בית פורומים שידוכי חרדים

ב-ר-ו-ר-י-ם .........

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/1/2007 18:42 לינק ישיר 
ב-ר-ו-ר-י-ם .........

אז ככה,
זה בעקבות טלפון שקיבלתי עכשיו.
אחת מחברותי לכיתה, התקשרה,
ושאלה האם היא יכולה לשלוח לברר אצלי עליה.
אמרתי לה את כל האמת.
התקשרו אלי פעמיים, ומרוב התרגשות, כאילו נעלמו לי המילים מהפה.
ואני חלילה לא רוצה שיפרשו את זה לא נכון.
סוכם, שהיא תשלח......

^ ^זו הקדמה^ ^
לעניין:
איך אני יכולה להפסיק עם ההתרגשות הזאת, ולדבר חופשי וזורם,
כמו שאני היטב יודעת???

כל טיפ, המלצה וכו' יתקבל בברכה!

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/1/2007 20:08 לינק ישיר 

אתן לך עיצה יעילה מאוד למתחילים. מנסיון אישי...

שבי כמה רגעים, קחי עט ודף ותתחילי לכתוב תכונות חיוביות. לא על מישהי ספציפית אלא פשוט תכונות שעולות לך בראש. (וכל המרבה הרי זה משובח...)

כשיגיע טלפון כזה, שימי את הרשימה מול עיניך, תאתרי תכונות שבאמת מתאימות למדוברת. (אני לא מתכוונת שתקריאי תרשימה כמות שהיא, זה רק כדי לתת איזשהו כיוון ברגעי לחץ/ התרגשות...) כשאת שופכת על ראשה פירגונים ותשבחות . תשתדלי לשלב מקרים,מעשים מחיי היומיום של אותה אחת. זה נשמע הרבה יותר אמין ומשכנע. (לדוג' כשאת מספרת שהיא בעלת חסד תצייני את הגמ"ח עליו היא אחראית או כל דבר אחר שנראה לך רלוונטי.)

עם כל טלפון כזה, ההתרגשות והלחץ ידעכו... עד שזה יזרום גם אם לא תרצי...

בהצלחה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2007 22:39 לינק ישיר 

ממה את מתרגשת בדיוק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2007 22:43 לינק ישיר 

באמת רעיון מוצלח, פשוט תרשמי על הכתב בראשי פרקים
את מה שאת רוצה לומר,
זה לא שהם מפתיעים אותך באמצע הלילה.........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/1/2007 23:02 לינק ישיר 

מכירים ת'שאלה הזו....

ומה בכל זאת החיסרון שלו/ה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2007 02:41 לינק ישיר 

ושאלה לי אליכם..שצצה לי עכשו:
שמבבררים על הבחורה אצל המורה: איך המורה יכולה לזכור היטב מי זאת מיכל או רבקה או לא משנה..עברו לידיה כ"כ הרבה תלמידות, איך זוכרת את כולם?? ואם כבר זוכרת..היא הרי כבר לא לומדת בבצפר והיא כבר הספיקה להשתנות מהקצה לקצה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2007 05:14 לינק ישיר 

???? אני איתך נועה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2007 09:59 לינק ישיר 

הכי מביך זה שמתקשרים לברר בהפתעה על מישהו ושואלים שאלות קשות כמו "אז הוא מתמיד בתורה?" מתמיד זה מושג גמיש ומאוד ניתן לפרשנויות.

אוהבים נקניקיות???    כן !!   כן!!   כן!!         תאכלו זוגלובק.

אוהבים לקרוא?          כן!!   כן!!!   כן!!!        תקראו בdosystory.

הפורום שלנו בהייד פארק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2007 10:13 לינק ישיר 

שונאת ששואלים שאלות לא מוגדרות, כגון- "היא מודרנית?" לכו תדעו מי עומד מולכם. אולי הוא נורא צדיק וביחס אליו היא מודרנית, ואולי הוא כזה מודרני שביחס אליו היא פרומרית וחניוקית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2007 13:47 לינק ישיר 

החוכמה זה לדעת לדבר הרבה מסביב בלי בעצם לתת בעצם שום דבר מהותי.

