| נשלח ב-20/6/2006 13:51 |
|
| |
באיזה גיל להתחיל לשמוע?
פעם ראשונה שאני מנסה לפתוח אשכול אז אני מקווה שבאמת הצליח לי ושלא בטעות שלחתי איזה הודעה לאחד מהמנהלים וכדומה...
הלכתי לאירוסים של חברה שלי לא מזמן,יש לציין שהיא בת 18 וחצי.לטעמי זה צעיר מדי... אבל עזבו אותה,באירוסים שלה פגשתי חברה שלה והתחלתי לדבר איתה,ילדה נחמדה מאד. היא אמרה לי שהיא התארסה..אני בתגובה:"מזל טוב!!!!!". ובאופן אינסטנקטיבי לגמרי שאלתי אותה בת כמה היא.והיא עונה לי באדישות, "בת 17 וכמה חודשים".
אוקי,אז בדרך כלל אני ממש טיפוס עם המון טאקט אבל בכל זאת,17?? וכמובן שבהיסטריה אני:"מהההההה?????למה????"(אופסי...) מה היא עונה לי?"מה?נכנסתי לשנה ה18 שלי כבר מזמן..."
רגע רגע רגע!!!!אין חוק נגד דברים כאלה????
אני תמיד חשבתי שבעזרת ה' בגיל 19 אני יתחיל לחשוב על זה. אבל פתאום אני נהיית כאן בלחץ.כבר יותר מדי אנשים מתארסים לי כאן בעודם עוד בתיכון!אהההה.... אני מרגישה את עצמי רווקה זקנה ולגמרי מסיבה מוצדקת.
האם זאת רק אני או שכל שנה יורד טווח הגילאים של הניגשים (לא,לא לבגרות....) לשידוכים?? בסוף כל המושלמים יהיו תפוסים ואני אהיה תקועה עם איזה גבר מזדקן ומקריח בן 22....
החברות שלי חושבות שלהתחתן זה פיקניק, הן חושבות"יאהוווו איזה כיף,אז קודם אני אתפור ככה שמלה פצצתית לאירוסין ואז החתונה תהיה בדימול עם המון זיקוקים ופרחים ועדי רן ועמירן ושלהבת ורחפת ואז שבע ברכותתתתת,אז אחד החברים שלו עושים בישיבה. אחד ההורים שלו.אחד ההורים שלי.אחד ארקדי גאידמק,אחד הדוד מצפון מרוקו(הגעתי כבר לשבע??) לכו תסבירו להם...
האם רק אני מרגישה לא מספיק בשלה?אולי משהו דפוק אצלי?
הצילו?
תגובות,ובלי מכות,רק שאלתי....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 02:44 |
|
| |
עזרכנגדו... מה הלחץ?? בת כמה את? מה,זהו? נגמרו הבחורים??? לאותה חברה שהתארסה הכל נראה ורוד,מושך את העין...אך אין לה מושג מה טומן העתיד.. (שזה אומר התחייבויות,חיי נישואין, עליות וירידות בזוגיות, וכו'..) לכן,אל לך להילחץ. היא בדיעה שהיא בנויה לחתונה-שיהיה לה במזל טוב,אם הן מתחתנות בגיל מוקדם אז גם את אמורה להתחתן כי הן התחתנו מוקדם? לא! אל תחיי מ"נורמות חברתיות"! את צריכה להיות שלמה עם עצמך,וברגע שאת מרגישה בנויה לשידוכים צאי לדרך! הרבה הרבה הצלחה!! זיווג הגון בעיתו ובזמנו!!
*ד"א-בחור בן 22..הוא לא זקן ומקריח...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 23:07 |
|
| |
עזרשכנגדו, אני לא חושב ש"המושלמים" מתחתנים עם בנות 17 , כך שאין לך מה לדאוג. אגב, חלק מהבשלות של להתחתן זה להבין שאין כזה דבר "מושלמים" ,יש את המושלם שלך, בבוא העת ,ב"ה, תגלי מיהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 23:30 |
|
| |
18 זה מוקדם!!!!!!!!!!!!! תהני מהחברות ומהלימודים!!!!!!!!!
......אלא אם כן את חסידה.............
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 01:09 |
|
| |
לולה
ברוכה הבאה
נקווה לשמוע את דעתך במגוון השאלות שהועלו בפורום
קח את החיים באיזי
אם לא החיים יקחו אותך באיזי
חבר פורום שידוכי חרדים
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 01:27 |
|
| |
אז ככה לכל הדואגים למיניהם..אני לא יוצאת ולבינתיים אני נהנת עם מה שיש,פשוט סתם לפעמים אתה מרגיש: מתי יגיע האחד,ואם הוא בכלל יגיע...
נכון אומרים ש40 יום לפני יצירת האדם יוצאת בת קול ומכריזה מי יהיה השידוך שלו? זא שהכוונה לכל אדם..אז איך זה שיש אנשים שלא נישאים כלל?הבת קול שלהם בידיוק הייתה בהפסקה ב40 יום לפני שהוא נוצר?
זה חתיכת פחד.אתה מתחיל לתהות אם תנשא או לא...וזה לא משנה עד כמה מוצלח תהיה,נקבע לך משמיים שפשוט לא תמצא את "העזר כנגדו" שלך..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 01:29 |
|
| |
ודרך אגב,ישפאי,איך זה שלולה מקבלת כזאת קבלת פנים ואני לא?.... בלי לקפח בבקשה..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 01:32 |
|
| |
לדעתי!
גבר צריך להתחיל לצאת בגיל 21/22
אישה צריכה להתחיל לצאת בגיל 18 וחצי.
זה דרכו של עולם!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 01:40 |
|
| |
זה דרכו של מי?עולם?מי זה,לא מכירה.
תסלח לי שאני צריכה להגיד את זה אבל :פרימטיבי.זה מה שהייתי מדביקה לך.. חסר אנשים שמתחתנים בגיל יותר מאוחר?אולי דרכם היא דרכו של עולם? "דרכו של עולם" give me a break.....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2006 23:57 |
|
| |
בנים בני 18?לא נראה לי שהרב התכוון לבנים של היום.
היום בגיל 18 הם ממש רחוקים מלהיות בשלים לחתונה ולנשיאת אחריות שכזאת על הכתפיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 12:20 |
|
| |
במשפחות הבני-ברקיות השורשיות (קנייבסקי, גרינמן) הם מתחתנים כולם באזור הגיל הזה. אני מכיר גם משפחות אחרות של רבנים שהצאצאים שלהם נישאים באזור גיל ה-18. אבל נראה לי שרק גדולי ישראל יכולים לקחת על עצמם אחריות לנישואין כאלה שרבים מהילדים עוד לא התבגרו בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2007 18:07 |
|
| |
הודעתו של גיקוב.
מהו הגיל הכי נכון לצאת לשידוך אצל גברים ואצל נשים?
|
| נשלח ב-22/3/2007 19:09 |
|
| |
אני לא חושב שיש גיל מסויים שבו הוא "נכון" אלא כל אדם לגופו.
יש מבוגרי גיל שאינם בוגרי אופי
ויש בוגרי אופי שאינם מבוגרי גיל.
בעיקרון נשים:19 גברים: 21 בערך. או 20 וחצי.
|
|
|
|
|