בית פורומים שידוכי חרדים

הפגישה הראשונה שלכם...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/4/2006 15:59 לינק ישיר 
הפגישה הראשונה שלכם...

אני רוצה לפתוח בעזה"י את אשכול הפגישות הראשונות.

כל מי שמרגיש פתוח ונחמד פה בפורום מוזמנ/ת לספר על הפעם הראשונה..

אשכול זה יתן מענה לבחורים/רות שמתמודדים עם זה בפעם הראשונה בואו נראה להם איך עושים את זה
בפעם הראשונה איך מתמודדים וכו'...

---איך הרגשתם?

---האם התכוננתם וא"כ איך?

---מה קרה במהלך הפגישה?

---התאוששתם?

---עדיין זוכרים משהו?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2006 17:00 לינק ישיר 

לדעתי כל דבר שראשון במהלך כל הנישואים זה קשה,

אני זוכרת את הפגישה הראשונה שלי, ידתי רק יום לפני שזה הולך לקרות, ולילה לפני דיברתי  עם הבחור שאיתו הייתיי אמורה להפגש,
 ומהשיחה היו לי כל הזמןחרדות, מיותר לציין על הלילה שבקושי ישנתי,
ולמחרת נפגשנו, הוא היה אמור לבוא לבית שלי ובסוף החלתו(ביננו) שנלך על חוף הים,
כי בבית פחדתי שמה ילחצו אותי, וים ידוע כדבר מרגיעה,

הקוצר הגיע העת  של הפגישה, בהתחלה הייתי לחוצה ותוך דקות אחדות כבר הרגשתי איתו ממש כמו אח, דיברנו על כל הנושאים בעולם, לפתע מקבלת טלפון מהורי,  ומעבר לקו שומע את אבי אומר: מה אתם כבר מתחתנים? אז תזמינו אותנו,לא הבנתי את ההומור, ושואלת מה הכוונה, אז הבנתי דרך רמז קל שהשעון מלחיץ אותו, ואני מסתכלת על השעון, ו....... לא לאמין, השעה 3:30 אז אמרתי לאבי שכבר חוזרת הביתה, והכבר הזה היה עוד שעתיים, בקיצור חבייה,

מה שאני ממליצה לכל הנפגשים הלחוצים,הכי טוב בחוף הים במקום שקט,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2006 17:30 לינק ישיר 

רגע, רחל, והתחתנתם בסוף?...

טוב, אספר על טבילת האש שלי:

הייתי בת 20 פלוס, והוא היה בן 26.
דוד שלו היה ידיד של המשפחה שלנו שהתעקש שאני צריכה להיפגש עם האחיין שלו.
מכיוון שאותו דוד משווק מחשבים במקצועו, וכיוון שהוא אירגן לי באותה תקופה פנטיום 4 ב-3,000 ש"ח שמשמש אותי עד היום (לפני שלש וחצי שנים זה היה דיל אמיתי), הרגשתי גם לא נעים ולמרות שממש לא הייתי בקטע של שידוכים החלטתי, לפחות מצד הכרת הטוב, להיפגש.

זו הייתה פגישה בת 3 שעות, והיא התקיימה בצהרי יום שישי קייצי, באיזה פארק ירוק, ענק ושקט בעיר מגורי.
למה 3 שעות? כי המתנתי ש"הוא" יסיים, זה הכל...

הוא היה בחור שקט למדי, קצת "זקן" באופי, לא מרתק במיוחד, אבל צדיק אמיתי.
הוא הרשים אותי במידותיו הטובות ובמזגו העדין, אך שיעמם אותי עד מוות.
היה לו ידע תורני רחב, אך הוא סבל מאנמיה אינטלקטואלית מחרידה בנוגע ליתר עניני העוילם הזה.

בקיצר- הוא היה איזה 7 דרגות מעלי, וגם חסר טמפרמנט, וזה ממש לא התאים.

הייתי בטוחה שהוא יגיד "לא", אבל מסתבר שהוא היה מעוניין להמשיך. אולי הצגתי טוב מדי את מה שחשבתי שאני "אמורה" להיות ולא הייתי מספיק אני עצמי. בסוף הורדתי וזהו.

