אני אישית, שמנה אבל עם צורה. גבוהה ויפה -באמת.
אני מתלבשת יפה, אבל.... שמנה.
כל היום אני שומעת את צמד המילים:
"דיאטה=שידוכים"
אני הולכת לצאת מדעתי.
אתם כל כך לא רוצים שמנות?????
תוקן על ידי אסיק_good ב- 02/02/2009 18:31:22
תוקן על ידי אסיק_good ב- 02/02/2009 18:35:02
נשלח ב-19/10/2006 21:55
אומנם פנית לגברים, אבל אני חייבת להוסיף.. אני מלאה, ויש הרבה גברים שמחפשים רזות... אז לגברים שביניכם, שמחפשים רזות, דעו לכם, שכשמקבלים רזה, לא יודעים אם היא אחרי דיאטה רצחנית או שהיא ככה טבעי, אז יש את הסיכוי הקל שהיא תשמין בהמשך (שלא לדבר על איך שהיא תיראה בזמן הריון וקל וחומר, אחרי לידה), ולא רק, שאני מכירה כמה בחורות רזות!! שאם הייתם רואים איך הן נראו אחרי לידה, הייתם ממש מרחמים על הבעלים שלהן... סתם חומר למחשבה
נשלח ב-19/10/2006 21:58
אומנם פנית לגברים, אבל אני חייבת להוסיף.. אני מלאה, ויש הרבה גברים שמחפשים רזות... אז לגברים שביניכם, שמחפשים רזות, דעו לכם, שכשמקבלים רזה, לא יודעים אם היא אחרי דיאטה רצחנית או שהיא ככה טבעי, אז יש את הסיכוי הקל שהיא תשמין בהמשך (שלא לדבר על איך שהיא תיראה בזמן הריון וקל וחומר, אחרי לידה), ולא רק, שאני מכירה כמה בחורות רזות!! שאם הייתם רואים איך הן נראו אחרי לידה, הייתם ממש מרחמים על הבעלים שלהן... סתם חומר למחשבה לעומת זאת, יש לי אחות שהיתה שמנה!!! אבל עכשיו, אחרי 3 לידות ואוטוטו לידה רביעית, הייתי מתה להיראות כמוהה עוד קצת חומר למחשבה.
נשלח ב-19/10/2006 22:16
הם לא רוצים מסיבה פשוטה. ..כי זה גונב להם את כל תשומת הלב.
(זה כמובן נאמר בציניות).
פרימה במקום לכתוב פעמיים תתקני את הודעתיך.
נשלח ב-19/10/2006 22:52
יש ויש.
לי אישית זה לא מפריע, בתנאי שהיא לא ענקיתתתתתתתת. בחורות רזות מאד לעומת זה כן מפריע לי, אני דואג שהן מקריבות את הבריאות על מזבח היופי.
נשלח ב-20/10/2006 00:46
דודה, זה קרה לי בטעות!
נשלח ב-20/10/2006 01:10
אני מת להגיד משהו אבל........אני אתגבר על עצמי (:
פרימה זאת היית רק הערת עזרה ולא משהו אחר.
נשלח ב-20/10/2006 01:23
אתה דוד? לא דודה? טוב, לא נעלבתי ממה שאמרת אם זה מה שחשבת. סתם הסברתי מדוע ההודעה היתה פעמיים. ולמה אתה לא רוצה להגיד? מה אתה היית מעדיף? שמנה/רזה?
נשלח ב-20/10/2006 01:30
פרימה כתב:
אתה דוד? לא דודה? טוב, לא נעלבתי ממה שאמרת אם זה מה שחשבת. סתם הסברתי מדוע ההודעה היתה פעמיים. ולמה אתה לא רוצה להגיד? מה אתה היית מעדיף? שמנה/רזה?
כן אני דוד...נעים להכיר (: אני רווק מאזור השרון...
חח ולא דיברתי על זה אבל לא חשוב...
בכל מקרה...אני עדיין לא בגיל אבל גם כעת לא הייתי רוצה אחת שכבודה מלא עולם.
מהם הסיבות..?
שלא תשאל אותי כל הזמן אני שמנה....ואז מה שאני לא אגיב אני אחטוף על הראש.
היא תהיה עסוקה בדיאטה ובאוכל שלה.
מן הסתם גם קצת לא נעים מהחבר'ה. זה לא רק אבל יש לזה נספח אם זה היה רק אז לא היה אכפת לי.
אולי לא יהיה לי כסף לממן את ההוצאות של האוכל שלה..........
וכמו שיש כאלה שלא אוהבים שחורות וזה לא מתוך גזענות זה ברור ! אלא פשוט כי זה לא מתאים להם מבחינה פיזית כך גם יש כאלה שלא מתאים להם בעלי עודף משקל.
תעשי דייטה עד אחרי החתונה ואז תשברי אותה כמו כולם. מאד פשוט.
נשלח ב-20/10/2006 01:33
חמוד, או.קיי. הסיבות שלך מתקבלות על הדעת. אבל כשאני אעשה דיאטה, אני אעשה אותה בשביל עצמי, ולא בשביל גבר...
נשלח ב-20/10/2006 01:38
פרימה כתב:
חמוד, או.קיי. הסיבות שלך מתקבלות על הדעת. אבל כשאני אעשה דיאטה, אני אעשה אותה בשביל עצמי, ולא בשביל גבר...
אם לא היית צעיר ממך היית אומר לך עוד תגדלי...
עושים משהו כי זה טוב נקודה.
אחר כך סתם מסתבכים עם פלסופיה פנים אישית...עזבי תוותרי על המטרה הזאת מראש וכך לא תתאכזבי.
אין מה לעשות גברים ברובם(לא המוחלט) לא רוצים שמנות במיוחד כשזה בולט.
תעשי את זה את גם תרגישי יותר טוב עם עצמך ותורידי מהלחץ בזמן השידוכים...ויש לחץ...
נשלח ב-20/10/2006 01:43
חברה, מתי אתם ישנים?
נשלח ב-20/10/2006 01:45
הכל_ישבחוך כתב:
חברה, מתי אתם ישנים?
ציטוט *ישנים* שנים אני כבר לומד לשון....ובחיים שלא נתקלתי במילה הזאת....ודאי שלא בפועל שלה....
נשלח ב-20/10/2006 01:57
דוד, אולי אתה מכיר את המילה בעיוות הידוע שלה "יושנים" ואולי כדאי שתשקיע יותר בלימודים...
דרך אגב, ערכתי את ההודעה, והכל בזכותך
תוקן על ידי - פרימה - 20/10/2006 1:59:37
נשלח ב-20/10/2006 02:05
היי.. לפי כללי העברית (הציוניים!), יש לומר יְשֵנִים ולא יוֹשְנִים. וכמו כן: יָשֵן ולא יוֹשֵן יְשֵנָה ולא יוֹשֶנֶת יְשֵנִים ולא יוֹשְנִים יְשֵנוֹת ולא יוֹשְנוֹת כך קבעה האקדמיה. לך תתווכח איתה, דודהדתי. וסליחה מכל הבנות, על שהזכרתי להן את שיעורי דקדוק הזכורים ל... (לא צריך לפרט...) לילה טוב לכולם!
נשלח ב-20/10/2006 03:31
דוד, אנחנו מחכים שתעתיק את ההודעה ואז תגיב עליה.........................