בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אחרי קורונה....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/10/2020 05:33 לינק ישיר 
אחרי קורונה....

אני חושבת בימים אלו על כל מיני אופציות שייתכן ויקרו לאחר חלוף המגפה (אגב, ייתכן וייקח שנה או יותר עד שהעולם יתנרמל?)

1. ירחמיאל יסגור ת'בסטה - מה שלא נראה לי סביר.

2. המקהלה תמשיך להתנהל כרגיל. הופעות, הקלטת שירים וכו'

3. המקהלה תמשיך במתכונת אחרת - כלומר תהיה מקהלה, יהיו אלבומים אך המקהלה כבר לא תסע מחוץ לארה"ב להופעות.

לגבי המקהלה: מן הסתם יצטרך למצוא ילדים חדשים ולהתחיל אתם מהתחלה. כמה מבאס לילדים שנתקע להם באמצע קורונה.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/10/2020 21:38 לינק ישיר 

לגבי הילדים - אני מאמין שבמופע הבא לא ישאר אף אחד מהפרחים שהשתתפו ב'לעולם ועד' פרט לאלי הרץ שהוא הכי צעיר. יש ילדים חדשים מלפני שנה וחצי ויהיה מעניין לשמוע אותם לראשונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2020 10:00 לינק ישיר 

מעניין שדווקא בשנה של הקורונה יצאו הרבה דברים חדשים. האתר שעלה לאוויר, המחזמר save the day, מיאמי 36 - חי חי, השלמות לאקספיריאנס 5, לחנוכה 1997, סינגל חדש עם ברוך לוין (מקווה שיתפרסם בקרוב) וקטעים מתוך הופעה של 'לעולם ועד'.

מנסה לחשוב איזה שפן נשאר לשלוף מהכובע לחול המועד פסח. אני אישית חושב הגיע הזמן למופע חדש עם הילדים החדשים, גם אם בפסח עדיין לא יהיו הופעות - אפשר להסריט הופעה ללא קהל ולהעלות לאתר. עם קצת יחצנות זה יכול להצליח מאוד. (כמו אירוע ההתרמה לאיחוד הצלה, שפשוט לקחו אולם אירועים והפכו אותו לאולפן ברמה של 2020. בכלל צרם לי קצת שכל סלתה ושמנה של התעשיה מופיעים שם, ופרחי מיאמי לא... הזכרתי כבר עת העדר היח"צ?)

בכלל מעניין אותי האם הם עושים חזרות כל שבוע גם בימי הקורונה או שהמקהלה בסגירה זמנית. למישהו יש קשר עם אחד ההורים ויכול לברר זאת?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אחרי קורונה....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext