|
|
| נשלח ב-5/12/2022 10:00 |
|
| |
| קודי כתב: |  | ממש ממש לא. אבל האדון עולם שלו ושל מיאמי מולחנים בחלקם כמעט בדיוק אותו הדבר "אזי מלך אזי מלך שמו נקרא". אולי תביא את השיר שלו כאן בקשור או משהו כזה..
הייתי מטיס את עמיאל טבנפור מההרכב של רוח, לאלבום לעולם ועד. יש לו קול שיכול בהחלט להיות באותה שורה עם אלי ואלישע כהן, באלבום הזה הוא היה מקבל במה ראויה. יש לו קול מדהים. טוב, היה לו... |
|
בקשר לעמיאל אני לא כל כך זוכרת איך הקול שלו היה נשמע אבל זה יכול להיות חמוד:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 17:27 |
|
| |
לא הצלחתי להביא לפה קישור כשניסיתי. חפשי בגוגל.
לגבי עמיאל: יש לו סולו אחד ויחיד באלבום 'רוח' בשיר 'ונהיה'. פספוס רציני כי היה לו קול יפה מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 18:28 |
|
| |
| קודי כתב: |  | לא הצלחתי להביא לפה קישור כשניסיתי. חפשי בגוגל.
לגבי עמיאל: יש לו סולו אחד ויחיד באלבום 'רוח' בשיר 'ונהיה'. פספוס רציני כי היה לו קול יפה מאוד. |
|
תודה בכל אופן, בע"ה אחפש בגוגל.. בקשר לעמיאל, היה לו שם שני סולויים בשיר ונהיה קטע לפני החזנות ובחזנות כמדומני. היה לו שם כל יפה ומסתלסל כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 19:48 |
|
| |
כן הוא קיבל שם בהחלט קילומטר של שירה, אבל כמו שהוכיחו אלי כהן ואליהו לוי- לסולנים ספרדים אפשר לתת הרבה יותר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2022 02:02 |
|
| |
עמיאל שר את המוואל של ונהיה, ומשתתף גם במיאמי חי חי במקהלת הבוגרים. בהחלט אז ירחמיאל עוד לא מימש מספיק את הקולות 'המזרחיים'
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2022 17:46 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | עמיאל שר את המוואל של ונהיה, ומשתתף גם במיאמי חי חי במקהלת הבוגרים. בהחלט אז ירחמיאל עוד לא מימש מספיק את הקולות 'המזרחיים' |
|
ממש בחלקם... למשל את הקול של אליהו לוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2022 22:01 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | עמיאל שר את המוואל של ונהיה, ומשתתף גם במיאמי חי חי במקהלת הבוגרים. בהחלט אז ירחמיאל עוד לא מימש מספיק את הקולות 'המזרחיים' ממש בחלקם... למשל את הקול של אליהו לוי. |
|
אליהו לוי זה מהשנים האחרונות, מאז היה גם את אהרן מנהיים והיום יש את ג'ק יוסף
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2022 22:29 |
|
| |
לא ידעתי שאהרן הוא ספרדי!! טוב לדעת ובפרחי מיאמי הנוכחים יש כמה ילדים ספרדים, גם יונתן בוסקילה ואח של ג'ק(?) - לא זוכרת מה שמו.. ועוד
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 00:15 |
|
| |
קודי
| AyalaMBC כתב: |  | לא ידעתי שאהרן הוא ספרדי!! טוב לדעת ובפרחי מיאמי הנוכחים יש כמה ילדים ספרדים, גם יונתן בוסקילה ואח של ג'ק(?) - לא זוכרת מה שמו.. ועוד |
|
המממ... יכול להיות רעיון מעניין לקחת את כל הילדים הספרדים מכל הזמנים שישירו את 'ונהיה'...ובליווי של שוואקי של היום, עם עצמו בתור ילד.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 00:29 |
|
| |
חחחחחח הרחקת לכת....:)
סתם בצחוק:)
ת'אמת נשמע חמוד ומעניין!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2023 15:32 |
|
| |
jfinch
1 + 2: אני פשוט אבחר 5 כי אני צריך להגביל את עצמי מבחירת הרבה ילדים חחח. הייתי בוחר בעודד קאריטי, ייצי ספינר, דויד פרלמן, שטוי ביינשטוק ואריק שטרן. אני חושב שכל הקולות שלהם יעבדו יחד, לפחות במידת מה. היה מפתה לזרוק את אליהו לוי, אבל יש לו קול כל כך ייחודי שאני לא חושב שזה יעבוד עם האחרים.
3: כנראה מיאמי 29 מכיוון שלא נראה שיש הרבה עדויות לקיומו חחחח.
4 + 5 + 6: לא בטוח
7: כמה שאני אוהב את ירחמיאל, הלוואי שהוא לא שר ברפאנו. יש לו קול נחמד, אבל הייתי רוצה לשמוע ילד אחר שר את הקטע הזה.
8: חחח אין מצב! אפילו אם הייתי יכול, אני לא חושב שתהיה לי סבלנות להתמודד עם כל כך הרבה ילדים. רעיון מגניב אבל!
תוקן על ידי jfinch ב- 04/09/2023 15:36:12
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 23:29 |
|
| |
קודי
| jfinch כתב: |  | 1 + 2: אני פשוט אבחר 5 כי אני צריך להגביל את עצמי מבחירת הרבה ילדים חחח. הייתי בוחר בעודד קאריטי, ייצי ספינר, דויד פרלמן, שטוי ביינשטוק ואריק שטרן. אני חושב שכל הקולות שלהם יעבדו יחד, לפחות במידת מה. היה מפתה לזרוק את אליהו לוי, אבל יש לו קול כל כך ייחודי שאני לא חושב שזה יעבוד עם האחרים.
3: כנראה מיאמי 29 מכיוון שלא נראה שיש הרבה עדויות לקיומו חחחח.
4 + 5 + 6: לא בטוח
7: כמה שאני אוהב את ירחמיאל, הלוואי שהוא לא שר ברפאנו. יש לו קול נחמד, אבל הייתי רוצה לשמוע ילד אחר שר את הקטע הזה.
8: חחח אין מצב! אפילו אם הייתי יכול, אני לא חושב שתהיה לי סבלנות להתמודד עם כל כך הרבה ילדים. רעיון מגניב אבל!
תוקן על ידי jfinch ב- 04/09/2023 15:36:12 |
| וואו, תותח!! יפ לך שזרמת ככה עם כל השאלות! נעים להכיר :)
|
|
|
|
|