למקרה שהתמונה לא פועלת בתור קישור לחצו כאןדוסי סטורי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2007 18:42 לינק ישיר 

אני לא רוצה להצטייר כבחורה עצלנית אבל בזמנו... לימודים ואני לא התמזגנו באותה הדרך..
ולפי דעתי מי שיברר אצל אחת ממורותיי, עליי.. לא שהוא לא ישמע דברים טובים ( כי זו פשוט אני...) אלא, הוא פשוט לא מתאים לי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2007 21:20 לינק ישיר 

חכמה_אחת,
את מציירת תופעה מוכרת..
ככה זה בהתחלה:) עם הזמן תתרגלי וחוץ מלצרוח עם לב הולם ש"התקשרו אלי לברר על.." אחרי שתטרקי את הטלפון- תתפקדי 100%. סמכי עלי;) ואולי עם הזמן יעלמו גם דפיקות הלב.. לי עדיין לא
מצחיק. אפילו בחופות של חברות אין לי דפיקות לב כאלה. אולי בגלל ידיעת גודל האחריות... אין דבר משמח יותר מלשמוע על חברה שהתארסה עם הבחור שהוריו בררו אצלך עליה...

זכור לי היטב מוצ"ש בלתי נשכח- נסענו באוטובוס מספר חברות לאחר שהיינו בשבת כלה אצל חברה משותפת. לידי ישבה חברה די טובה שעמדה להתחתן 3 שבועות לאחר אותה שבת, היתה לנו שיחה חצי רצינית שנסבה כמובן על שידוכים.. באמצע השיחה מתקשר שדכן לחברה לברר על חברה טובה של שתינו, שאיכשהו יש לה שם זהה לשלי:) מובן שנלחצתי קשות... (ובכן- ברור שהצמדתי את האוזן לצד השני של הפלאפון;) הלחץ המשיך גם אחרי שהבנתי שמדובר בחברתי ולא בי (בהתחלה לא ידעתי) - השדכן שאל שאלות קטנוניות כאלה שהתמלאתי הערצה לנוכח כושר הדיפלומטיה של החברה שישבה לידי, ו... ציינתי לעצמי באותיות זעירות בפינה הימנית העליונה במוח להפנות שדכנים אליה.

בכל אופן- אני מניחה שדיפלומטיה, רוגע ופרגון זה שם המשחק. אחרי שתניחי את השפורפרת את יכולה לקפוץ ולהתרגש כמה שאת רוצה (מקווה בשבילך שאת יותר שפויה ממני ברגעים של התרגשות... אני רוקדת עם המטטא- מה שהולך טוב אגב עם צווחות שמחה סוג-אידיאניות מתורבתות למחצה), בזמן אמת- תשמרי את הרגשות בבטן... או לפחות נסי

הערה: אני לא מופרעת כמו שזה נשמע. רק לפעמים;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2007 21:35 לינק ישיר 

אצלנו ב"ה המורות זוכרות...

אם מתקשרים לברר אצלהן הן זוכרות את כולן או לפחות את רובן הרי הן לימדו אותן במשך שנה הלא כך??

ואם מתקשרים לברר אצלי אז חברות שלי מודיעות לפני...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/1/2007 22:02 לינק ישיר 

חכמה אחת אני ממש מבינה ומזדהה איתך אבל לאחר שתשתפשפי בנושא כבר לא תתרגשי או תגמגמי בכלל.פשוט קחי נשימה ותתחילי לספר או שתבקשי שיכוונו אותך בשאלות ספציפיות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2007 22:16 לינק ישיר 

אני מסכימה עם הדעה של לכתוב לעצמך תכונות וכך תוכלי לעיין ברשימה ולהזכר בתכונות טובות שיכולות להתאים לה...

אני מאד משתדלת כשמבררים אצלי לתת דוגמאות אמיתיות אפילו קטנות אבל מהותיות על הבחורה כדי שלא יישמע סתמי ("היא חכמה, נחמדה, טובת לב" וכו....) לדוגמה יש בת שאני תמיד אומרת עליה שהיא מכבדת הורים בצורה לא רגילה שעשוה עבורם משהו שאינו רגיל [לא כאן המקום לפרט...] או על חברה אחרת שהיא באמת בעלת לב טוב אז אני מביאה דוגמה שהיא מאד חרוצה ותמיד אין לה בעיה לתת סיכומים ולהסביר בנחת ובסבלנות וכו'... כל מיני אנקדוטות קטנות ממחישות את האמת ומראותא ת הבנאדם באור מאד חיובי ולא כ"עוד אחד שאמרו עליו אותו דבר..."
בהצלחה, ותזכרי, הכי חשוב לפרגן ולדעת לומר את האמת בלי ל"הרוס" למישי אחרת. ובעז"ה ה' ישלם לך כגמולך הטוב! ;) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2007 22:45 לינק ישיר 

הטלפון הגיעה, והגימגומים........ אף הם!
אוי, זה היה נורא נורא מעצבן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ב-ר-ו-ר-י-ם .........
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext