| נשלח ב-28/6/2006 23:09 |
|
| |
בחור בן 18.5
אני יודעת שזה לא קשור לפורום,אבל דוקא זה שהוא בגילי,נתן לי צביטה עצומה בלב..והייתי חייבת להוציא את זה איפה שהוא.
בבקשה ממכם.כולנו אחים. תתפללו דחוף על אליהו פנחס בן מרים!יש חשש להוצאה להורג. ותעבירו את זה לכמה שיותר אנשים,לכמה שיותר פורומים. רק התפילות שלנו יעזרו... בבקשה ממכם....
אני.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 01:10 |
|
| |
עזר כנגדו, תבורכי על היוזמה
באמת לחשוב מה הוא עובר שם הבחור הצעיר הזה בשבי של הרשעים עליו, ומה עובר על ההורים שלו .. אחים... ה' ישמור על כולם לקחת כמה דקות מזמנם ולהתפלל לאבא שבשמיים...
אני בכל אופן קראתי כבר ושלחתי SMS לאנשים שימשיכו להעביר את זה הלאה.. ואמן, שנשמע בשורות טובות במהרה..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 03:03 |
|
| |
בס"ד
אני מצטרף לקריאה שלכם...
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 16:13 |
|
| |
אני יודעת שזה לא קשור לפורום, אבל לאשכול הזה כן... תודו שהתחיל להיות פשוט מפחיד ולא בטוח..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 21:53 |
|
| |
כששמעתי שירו לו בראש מטווח אפס.לא ידעתי אם לבכות או לקחת רובה ולנסוע לשכם ולירות בכל ערבי מסריח שאני רואה בלי להתחשב מה היה קורה לי!
נהיה כאן מפחיד?לא..זה כבר לא מפחיד.זה לאט לאט מחלחל אלינו,המציאות הזאת. ואסור לנו להתרגל אליה! למען האמת אסור לנו לקרוא לה :"מציאות".
למה הילד הזה היה צריך לקבל את זה??אני יודעת שהכל משמיים,אבל לפעמים כל כך קשה להאמין בזה. הרגש מתגבר על השכל.
הוא היה בגילי..
שמונה עשרה וחצי.
|
|
|
|
|