבירה תקטעע..
|
|
הרעיון של מסביב לעולם היה בתיאוריה נחמד, ואני מניח שירחמיאל חשב שהרעיון של יפן גם נחמד, אבל זה פשוט לא הצליח לו...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2020 16:28 |
|
| |
מיאמית1992
| סנחריב כתב: |  | [quote]לגבי הקול של אריק סטרן - מדובר בילד מוכשר מאוד עם יכולות ווקאליות מרשימות, אבל שיא הקול שלו דווקא יותר לקראת ההתבגרות באלבום שיר השמחה, עם הסולו הבלתי נשכח ב'אדון עולם'[/quote
אז זהו שלפני כן היה לו קול קצת צפצץ.. אבל הקטע היפני באמת מוזר.. תמיד שאני רואה תאקספיקנסים אני מעבירה תקטעע..
הרעיון של מסביב לעולם היה בתיאוריה נחמד, ואני מניח שירחמיאל חשב שהרעיון של יפן גם נחמד, אבל זה פשוט לא הצליח לו...
|
| .
בנוסף, בקטע של מסביב לעולם, נראה שירחמיאל נהנה יותר מהילדים שם.. ממש הסכים לעצמו להתפרע4;4;4;4;
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2020 17:32 |
|
| |
תזכירו לי מה זה השיר הזה מיסטר קרטר?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2020 10:39 |
|
| |
שיר ממש חמודדד!!! יש לו מנגינה ממש חמודה ומגניבההה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2020 14:06 |
|
| |
וואו ממש הקפת את השיר מכל כיוון! ועכשיו שאני שומעת את השיר (וזה יוצא די הרבה) יש לי אסוציאציה של תפוח... טוב לדעת שאני לא היחידה שנתקעת פעם אחר פעם על הסולו של עודד ב5:10. לגבי אריק & רוברט וכו'. לאריק יש קול מקסים ויכולת שירה נהדרת וממש צריך להתרכז כדי לתפוס את עשירית השניה שדיברת עליה, אבל אני מסכימה שהקול הרך והמתנגן של רוברט עושה את זה טוב יותר מאשר הקול של אריק.
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 12/01/2020 14:06:42
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 16:22 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | וואו ממש הקפת את השיר מכל כיוון!
לשיר כזה טוב מגיע ניתוח מעמיק...
ועכשיו שאני שומעת את השיר (וזה יוצא די הרבה) יש לי אסוציאציה של תפוח...
תפוח בגלל הקפות? או שלא הבנתי...
טוב לדעת שאני לא היחידה שנתקעת פעם אחר פעם על הסולו של עודד ב5:10. לגבי אריק & רוברט וכו'. לאריק יש קול מקסים ויכולת שירה נהדרת וממש צריך להתרכז כדי לתפוס את עשירית השניה שדיברת עליה, אבל אני מסכימה שהקול הרך והמתנגן של רוברט עושה את זה טוב יותר מאשר הקול של אריק.
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 12/01/2020 14:06:42 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2020 10:52 |
|
| |
| סנחריב כתב: |  | וואו ממש הקפת את השיר מכל כיוון!
תפוח בגלל הקפות? או שלא הבנתי... בגלל התפוח של ניוטון... למה דווקא תפוח מכל המושגים שהזכרת?! לא יודעת, לא שואלים על אסוציאציות. טוב לדעת שאני לא היחידה שנתקעת פעם אחר פעם על הסולו של עודד ב5:10. לגבי אריק & רוברט וכו'. לאריק יש קול מקסים ויכולת שירה נהדרת וממש צריך להתרכז כדי לתפוס את עשירית השניה שדיברת עליה, אבל אני מסכימה שהקול הרך והמתנגן של רוברט עושה את זה טוב יותר מאשר הקול של אריק.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2020 09:36 |
|
| |
סנחריב
| שירהיהודית כתב: |  | וואו ממש הקפת את השיר מכל כיוון!
תפוח בגלל הקפות? או שלא הבנתי... בגלל התפוח של ניוטון... למה דווקא תפוח מכל המושגים שהזכרת?! לא יודעת, לא שואלים על אסוציאציות. טוב לדעת שאני לא היחידה שנתקעת פעם אחר פעם על הסולו של עודד ב5:10. לגבי אריק & רוברט וכו'. לאריק יש קול מקסים ויכולת שירה נהדרת וממש צריך להתרכז כדי לתפוס את עשירית השניה שדיברת עליה, אבל אני מסכימה שהקול הרך והמתנגן של רוברט עושה את זה טוב יותר מאשר הקול של אריק.
|
אה... עכשיו הבנתי 
|
|
|
|
|