תוקן על ידי - שקית_ברוח - 18/04/2006 17:41:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/4/2006 21:32 לינק ישיר 

רחל. לא הבנתי עם דיברת עם הבחור לפני הפגישה ממה התרגשת? אז מן הסתם הכרת או כבר לפני הפגישה ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/4/2006 22:08 לינק ישיר 

אוקיי סיפורים מעניינים יש לכם . ועכשיו שלי... את הפגישה הראשונה שלי זא" הבחורה הכרתי בדרך מאוד לא רגילה... אז בו נתחיל . (הסיפור יותר מתמקד 'באיך' הגעתי לפגישה הראשונה). הסיפור שלה הוא כזה אני עוד לא התחלתי שידוכים זאת אומרת היה כל מיני הצעות אבל שום הצעה לא הבשילה עד כדי פגישה. הלכתי עם חבר טוב לכותל המערבי לתפילת מנחה בשבת זה דבר שהרבה בחורי ישיבות נוהגים לעשות את זה דבר מאוד נחמד ויש כמין הסכם אם אגד שיש כמה אוטובוסים ראשונים אחרי יציאת שבת חינם . טוב אנחנו נכנסים לכותל אחרי התפילה הולכים מתחת לכיפה הזאת איפה שיוצאים לכיוון שער שכם יושבים ואוכלים סעודה שלישית פתאום אני רואה בחור שכבר בישיבה הקטנה היה לי עליו מחשבה שהוא כזה לא משהו אתם יודעים דיבורים על בנות וכו'... אז אני רואה אותו ולידו עוד בחור שאני לא מכיר הם בלי כובעים חליפות ומאחוריהם אחרי מעבר של שניה שני בחורות אחת אם משקפי שמש ואחת נראית ממש יפה. טוב הם ממשיכות וגם הבחורים ואני כזה מסתתר לא היה נעים לי כי אמרתי יש לו חברות בטח הוא לא רוצה שאני יראה טוב הם מתיישבים מולנו במרחק מה ופתאום הוא מגיע אלי ושואל אותי תגיד אתה בשידוכים ישר עבר לי בראש שיש קשר לבנות האלו שעברו לשאלה שלו אבל לא הראיתי לו שאני מבין משהו... ואמרתי לו כן פחות או יותר התחלתי שידוכים אז הוא אומר לי לאחותי יש שידוך להציע לך אמרתי טוב שתציע הוא אמר בסדר והלך אחרי שני שניות הוא חוזר ואמר ראית את הבחורה שמה היא חברה של אחותי וזאת שלידה הייתה אחותה כבר נרגעתי שהם לא חברות שלו ולא יהיה פדיחות אז הוא אומר תראה אותה.. אחותי רוצה להציע אותך אבל היא רוצה לראות אותך איך אתה נראה בו תעבור איתי מולם.. בהתחלה חשבתי מה אני משוגע אבל אמרתי טוב יאללה קטעים... טוב עברתי אתו הרגשתי כמו באיזה תצוגת אופנה שאני עושה טוב המשכנו לכיוון הכותל אם חבר שלי הוא צוחק מבסוט מכל הקטע. אנחנו מחכים לתפילת מעריב והבחור מגיע עוד פעם מה עכשיו אני שואל היא רוצה שתראה אותה שלא יהיה אח"כ בעיות הגזמת אמרתי עד כאן זה לא לעניין! שכנוע מהיר העמיד אותי מולה. תאמין לי הרגשתי כמו איזה "אתם יודעים למה אני מתכוין".... היא הסתכלה וחייכה כאילו אני מכיר אותה מאיזה מקום טוב חזרנו לרחבת הכותל התפללנו מעריב וחזרנו אם האוטובוס חינם לישיבה... הימים עברו בנעימים יום אחד הוא מגיע אלי לישיבה נו מה קורה ביררת אמרתי מה בכלל לא חשבתי על זה .זה לא נראה לי בכלל כל הקטע של הכותל.. הוא אמר מה זה לא משנה אם אף אחד לא יודע מיזה אמרתי אני יחשוב . והוא שוב התקשר נו מה קורה אז אמרתי יאללה בו נתחיל להריץ את זה מה יכול לקרות התחלתי לבדוק וככל שאני בודק יותר ראיתי כמה שזה לא לעניין.. סוף כל סוף אני אומר בו נלך לראות מי היא בכלל עוד לא נפגשתי נראה מה זה איך מרגישים.. בכל אופן הלכתי לפגישה וזה היה ממש נחמד אני יכול לומר ביחס של פגישה ראשונה יצא ממש טוב אמנם הייתי לחוץ קצת לפני הפגישה אבל כמו שאמרו לי הרבה חברים ברגע שתתחיל הפגישה זה יעבור לך ועוד משהו הם אמרו כמה שאתה לחוץ הבחורה לחוצה פי עשר. נהניתי מאוד דיברנו על כל כך הרבה דברים לא היה כמעט רגע הפסקה ואני זוכר שבסוף אחרי שעה וחצי אמרתי לה למרות שאני יכול לשבת לדבר אתה פה גם עוד שעתיים אמרו לי שפגישה ראשונה צריך רק שעה וחצי אז היא אמרה לי מה אתה שם על מה שאומרים תעשה מה שאתה רוצה טוב יצאתי מזה איך שהוא הזמנו מונית ויצאנו לב"ב וחזרתי הביתה . נ.ב. אמנם היום אני הרבה יותר פתוח טוב עברתי מאז משהו בחיי הסיפור נכון ללפני שלוש שנים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 02:16 לינק ישיר 

"ה" פגישה הראשונההההה...

