| נשלח ב-4/9/2006 11:17 |
|
| |
פדיחות בחתונות
מעניין לשמוע אילו פדיחות ראיתם או שמעתם שהיו החתונות
חברת פורום "שידוכי חרדים "
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2006 13:23 |
|
| |
היה סיפור עם מרן ה"פני מנחם" זצוק"ל שבא לחתונה כשעוד היה ראש ישיבת שפת אמת והתברר שהמחותנים שחכו להביא כתובה התישב וכתב כתובה מזכרונו
ויש להשיג היום את הצילום והברה משתמשים עם זה בתור כתובה
קח את החיים באיזי אם לא החיים יקחו אותך באיזי
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2006 13:35 |
|
| |
הייתי מאחלת לעצמי " פדיחה " כזו בחתונה שלי ...! ....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2006 19:32 |
|
| |
ומה עם פדיחה של הפסקת חשמל באמצע החתונה לחצי שעה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2006 23:51 |
|
| |
אבא שלי סיפר שהוא היה פעם בחתונה ב"היכל הפאר" ז"ל והיה באזור מלחמת מאפיות וחדר כדור לאולם וחתך כמה סנטימטרים לפני הפרצוף של הכלה ונתקע בקיר ממול בנס לא היו נפגעים
קח את החיים באיזי אם לא החיים יקחו אותך באיזי
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 02:51 |
|
| |
מה אתה אומר?? וואחד של סיפור..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 09:00 |
|
| |
אני ההיתי בחתונה שהשמלה של הכלה נפרמה בכל הקטע העליון. - לא נורא כמעט אף אחד לא ראה רק היא בילתה רבע שעה מהריקודים בתפירת השמלה מחדש בחוט ומחט
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 17:42 |
|
| |
אני הייתי בחתונה של חברה ורקדתי,בטעות מישהי שרקדה גם כן,אין לי מושג מאיפה הכשרון הזה הגיע לה,אבל זה הגיע,היא קפצה יותר מדי גבוה ונתקעה עם העקב שלה בחצאית שלי וכמובן כמו כל דבר בעולם הזה,יש כוח משיכה,זאת אומרת הכל נופל למטה ועוד בעיקר כאשר משהו מושך.
לטענת חברותיי,אפחד לא ראה כלום,בעיקר כשתפסתי את זה מוקדם וישר החזרתי כמה דברים למקומם הנורמלי,אבל לכו תשאלו את צלם הוידיאו שעמד בדיוק מאחוריי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2006 00:21 |
|
| |
הופה! נס שלא עשני אישה... מצד שני גם מכנסיים עלולים ליפול.
אני נכחתי בחתונה מכובדת, עם אישיות מפורסמת, שכובדה בברכה תחת החופה. רק שבמקום לומר שהכל ברא לכבודו, נאמר: שהכל נהיה בדברו... אולי בגלל שהוא מסורתי?! בעצם זה יכול לקרות לכל אחד שלא מכבדים אותו בברכת 7 ברכות. מיותר לציין שכולנו (החבר'ה הלא מסורתים) צחקנו כראוי ואף יותר מזה. בעצם אפילו עכשיו כשאני נזכר אני לא יכול להתאפק. זהו.
רגע... אני נזכר בעוד קטע מדהים:
חתונה קלאסית במאנסי - ארה"ב, כמקובל במקומותיהם: שני גושי ישיבה לגברים ונשים, כשהזוגות מתקדמים לחופה לפי התור. הקלידן מהתזמורת העביר את האורגן מהאולם לחופה, וניגן את 'מי אדיר'. המוזיקה הרגועה השרתה על כולם אוירה של רוגע ושלווה. מכושפת קמעה. אחד האורחים נשען בנינוחות על האורגן ש... קרס בקול רעש גדול, על הקלידן שנקבר תחתיו, פלוס האורח ועוד מישהו. המוזיקה הופסקה, ולמקום הוזעקה יחידת החילוץ 669 שחילצה את הלכודים מבין ההריסות... ברור שצחקתי כל כך שכמעט נחנקתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2006 13:00 |
|
| |
היתי בחתנה של בת דודה ,
הגיע טקס החופה הרב מקדש אומר לחתן לחזור אחריו
" ברוך אתה אדו ...."
והחתן עונה " ברוך אתה אדו "
וככה כמה פעמים הוא לא קלט מה צריך מהגיד
עד שהרב אמר לו האוזן.
איזה בושה , לא ידענו עם לצחוק או לבכות
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2006 14:42 |
|
| |
שושו,
ממתי החתן מברך? אולי בקטע של "הרי את מקודשת ..." ??
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2006 19:29 |
|
| |
מוטי
זה היה הזמן שהוא ברך על הטלית החדשה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2006 13:16 |
|
| |
ירון צודק,בקשר לי'נקי דודל...זה מן אמרה מאד אמריקאית,אל תתפוס אותי על המילה בכל אופן.נראה לי בתקופת מלחמת האזרחים שם,או ש..לא...
אני רק יודעת שזה משהו מאד פטריוטי אמריקאי...
למה דוקא בהקשר לכאן?כי זה מסמן כמו "הידד" ופשוט לא היה לי את האומץ להגיד את המילה הזאת,כי לא משנה באיזה צורה יגידו "הידד" זה תמיד ישמע חנוני,לכן העדפתי את י'נקי דודל שפשוט היה הדבר הראשון שעלה לי לראש בלי יותר מדי ניתוח מעמיק של התוכן....
עד לכאן לפינתי ב:"למה,למען ה' הייתי צריכה להשתמש במושג הנ'ל"
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2006 11:48 |
|
| |
"האח"??שמעתי על זה פעם....
|
|
|