| נשלח ב-21/3/2006 00:49 |
|
| |
מה לובשים?!
היי חבר'ה! א,אני עדין לא יצאתי לשידוכים ואין לי אחים או אחיות שיצאו,לכן כל הזמן אני שואלת מה לובשים לפגישה הראשונה?!בגד שלובשים בחתונות שבתות,או סתם בגד יציאות חמוד? עדין לא קיבלתי תשובה ברורה...יש לכם מושג????????? ב,האם באמת כדאי לבחורה גם להציע לשלם עבור ארוחה שתיה וכו',בגלל שזה "מקובל" הבחור יכול לחשוב מה היא מציעה\משלמת מה עבר עליה, לא?! (אני חושבת שכדאי ואפילו מומלץ,לבחורה לא נעים שהבחור כל הזמן משלם,זה לא נח)מה אתם אומרים????????
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2006 08:41 |
|
| |
הילה, לבוש חמוד (לא שבתי מידי ולא פשוט מידי). ובעניין התשלום, לאחר מספר פגישות שוחחי עם הבחור העלי את הנושא וראי לאן הרוח נושבת... ישנם בחורים שיראו זאת בשלילה... כאילו את מנסה לשלוט בהם. ולעומת זאת בחור שהוציא מספיק כספים ידע להעריך את גישתך הבוגרת.
בהצלחה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2006 14:04 |
|
| |
טוב...
בעניין הבגדים אני לא בת אז לא אדחוף את אפי לנושא...
אני רק יכול לומר איך הבחורות שבאו איתי לפגישה נראו הן באות בפגישה הראשונה עם בגד שחור אלגנט מאוד בגישה שניהמוסיפות על השחור משהו צבעוני ואח"כ מתחילות לעבור לאט לאט לספורטיבי או "חמוד" כמו שקראת לזה.
נ.ב. אז בסוף כן דחפתי.. 
ולגבי התשלום אני מאוד הייתי רוצה שיתחיל להיות שינוי בעניין הזה כמו הרבה בחורים...
אבל אני לא יודע עם הציבור שלנו מוכן לשינוי כבר..
וכל התנהגות חריגה מיצידך יכולה להתפרש כמוזרה או כל מיני מחשבות שלך לא תהיה שליטה עליהם (כמו ששדכנית כתבה)
לכן אני מציע לך לעת עתה תנהגי כמו כל או רוב הציבור שהבחור משלם.
באמת שדכנית צודקת שאם את מתחילה בעזה"י להתקדם בפגישות את יכולה כבר לשלם מעצמך פה אני חולק על שדכנית את לא צריכה לדון איתו על הנושא אלא להפך תפתיעי אותו...
אומר לך כל הביעה בלעשות דברי חרגים בפגישות בציבור החרדי או בכלל בכל ציבור הוא שלא מכירים אותך אבל ברגע שמכירים אותך אז אתה יכול לעשות כל מה שאתה רוצה גם דברים חריגים כי יודעים שאת/ה אדם רגיל/ה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2006 01:13 |
|
| |
לגבי הלבוש אין לי מה להגיד אולי בעתיד (אם אני יהפוך לבת)...
ולגבי התשלום יש לי מה להגיד והרבה כן כן הילה תשלמי!!!
הגיע הזמן שגם הבנות השתתפו בהוצאות עד מתי "יהיה זה לנו למוקש"...
דייייייייייייייייי נגמר לנו הכסף!!!
אתן גם רוצות שנלמד וגם שנשלם! מה שדדנו בנק...
נ.ב. אני מתנצל על הזעם שזועק מהמילים אבל כך אני מרגיש!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2006 11:03 |
|
| |
בבקשה הילה זהו תפקידנו פה בפורום...
בת כמה את הילה שאת חושבת על שידוכים?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2006 13:38 |
|
| |
אוקי שירה מה שתגידי אני בת 19...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2006 14:57 |
|
| |
נווווווווווווווווו....
נראה שהגיע הזמן...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2006 02:34 |
|
| |
מה???
הייתי בטוחה שאת הרבה יותר צעירה...
טוב אז ממש הגעת לגיל השידוכים.
אז בדיוק בזמן הגעת לפורום שלנו יש לך עכשיו את כל התשובות לשאלות הבוערוץ עכשיו את צריכה רק להתחתן...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2006 16:14 |
|
| |
מה את כ"כ מופתעת ...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2006 16:39 |
|
| |
כן כן...
זה הגיל הילה..
ואנו מאוד מעוניינים לשמוע סיפורים "אם יהיו"...
אני מקווה שזה יהיה לך מאוד מהר אבל סיפורים אלינו...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 03:03 |
|
| |
קאמבק טו מני: לדעתי בחור צריך לשלם את מלוא הסכום על כל פגישה, ובלי לצייץ. את לוקח בחורה, אתה צריך להעניק לה חסות מושלמת. על שתיה ועל מוניות וכל מה שצריך. במידה ותתחתן איתה, תצטרך לפרנס אותה כל החיים, נכון? אז עשה זאת מעכשיו. נראה לי שאם בחורה תשלם עלי, אני עלול להסמיק. ותאמינו לי, אני בחור קשוח. בחורים שרוטנים על קטנוניות שכזו, יתכן ואינם בשלים לנישואין.
"העולם הזה במה, וכולנו שחקנים"...
(הסבא מקלם)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 03:32 |
|
| |
בחןר קשוח.
אז אני מבינה שלא יפריע לך שבחורה תשלם עליך לא תחשוב שהיא חריגה או משהו ברעיון הזה?
רק יפריע לך ההסמקה!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 03:59 |
|
| |
שירה... אני מזהה פה שנינות מסויימת... אבל אני מתכוון לחדד את האבסורד שבחורה תשלם על בחור, וברור שאני לא יסמיק כפשוטו, למה מה?
"העולם הזה במה, וכולנו שחקנים"...
(הסבא מקלם)
|
|
|
|
|