אמאל'ה על מה מדברים? איך מתנהגים? ואם הוא לא נראה לי מה עושים כדי לא לפגוע בו?

ת'אמת החשש הכי גדול שלי היה שהוא לא יראה לי. ולי יש בעייההה אני יותר מידיי שקופה ופחדתי מזה יותר מכול דבר אחר..

קבענו פגישה בלובי של איזה מלון ואני הגעתי באיחור של שעה. פדיחות!! אבל זה לו באשמתי

לאחר התנצלויות התחילה הפגישה.. שכחתי לציין שמהשניה שראיתי אותו הבנתי שזה לא זה..

למזלי הוא לא הרגיש בזה( שעות לפני הפגישה חזרתי ושיננתי לעצמי שאני הולכת לפגוש בקוף שמה שלא יהיה אני לא אתאכזב, זה עוזר לי בכול פעם מחדש)

היתה לנו שיחה נחמדה והוא כבר התחיל לשאול שאלות לגביי מגורים ועתיד.. ואז החלטתי שחייבים לסיים חבל להשלות אותו אבל אין מצב שאני אומרת לו שזה לא מתאים (נס שיש שדכנים)

העברתי נושא ואז הוא ביקש שנלך לעשות סיבוב התנצלתי ואמרתי שהיה לי יום ארוך.. 

הוא הבין את הרמז..

חזרתי בשלום לבית ואמרתי שזה לא זה. והבחור אמר שהוא רוצה עוד פגישה... (נס שיש שדכנים2) 

לאחר שבוע של שיכנועים הוא הבין שאין על מה לדבר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 04:56 לינק ישיר 

בלי לפגוע, אבל אין באשכול הזה גזירה מאיזה בלוגים עם שידרוג דתי מסוים? "אל תנסה לשנות את העולם, תשנה את עצמך"... (ר'' ישראל מסלנט)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 09:54 לינק ישיר 

לענ"ד בפורום של שידוכים לספר על "הפגישה הראשונה" זה עדיין בגבול הטעם הטוב,
מה עוד שבד"כ הפגישה הראשונה מכילה יותר אלמנטים משעשעים מרומנטיים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2006 09:57 לינק ישיר 

כן, בסוף התחתנו,

למה לא להתרגש? אני כאילו נפגשת פעם ראשונה עם בחור, אז מה שדיברנו לפני זה בטלפון???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 11:10 לינק ישיר 

מצח. אתה יכול לחפש את הבלוגים. או יכול לתרום משלך לאשכול-סיפור אישי. שקית. בגבול הטעם הטוב? מה הבעיה "...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 15:06 לינק ישיר 

רחל אימנו(איזה יומרנות).

אני מסיק שהתחתנת עם הבחור הראשון שפגשת(איזה כיף לך...).

איך זה ? זה לא קצת הפריע לך בתחילה(ברור שעכשיו לא אבל בתחילת הדרך).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 15:59 לינק ישיר 

רחל מזל-טוב ... חשבתי בכל זאת שא כבר מכירה אותו אז לא תתרגשי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2006 13:18 לינק ישיר 

מענין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2006 01:18 לינק ישיר 

קרובר יקר תגובותייך לפעמים הן חידה נשמח לקבל הסברים. חבר פורום "שידוכי חרדים"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/2/2007 00:09 לינק ישיר 

