| נשלח ב-3/2/2006 12:28 |
|
| |
שלום לכולם!
שלום לכולם! הפורום נועד לכל החרדים הלומדים במסגרת האו"פ, וכן לצוות האו"פ , ולכל העוסקים בעניין. נשמח להעלות נושאים לדיון, לא רק על הלימודים. מטרת הפורום: לשמש בית חם לכל תלמידי האוניברסיטה החרדים, ולחזק את הקשר ביניהם. תחושתי האישית היא שכולנו מרגישים איזושהי קהילה קטנה, איכותית וגאה. נשמח לשמוע רעיונות לביסוס הקשר בין החברים. אתם מוזמנים להעלות כל נושא העולה על רוחכם! אולם לא לשכוח , כי פורום זה מיועד לאנשים איכותיים. אי לכך כל הרושם הודעה עליו לקחת בחשבון כי ישנה ביקורת על הנכתב בפורום זה! בהצלחה ! ולהתראות באו"פ!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 20:08 |
|
| |
כל הכבוד!!!
זוהי בהחלט יוזמה ברוכה וחשובה, אני מקווה שהיא גם תצליח. לשם כך נדרשת נוכחות מוגברת של תלמידים, אחרת הפורום עלול לגווע מהר מאוד. צריך לחשוב כיצד ליידע את כל התלמידים החרדים באו"פ על קיומו של הפורום. אני ממליץ לעת עתה לא לסגור את הפורום למורשי כתיבה, היות והדבר עלול למנוע מאלו שלא ירצו להזדהות מלכתוב. שאלה קטנה לפותח הפורום: מדוע נפתח הפורום בתחום ההגדרה של פורומים בנושאי "דת ואמונה"? האם הלימודים באו"פ מהווים איזושהי התנגשות עם ערכים דתיים ואמונה?
אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.
תוקן על ידי - בןציוןכהנא - 14/02/2006 20:12:49
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 21:28 |
|
| |
אין קשר ישיר, אך מכיוון שאנו מעונינים לעבור למסורת בהמשך, העדפנו שהמסתובבים בפורום יהיו יותר "אונזרערעס"
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2006 14:28 |
|
| |
שלום
אני מרגיש חלק מהקהילה וניתן לומר שיש לי תרומה בהקמתה אף שאני לא מגיע לבית הקהילה = לאופ אני פשוט עוסק במקצוע לא אקדמאי בשלב זה מקוה שמקובל עליכם שאחשיב את עצמי חבר מן המנין
בן ציון הפורום שייך במפורש ל'דת ואמונה' שכן דומני שקבוצתינו דוגלת ב'בכל דרכיך דעהו והוא יישר אורחותיך' ומה בין עיסוק ב'ללמדו תורה' לבין 'ללמדו אומנות' ואם לא למדו אביו ילמד הוא את עצמו כשיגדיל
מאיר
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2006 01:12 |
|
| |
האם גם מי שלא לומד באו"פ יכול להצטרף לכתיבה כאן? (סתם אדם שמתעניין בלימודים אקדמיים).
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2006 02:09 |
|
| |
בהחלט! הנך מוזמן בחפץ לב
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2007 10:55 |
|
| |
שלום לכולם. טוב לגלות את הפורום.
אני כבר למעלה משנה באו"פ אם כי בקצב איטי יחסית.
מאמינה שאקפוץ לפה מידי פעם
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2007 16:19 |
|
| |
וואלה יופי
ברוחהבאה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2008 14:24 |
|
| |
סתאם שאלה ( לא בקטע של הטפת מוסר או עקיצה ח"ו אלא באמת רוצה לדעת) האם מותרללמוד שם באו"פ מבחינה הלכתית? זה לא מעורב? תודה מראש על העזרה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2008 14:45 |
|
| |
א. מי שלא רוצה לא חייב לבוא לשיעורים. זה מהותה של האו"פ.
ב. גם בשיעורים עקב האופי של לימודי האו"פ אין חיי חברה, אלא באים מקשיבים והולכים. הבעיה המרכזית לדעתי היא המנחות (אישה מנחה). כאן אפשר שיש היתר של עסוק במלאכתו. וצ"ע.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2008 04:44 |
|
| |
סורי על הבורות,אבל מה זה או"פ???
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2008 10:39 |
|
| |
ראשי תיבות של האוניברסיטה הפתוחה. באוניברסיטה הזו אין תנאי קבלה, למעשה, ועיקר הלמידה נעשית באופן עצמאי, מתוך ספרי הלימוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 22:25 |
|
| |
ההההי!!! אתם שומעים אותי??????
הפורום הזה עוד פעיל?
|
|
|