היו הרבה קונצרטים מיוחדים של פרחי מיאמי, כמו קונצרטים לימי נישואין (מיאמי 25, מיאמי 36), חוויות מיאמי ותופעות מיאמי.
יש לך מועדף?
מה ההבדל בין חווית מיאמי לתופעת מיאמי?
האם הם יעשו קאמבק?
למה הם הפסיקו לעשות חוויות מיאמי? ולמה הם עשו רק שתי תופעות מיאמי?
למישהו יש סרטונים של מיאמי 36 (2013) או תופעת מיאמי הראשונה (2015) שהוא יכול לשלוח לי?
אשמח לפתוח דיון קטן על הקונצרטים המיוחדים האלה של פרחי מיאמי. אני רוצה לשמוע מה האהוב על כולם! אני חושב שהאהוב עליי הוא מיאמי 25 או מיאמי 36!
ההודעות הישירות שלי בפורום פתוחות גם אם מישהו מוכן לשלוח לי סרטונים או אם מישהו רוצה לדבר. אני מרגיש שאני כותב הרבה אבל לא ממש מדבר עם אף אחד מהחברים כאן. אני ממש אשמח להכיר את כולכם!
תוקן על ידי jfinch ב- 21/06/2023 04:35:31
נשלח ב-21/6/2023 22:08
ayalambc
jfinch כתב:
היו הרבה קונצרטים מיוחדים של פרחי מיאמי, כמו קונצרטים לימי נישואין (מיאמי 25, מיאמי 36), חוויות מיאמי ותופעות מיאמי.
יש לך מועדף?
מה ההבדל בין חווית מיאמי לתופעת מיאמי? לא הבנתי למה התכוונת במילים "תופעת מיאמי"....
האם הם יעשו קאמבק? קאמבק של חווית מיאמי? לא, אבל הם חזרו לבמה אחרי הקורונה (לעת עתה גם זה נקרא קאמבק...) למה הם הפסיקו לעשות חוויות מיאמי? חווית מיאמי הייתה תקופה מסויימת בין השנים 1991-1995, אז היו הופעות מיחדות ומושקעות (מאוד!!!) שנקרא מיאמי אקספיריאנס. אז הייתה תקופת שיא-שיא הפריחה שלהם. ולמה הם עשו רק שתי תופעות מיאמי?
למישהו יש סרטונים של מיאמי 36 (2013) או תופעת מיאמי הראשונה (2015) שהוא יכול לשלוח לי? למיאמוש יש סרטונים של מיאמי 2015 (תבקש ממנה אם היא יכולה לשלוח לך)
אשמח לפתוח דיון קטן על הקונצרטים המיוחדים האלה של פרחי מיאמי. אני רוצה לשמוע מה האהוב על כולם! אני חושב שהאהוב עליי הוא מיאמי 25 או מיאמי 36! אני לא ממש יודעת מה לבחור, את כולם אני אוהבת.. אבל, הנה ההופעות הפחות טובות שהיו להם - 1. מיאמי אקספיריאנס 1 - 1991, 2. מיאמי 2015 ונראה לי זהו...
ההודעות הישירות שלי בפורום פתוחות גם אם מישהו מוכן לשלוח לי סרטונים או אם מישהו רוצה לדבר. אני מרגיש שאני כותב הרבה אבל לא ממש מדבר עם אף אחד מהחברים כאן. אני ממש אשמח להכיר את כולכם!
תוקן על ידי jfinch ב- 21/06/2023 04:35:31
אני נהנתי לכתוב, מקווה שיהיו עוד כמה הודעות
נשלח ב-22/6/2023 03:00
תודה על שיתוף המחשבות שלך! נהניתי לקרוא את מה שהיה לך לומר. אני מופתע שאתה חושב שחלק מהביצועים לא היו טובים במיוחד, אבל זה באמת מעניין לשמוע דעות של אחרים. אני מאוד מקווה שהם יחזירו משהו ממש ממש מיוחד כמו מה שהיה להם בשנות התשעים אבל אני בטוח שזה מאוד יקר. יהיה מעניין לראות מה מתוכנן לעתיד!
נשלח ב-22/6/2023 10:40
היום יש לפרחי מיאמי הופעה בשיקגו
נשלח ב-23/6/2023 19:06
ראיתי כמה סרטונים מהקונצרט! זה נראה מדהים והלוואי שהייתי שם
נשלח ב-25/6/2023 00:24
ayalambc
jfinch כתב:
ראיתי כמה סרטונים מהקונצרט! זה נראה מדהים והלוואי שהייתי שם
אתה יכול לשים כאן לינקים לסרטונים? אני ממש אשמח!!!!!
נשלח ב-25/6/2023 05:05
AyalaMBC כתב:
ראיתי כמה סרטונים מהקונצרט! זה נראה מדהים והלוואי שהייתי שם אתה יכול לשים כאן לינקים לסרטונים? אני ממש אשמח!!!!!
ראיתי את הסרטונים בטיקטוק ובאינסטגרם! אני אראה אם אוכל למצוא שוב את הסרטונים!!!! אשמח שכולם יוכלו לראות את הסרטונים אז אנסה למצוא אותם שוב!
נשלח ב-25/6/2023 17:34
ayalambc
jfinch כתב:
ראיתי כמה סרטונים מהקונצרט! זה נראה מדהים והלוואי שהייתי שם אתה יכול לשים כאן לינקים לסרטונים? אני ממש אשמח!!!!!
ראיתי את הסרטונים בטיקטוק ובאינסטגרם! אני אראה אם אוכל למצוא שוב את הסרטונים!!!! אשמח שכולם יוכלו לראות את הסרטונים אז אנסה למצוא אותם שוב!