זה התחיל כך:
הגעתי למלון דן תל אביב במקום דן פנורמה...
אני מחכה ומחכה כשלפתע אני מרימה את ראשי ומול עיני עומדת אשה
זקנה עם מטפחת לראשה אבל עם מכנסיים ושואלת אותי באנגלית אם יש לי טלפון סלולרי. בקמצנותי אמרתי לה שאין לי שיחות יוצאות. אחרי שניה התחרטתי ונתתי לה את הטלפון בתקוה שהיא לא הולכת להתקשר לכל החברים מאמריקה. היא התקשרה והוא לא ענה לה אז היא כנראה החליטה לדבר איתי.
ואז נפרש בפני סיפור חייה של אותה זקנה שאגב היה באמת מענין אבל לא ברגעים מלחיצים אלו של פגישה ראשונה עם בחור ראשון. והיא היתה רוקחת, והיא באה לארץ כי יש לה בעיות עם שטחים שעו"ד גנבו לה בארץ וכו' וכו'. 
רחמי נכמרו על הזקנה והצעתי לה לדבר עם דודתי שמבינה בעינינים משפטיים.
היא ששה על ההצעה ובו ברגע כפתה עלי להתקשר לדודתי. הסברתי לה שאני אתן לה את המספר ושתדבר איתה מחר. היא התעקשה והתעקשה. אז אני מוציאה את הפלאפון ורואה 3 שיחות שלא נענו. נזכרתי שאני בעצם מחכה לבחור.הא.  השדכנית המהוללה ביקשני בשם הבחור לחכות בחוץ. הצעתי לזקנה התמהונית ללוותיני ולחכות איתי בחוץ אם היא רוצה להמשיך לדבר. 
היא ששה על כך לא לפני שהבטיחה שעם הופעת הבחור היא מיד תיעלם ואל לי לדאוג. הבחור הגיע והזקנה לחצה את ידי, בירכה אותי בהצלחה ונעלמה מהמקום. 
כך לפחות היה מה לדבר בהתחלה אם כי היה נחמד ביותר גם אחר כך...
זה היה קטע הזוי במקצת. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2007 12:46 לינק ישיר 

נתרום לכם גם את הסיפור שלי...

הפגישה הראשונה שלי היתה עם בחור בן 27, אני הייתי בת 19.5 - היינו אחרי תקופה מאוד ארוכה של ברורים על גבי ברורים שלא יצא מהם כלום - כל דבר הורדנו על משהו אחר וההורים שלי כבר נלחצו מאוד שהבת הבכורה שלהם עדיין לא נפגשה אפילו עם בחור אחד ובדיוק אז הציעו את הבחור הנ"ל ולא כ"כ שמנו לב לפער הגילאים אז סוף סוף זה התקדם לפ-ג-י-ש-ה...

רעדתי מהתרגשות כבר שלושה ימים לפני זה... הייתי בטוחה שאלו הימים האחרונים שלי כרווקה על פני האדמה... ספרתי את השעות והדקות... לילה לפני זה לא ישנתי כלום, הכנתי לעצמי "תרשים זרימה" של הפגישה: מה עונים על כל שאלה ולכל תשובה עשיתי אופציות של אם הוא יענה כן- אז אשאל כך, ואם יענה לא- אז אומר כך וכו'... בקיצור- התחרפנתי סופית...
סוף סוף הגיע הבוקר... בסמינר חשבו שאני סוגרת היום וורט סופית... הייתי בעננים...
התחלתי להתארגן כבר שעתיים קודם... דודה שלי באה לאפר אותי... כל המשפחה היתה על גלגלים....
8:00 בערב- דפיקות בדלת... הרגשתי שהלב שלי צונח... לא הצלחתי לקום מהכסא מרוב התרגשות... בקושי זזתי עד לסלון... הרגשתי הרגשה עילאית כזו...כאילו אני בתוך איזה חלום, מנותקת מהעולם... וזה היה כ"כ מגוחך- כי הבחור כבר עבר איזה 100 בחורות לפני ובכלל לא הראה שום סימני התרגשות... והתחיל לשאול את השאלות הסטנדרטיות ואני עניתי לו תשובות לא ברורות... התבלבלתי במספר הילדים שיש לנו ועוד כל מיני פדיחות... והפה שלי התייבש מרוב לחץ... וכל הזמן רציתי "להרשים אותו" וחשבתי שאם אני יגלה בקיאות בכל מיני פסוקים מהמקורות אז הוא יחשוב שאני חכמה (אין לי אחים מעלי ולא ידעתי עדיין מה מעניין בחורים...) אז כל דבר שהוא סיפר שלפתי לו איזה אמרת חז"ל שקשורה לנושא והרגשתי ממש "גאונית"... בכלל לא שמתי לב מה הוא אומר והאם זה בכלל נראה לי מתאים... הייתי כל הזמן עסוקה בתכנון ההברקה הבאה או דרוכה להגיב לעניין... וכל הזמן ניסיתי להתקרקע ולצבוט את עצמי שאני לא חולמת והפגישה הזו היא מציאות...
הפגישה נמשכה בערך שעה ורבע... לקח לי 10 דקות להתאושש ולהתחיל לספר להורים שלי "מה היה"... רק אז שמתי לב שבכלל לא ניסיתי להכיר קצת מי הוא... כמעט לא זכרתי איך הוא נראה אפילו... אז אמרתי שמבחינתי - מה שהוא יגיד נעשה, אם ירצה עוד פגישה אז נעשה עוד פגישה ואם לא אז לא...
והוא מיד אמר לא נחרץ... ואח"כ יצא לי שם בישיבה שלו של אחת רבנית שכל הזמן מדקלמת פסוקים ומאמרים...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הפגישה הראשונה שלכם...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext