| נשלח ב-19/6/2006 12:23 |
|
| |
איחורים
אני משתדלת מאוד לא לאחר לפגישות ואפילו מנסה להגיע לפני הזמן (לא רק לפגישות לשם שידוך ) אבל מישום מה הפעם אחרתי היתי אמורה להגיע ל ב"ב למקום מסוים ואני לא ממש מכירה שם רחובות בקיצור הגעתי לרחוב אבל בצד השני שלו, למקום המיפגש הגעתי באיחור של הין 5- 10 דקות הבחור כבר היה שם במשך הפגישה הוא הזכיר לי שאיחרתי כמה פעמים בצורה בולטת והוא יודע שאני לא מהאזור מה דעתכם ? כשמישהו איחר לכם האם אמרתם כמה פעמים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 12:55 |
|
| |
זה מגעיל לאחר, אך גם מגעיל להזכיר את זה כל הפגישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 12:57 |
|
| |
שושו,
האם התנצלת והסברת ממה נבע האיחור שלך? אם התשובה היא כן, אזאי לא היה שום צורך לבחור להזכיר את האיחור אפילו פעם אחת. ואם התשובה היא לא, אזאי יתכן שהבחור פשוט מאוד דייקן ורצה "לבחון" אותך איך את מתיחסת לאיחורים וכנראה הפריע לו העובדה שלא הבעת התנצלות (אם באמת לא התנצלת).
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 13:19 |
|
| |
היתנצלתי והסברתי כמה וכמה פעמים מיד אחרי שאמרתי שלום היתנצלתי, זה לא קורה לי בדרך כלל אני משתדלת להגיע לפני! אני מעולם לא שאלתי למה הבחור מאחר אני לוקחת בחשבון שהוא עוד לא מצא
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 13:25 |
|
| |
יש מושג והוא:"איחור אפנתי" משום מה בנות החליטו שיותר מכובד ונשי(?!) שהן יאחרו בכמה דקות טובות.. אני באופן אישי, לא חושבת ככה. יש משהו מן הזלזול בזה שבחורה מאחרת לפגישות באופן מגמתי.. בחור אחד שנפגשתי איתו סיפר לי, שהוא נפגש עם בחורה שאחרה ב40 דקות ואפילו לא טרחה להתנצל.. אבל, עוד יותר נורא היה אם על זה הם היו מדסקסים כל הפגישה. לכן, צריך לשמור על מידה נכונה לא לאחר(לפחות לא בהרבה ולא בכוונה) ולא לדוש ולדבר על זה לכל אורך הפגישה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 13:27 |
|
| |
שושו,
הוא כנראה סתם רע ורשע לא יותר, אל תשימי על זה שכל הזמן הוא דאג להזכיר לך, את לא אשמה, וזהו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 13:40 |
|
| |
אחרת בטעות. התנצלת. זהו, עשית את שלך. שידסקס על זה ויזכיר את זה עד מחרתיים.
אם מדברים על איחור אופנתי, דווקא נראה לי שזה אצל הגברים. אולי בחור אחד הגיע לי פעם בזמן. אולי. כל השאר אחרו, 5-10 דקות. (יש כאלה שיותר, רובם התנצלו.)
^~^~^ ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו. להם ^~^~^
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 13:43 |
|
| |
באמת?! תמיד הבחורים מחכים לי, ותאמיני לי שאני משתדלת ממש לא לאחר..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 14:58 |
|
| |
לדעתי בחור שמזכיר את האיחור ההוא שלך כל הזמן, מצביע על בעיה מצפונית כלשהי אצלו - או כפתרון להסרת מעט לחץ ממנו.
תנסי להיכנס לראש שלו, אולי הוא חושב כך: את איחרת פעם אחת ואני הבלגתי, עכשיו את חייבת לי קצת יותר.
וזו גישה מעוותת! אם הוא כבר בפגישות מחפש תירוצים למה לא להיות מושלם איתך, אז את עוד שואלת שאלות?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 15:14 |
|
| |
בס"ד
סליחה אני חושב שהוא בחור דביל מש חסר טקט אין לו הרבה שכל אם אני מנסה לנתח אותו לפי מה שכתבת עליו אני בחיים לא הזכרתי לבחורה שהיא איחרה ואני יכול לומר שזה קרה לי די הרבה פעמים הסתפקתי בזה שהיא התנצלה ..
מה שמצחיק פה שמדובר על איחור של עשר דקות זה כלום מה זה עשר דקות שום דבר ..
אני מדבר על איחורים של חצי שעה ארבעים דקות זה איחור!
אני לא יכול מפה להגיד לך מה ךעשות אבל תחשבי טוב טוב לפני שאת ממשיכה איתו לאיזה כיוון!
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 16:49 |
|
| |
שימי אין המשך אני לא מתכוונת להיות עם מישהו שיאכל לי את הראש על כל טעות קטנה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 16:56 |
|
| |
טוב מאוד ...
בהצלחה בהמשך...
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 17:33 |
|
| |
תזרקי אותו מיד, כי מחר תתעכבי עם חברות בחזרה מחתונה של ידידה משותפת שלכן, והוא מיד ישב לך על הזנב, וישאל אותך איפה הייתן ולמה אחירתן עם מי נפגשתם וכו'.
אני חושב שההערה על האיחור לא נובעת מכך שהוא דואג שאת מאחרת סידרתית אלא יותר מזה זה פשוט שהוא מרגיש בעלות על הבחורה שאיתו הוא מעונין לחיות את חייו, ולכן כל סטיה מהזמן הקצוב ומהשעה המסוכמת הינה פגיעה אישית בכבודו.
תקוותי שהבנת את הענין.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 18:15 |
|
| |
בס"ד
חרעדי ברוך הבא פורום שלנו.
אלו דברים שאני גם רציתי לומר קלעת בול למטרה...
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 18:36 |
|
| |
אני דוקא קצת מתנגדת לדעת 2 הקודמים לי, כיוון שבחור או בחורה שבאים לפגישה צריכים לקחת בחשבון שיכולים לאחר ולכן כדאי לצאת הרבה הרבה קודם. ועוד מי שמאחר לפגישות אולי הוא מאחר סדרתי, ולי אישית זה ממש מפריע, כי אם בפגישות שהוא צריך הכי להשתדל הוא מאחר, אז ק"ו בחיים, הוא לא יקום בזמן לתפילה ויאחר לכל דבר ודבר, ולי אישית זה דבר שנורא מפריע. (אני יודעת שיש בחורות שלהן זה ממש לא מפריע....) אבל זו דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 18:40 |
|
| |
בס"ד
נעמה יקרה את צודקת
וגם לי זה היה מאוד מפריע ללא ספק אבל אדם צריך להיות חכם איך לברר זאת אם הבחורה היא מאחרת סידרתית כמו שאת אומרת או סתם איחור שלא באשמתה אבל לבוא ולהזכיר את זה בכל הפגישה זה לא לעיניין בכלל זה גובל בטימטום ובטיפשות
ישנם דרכים יותר חכמות לבדוק זאת בעקיפין.
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
|