| נשלח ב-19/6/2006 15:56 |
|
| |
פתיחת אשכול לשאלה של aahhaa
בס"ד
aahhaa יש לי שאלה, מה צריכים לעשות אנשים שקבלו מידע על בחור/ ה ,והמידע הוא לא נכון!, וזה בא לידיעת המשפחה המבררת, שהחלק השלילי המידע שקבלו הוא אינו נכון בעליל, (אין ספק בדבר) משהוא פשוט קלקל, מה צריכה משפחה לעשות אחרי שקבלה את המידע הכוזב, ויודעה זה זהו אינו מידע מהימן לעשות. א. לעזוב את השידוך? ב. ללכת לראות את הבחור/ה? (בחתונה, בישיבה...) ג. לפגוש את הבחור/ה בארבע עיניים ( לשיחה). יש לציין שוב שהמידע הספציפי שקבלו אינו נכון בעליל!!!!!!!!!!!!!!!!!
חבר פורום "שידוכי חרדים"
תוקן על ידי - אסיק_good - 19/06/2006 15:59:58
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 15:56 |
|
| |
ישפאי1
השאלה נצרכת אשכול חדש
וברור שילכו לפגוש\לראות את הבחור\ה בחורה הרי כל המידע השלילי שקיבלו הוא שקר אז למה לא ללכת לפגוש\לראות את הבחור\ה?
קח את החיים באיזי אם לא החיים יקחו אותך באיזי
חבר פורום "שידוכי חרדים"
תוקן על ידי - אסיק_good - 19/06/2006 16:00:35
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 15:57 |
|
| |
aahhaa
לי אין אפשרות להוכיח כי יש לי נגיעות,אני השדכן/ית...... מה אפשר לעשות, מדברים על שדכנים..... שידוך ראשון, מכירים את שני הצדדים טוב מאד, והם מתאימים מ-א-ד, הכל- המשפחה, ובחור-והבחורה יחד, מאד מתאים!!! עד שיפגשו לא נדע את האמת אבל לפי כל הפרמטרים הראשוניים מתאים. כיצד גורמים למשפחה לרצות לפגוש את הצד השני ???!!!!
חבר פורום "שידוכי חרדים"
תוקן על ידי - אסיק_good - 19/06/2006 16:01:13
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 15:57 |
|
| |
הכל ישבחוך
העי, איך תדע מה הו האמת?
חבר פורום "שידוכי חרדים"
תוקן על ידי - אסיק_good - 19/06/2006 16:01:40
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 15:58 |
|
| |
אולי תנסה לשלוח עוד מישהו שיציע את זה וידחוף אותם
קח את החיים באיזי אם לא החיים יקחו אותך באיזי
חבר פורום שידוכי חרדים
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 15:58 |
|
| |
aahhaa
אז אפרט מאט, אחרי שהצענו את השידוך , והבאנו אפשרויות לבחון, בחנו,ולא רצו כי אמרו שהבינו שהוא לא חכם מספיק,(?) החלטנו להתחקות אחר המקור לידיעה שהיא לא נכונה ולא ברור היה מהיכן שאבו את המידע, ובררנו בעצמינו אנשים שהם בררו אצלם. (כאילו אנו רוצים את הבחור/ה לעצמינו) ואחד הא/נשים שלא מתלהב/ת מהבחור/ה אמר/ה שהוא לא מכיר את המשפחה, והאיש/ה הנ"ל כן אמור להכיר את המשפחה. ומכאן הבעיה. (זו אפשרות אחת) אפשרות אחרת, התקשרנו לחבר/ה, (לא ידוע היה לנו את טיב הקשר בינהם) וזה/ זאת לא הילל/ה ושבח/ה את הבחור/ה הכל בסדר, בסדר,טוב, כן,כן................. בקצור לא היה אפשר להבין ממנו/ה כלום, לא לחיוב לא לשלילה, עצוב שיש כאלה חברים/רות!!!!!
חבר פורום "שידוכי חרדים"
תוקן על ידי - אסיק_good - 19/06/2006 16:02:19
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 10:58 |
|
| |
טוב , הם עדין לא ראו, או דברו עם הבחור, הם קבלו רק אנפורמציה שגויה, מה לעשות , אך אנו כמכבש החלטנו לשכנע אותם לפגוש את הבחור/ה ,נו נראה מה ההתפתחויות, נביא לכם בזמן אמת התפקיד שלכם??!! להתפלל!!
תוקן על ידי - aahhaa - 21/06/2006 10:59:45
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 11:05 |
|
| |
אין עשן בלי אש. אבל לפעמים גלאי עשן מצפצפים בגלל תקלה...
באופן אישי, כשאני מברר בשידוכים, אני ממש לא מתייחס לרכילויות. אני מתיייחס להכל בערבון מוגבל ואומר שאבדוק את האדם באמת רק בפגישה.
בירורים מספקים אינפורמציה מאוד חלקית ולא תמיד אמינה.
|
|
|
|
|