אני יפתח את סיפורי השידוכים ה"מצחיקים" חבר סיפר לי שפעם אחת הוא הגיע לפגישה לא ביום הנכון ונחשו באיזה יום הוא הגיע י ו ם - ח מ י ש י הבחורה הייתה בלבוש בואו נאמר "ניקיון" היא פתחה ושאלה כן מה אתה מחפש וכעבור שניה היא קלטה שזה הוא הדימיון לפרטים היה מדיוק בזכות זה זהוא שמן היא אמרה זה לא היום נראה לי אז הוא אומר לה אני יכול לחכות עד שתתלבשי אז היא 'טרקה' את הדלת באומרה "היית מת" נ.ב. למסתקרנים- לא יצא מזה כלום.
שלום לכם הייתי מעוניין להכיר אתכם
נשלח ב-12/3/2006 00:38
חחחחח איזה פדיחות!!! לא הייתי מצפה שיצא מזה משהו!!! ממתי מגיעים לבית של המשודך?!
נשלח ב-12/3/2006 02:19
מה זאת אומרת לבית של המשודך הוא הגיע לבית של הבחורה כן פגישה ראשונה נוהגים לעשות בבית של הבחורה למרות שהיום המנהג הזה מתחיל להתמוסס שבחורות כבר רוצות לעשות פגישה ראשונה בבית מלוןץ אני אגב חושב שזה הפסד גדול של הבחורים ואני לפעמים מתעקש שזה יהיה כן בבית של הבחורה אתה רואה את ההורים שלה איך היא מתנהגת בביתה שלה נכון נדבר שזה לא תמיד נעים אבל שווה!!! אני בכלל חושב שאם הייתי בחורה הייתי רוצה להגיע לבית של הבחורה. אמרה לי פעם בחורה בפגישה ואוו זה בטח מזה מציק לכם שאתם צריכים להגיע לבית של הבחורה אז אני אמרתי מציק כן מציק איך אתם לא רוצות להגיע לבית של הבחורות מבחינתי מציק ממש לא זה רווח נקי............
נשלח ב-12/3/2006 12:37
אתה רוצה להגיע לבית של הבחורה לראות ת'הורים שלה להתרשם מהבית שלה וזאת בפגישה הראשונה??!! מוטב לפני כן שתכיר אותה בלי השפעות של כל הסממנים ובכלל שהיא תראה לך מבחינת אופיה ויופיה נהוג להפגש בבית שלה וכן גם בבית שלך.
נשלח ב-12/3/2006 12:59
לא אמרתי שבאים לפגישה ראשונה בשביל לראות רק את הבית שלה אלא גם וגם לראות את יופיה ואופיה (בחרתי להגדיש את אופיה כי נראה לי שזה יותר חשוב) וכן זאת פגישה ראשונה ואולי כדי שתעייני בספר שלי פירסמתי אשכול שלו ואז תגיבי
מחכה לתגובתכם...
נשלח ב-12/3/2006 15:33
א. בתגובתי התייחסתי למשאלת לב שלך :"ואני לפעמים מתעקש שזה יהיה כן בבית של הבחורה אתה רואה את ההורים שלה איך היא מתנהגת בביתה שלה נכון נדבר שזה לא תמיד נעים אבל שווה!!!"
ממש פדיחה לי היה גם משהו תשמעו... הבחורה כמובן כשמגיעה המונית נכנסת ראשונה למה??? אין לי מושג אבל שה עוד אחד מהכלליםהדביליים שקיימים היום בקיצור אני בא להיכנס ו... נתקעתי במדרכה ו.... נפלתי עם הפנים שלי לתוך המונית עליה ... עם הפרצוף אתם קולטים על השלמה שלה ואוו זאת הייתה פדיחה אני לא אשכח את זה הרבה זמן....
נשלח ב-14/3/2006 04:32
על הדברים האלו בדיוק דיברתי שאתם אחראים על המונית ואיפה יושבים הכל הבנים אחראים אתם צודקים אולי לי עצמי אין אוומץ לעשות שינוי כי אני יעשה את זה לבד לכן אני רוצה לסחוף אחרי לעורר מרד סטיגמתי...
נשלח ב-15/3/2006 11:33
לדעתי,כדאי להיפגש בפגישה הראשונה בבית הבחורה .כי:
א.אמר כבר מי שאמר "כל הנשים נעשות דומות לאמהותיהן, וזו הטרגדיה האמיתית"(אוסקר ויילד).אז רצוי לראות
את ההורים.
