|
|
| נשלח ב-7/6/2022 22:05 |
|
| |
יישר כח לכל המסקרים ולמיאמוש על ההסרטות. עדיין מוזר בטירוף לראות מיאמי והיחיד שמוכר זה המתופף מאחורה...
אהבתי מאוד את השיר 'בהר סיני', קצבי וכיפי, השילוב בין הילדים לבוגרים לא פחות ממדהים. אבל נראה שירחמיאל ניסה לדחוף כמה שיותר לשיר הזה. יש יותר מדי בתים לשיר ומרגיש שיש שני קטעי מעבר. הדואט של מרק והילד מושלם!
לא אהבתי בכלל את השיר 'אתה קל', לא מצליחה בכלל להנות מהשיר הזה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2022 12:03 |
|
| |
באמת תודה רבה לכל המסקרים והמסקרות של ההופעות והריאיונות ברחבי הפורום. בלעדיכם לא היה לי מושג מה ואיך היה, מי שר כמה ולמה וכו... פשוט אני יכולה רק לקרוא ולקרוא ולקרוא בפורום. (ואת זה אני עושה הרבה מאוד בימים האחרונים). כי כל הקישורים חסומים לי וגם כשיש סופסוף איזה צמד מילים "מצורף תמונה" אני לא רואה לא תמונה ולא צירוף... בקיצור קצת מתסכל. בתקווה להבנה ועזרה. אגב אשמח לקבל תשובה לשאלתי בסוף עמוד 4 באשכול זה (ככה קוראים לנושא בפורום?)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2022 08:32 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | |
|
תודה אני שואל פעם אחרת, מיאמוש יש לך עוד סרטונים מההופעה וגם סרטון מלא של ברובים הבאים וגם המחרוזת פתיחה של התזמורת
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2022 19:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2022 22:27 |
|
| |
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 07:09 |
|
| |
ראיתי את הסרטון המלא של ברוכים הבאים זה שיר לא רע אבל אני סוברקצת שבטים שהיא כזה כי זה אחר שנתיים של קורונה ואולי יש בשיר
מטעם זה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 20:29 |
|
| |
אני מאוד אהבתי את השיר בהר סיני וכל השאר לאט לאט מתרגלים אליהם (אני כל היום רואה ושומעת את הסרטונים של מיאמוש) תודה בכל אופן לכל המסריטות ולמימוש שהעלתה את הסרטונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2022 02:32 |
|
| |
| מיאנימיאמי כתב: |  | אוקיי אז הבנתי שיצאו עוד 2 DVD "חדשים" (בשבילי) הראשון נקרא בשמחה רבה (אפילו ראיתי תקציר שלו וזה ממש היה נראה הופעה יפה ומושקעת) והDVD השני הוא לפי ההתכתבויות שלכם מחזמר ודואטים של בוגרים וגם קצת שירים (כדוגמת חי חי) של הפרחים שהיו...השאלה שלי איפה ניתן לקנות או לקבל (ח"ו) את הדיוידי האלו? (כמה עולה ואיזה חנויות?) או לנדיבים מבינכם איפה ניתן לקבל? פליזזז והדיוידי משולב קרקסים האם ירחמיאל הוציא את זה באופו רשמי או גורם אחר? זה נשמע שהקרקס הוא העיקרי ומיאמי הם רק אורחים שמבצעים כמה שירים בקטנה, אמת? |
|
יש באתר הרשמי של מיאמי את הכל.
https://miamiboyschoir.com/concertvideos/
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2022 06:26 |
|
| |
|
תודה מיאמוש יש לך עוד סרטונים המופע?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 22:25 |
|
| |
ראיתי שירחמיאל צילם את ההופעה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 20:48 |
|
| |
|
זה רק הפתיח של השיר או שזה שיר שנשמע כמו פתיח?
בכל מקרה, בקטע הנוכחי אין הרבה 'בשר' לשיר, אבל הוא בהחלט מעביר בצורה חמודה את השמחה לחזור להופעות אחרי הקורונה.
הסולנים עושים עבודה מצויינת ויש כאלה שנשמעים נהדר!
גם ההרמוניה של הקבוצה ממש טובה והשילוב של הבוגרים מהמם (וקצת מזכיר את התקופות שהכרנו את כל הפרחים בשמם).
|
|
|
|
|