ב.מנסיוני שלי,אני יכול להעיד שזו טרחה אמיתית לבחור להגיע למלון ,למצוא חניה. וכתוצאה להיות מוגבל בזמן
הפגישה .
ג.בתור אח לאחות שנישאה זה לא מכבר. אני יכול להעיד שהורים יכולים להתרשם מבחור (ע"ס הכמה דקות דיבור)
ולתת לבתם את התחושה שגם הם מסכימים\לא מסכימים עם החלטתה וזה מאוד חשוב.
נשלח ב-16/3/2006 22:32
ארדן, בגיל צעיר אני יכולה להבין את השיקולים שלך אבל עם הזמן והשנים
תגלה... שהדבר האחרון שהיית רוצה זה שההורים שלך יתענינו עם ומתי וכמה ניפגשת
כמו"כ מבחינה פרקטית זה נחמד כשאחד מהצדדים נפגש עם מספר מועט וסוגר ענינים אם זה נמשך מעבר לכך.. צייר בדמינוך כמה מגבלות זה יוצר לבני הבית.
צריכים להיות בשקט כדי לא להפריע וכן שהזוג ירגיש בנוח ושלא יחשוש שמצותתים לו ואם יש אחים ואחיות קטנות..... אפילו אם יהיו נחמדים נורא, הם יביעו את דעתם ואף ישאלו שאלות מביכות.
אתה עדיין חושב שזה נחמד?
נשלח ב-19/3/2006 16:41
שדכנית במחילה מכבודך-מנהלת משנה.
דבר ראשון את אומרת שאחרי שנפגשים הרבה זה קשה אז נכון אני גם נפגשתי עם הרבה בחורות וזה קשה ואולי מאוד קשה אבל כשאתה מבין את התועלת שמאחורי זה כמו שכתב ארדן 33 אז אתה בולע את כל מה שבא בדרך...
ובקשר לבעיות הפרקטיות שהצגת זה אכן קורה מידי פעם אבל זה לא כזה נורא זה יכול להיות אפילו מצחיק ועוד דבר בדרך כלל דואגים שלא יהיו בבית ילדים שהבית יהיה ריק...
נשלח ב-19/3/2006 17:30
שדכנית.
הביני דבר אחד.
אני מדבר מעמדה של ניסיון ולאו דווקא מעמדה מחשבתית.
אני מספיק זמן בשידוכים כדי להכיר את כל החסרונות שהזכרת אבל...
כל היתרונות שהזכרתי עולים(לעניות דעתי הקדושה) פי עשרת מונים על החסרונות שציינת.
חלילה לנו מלהתווכח מי פה הצודק .
אציין רק שהחסרונות שהזכרת(ברובם ) ניתנים לפיתרון (כמו פגישה בבית של מכרים ,גיסים.(והיו דברים מעולם).
ומעבר לכך,גם אם הפתרונות לא ישימים בבמקרה. אני סבור שאלו חסרונות לא משמעותיים ביחס לאינפורמציה שמקבלים
(שני הצדדים!!!!) בפגישה בבית הבחורה(אגב אין לי אישית אין שום בעיה שהפגישה הראשונה תיערך בבית הבחור אבל זה
כבר נושא לאשכול אחר).
נשלח ב-19/3/2006 22:49
אני די נוטה להסכים עם שדכנית.
מבחינת הבעיות הפרקטיות שהיא הציגה ...
זה באמת מציק...
מצד שני מאוד חשוב העניין הזה של ההורים.
וכן אני מדברת מצד הבחורה הגיע הזמן שגם בחורות יפגשו עם ההורים של הבחור...
אז בתכל 'ס אני נוטה כמו שאמרתי להסכים עם שדכנית זה פשוט מציק...
נשלח ב-24/3/2006 10:08
מקור האשכול היה מיועד לסיפורי פדיחות כמו ההודעות הראשונות אבל אתם רואים שהנושא התגלגל לנושא אחר אז הפדיחות באשכול זה הועתקו לאשכול ה"פדיחות"...
נשלח ב-23/4/2006 17:58
היה לה לפחות חלוק שבתי (בכל זאת פגישה ,לא?)?
נשלח ב-23/4/2006 23:43
חלוק ספונז'ה אני מקווה שזה לא החלוק שהיא הולכת בשבת!!