| נשלח ב-20/7/2007 00:05 |
|
| |
מורה נבוכים-המדריך לפגישות
שלום לכולם!
כדי להגשים את מטרת הפורום ולרווחת הכלל אני מציע לפני גולשי הפורום היקרים להכין את המדריך המלא לפגישות-מורה הנבוכים.
כל אחד ואחד יתרום מנסיונו (העשיר,ברוב המקרים) כדי לתת תמונה מקיפה של צורת הפגישות.לדוגמה-
מה הדברים המקובלים?עולים הביתה או לא?כמה זמן נמשכת פגישה ראשונה?וכמה שאר הפגישות?
על מה מדברים בפגישה ראשונה?מונית,אוטובוס או רכב? ועוד כהנה וכהנה מגוון נושאים שכולנו נתקלנו בהם ורבים מאיתו כנראה גם הסתבכו איתם בתחילת הדרך.
מקווה לשיתוף פעולה מוצלח...
ומצדיקי הרבים ככוכבים עולם ועד
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2007 10:51 |
|
| |
חבר'ה?
(לי אין נסיון כלל :) ) אבל תמיד אפשר לדבר בתיאוריה- אבל את זה אני אעשה בסוף.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2007 11:12 |
|
| |
אין לך ניסיון?!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2007 11:54 |
|
| |
לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2007 14:42 |
|
| |
לא יצאת לפגישות?
אתה באמת בן 19?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2007 15:00 |
|
| |
אין לי שום נסיון, למעט פגישה אחת, שנשאר לי ממנה רק טעם מר.
הייתי רק ממליצה על פגישה ראשונה בבית!!!!! (-סגול ב-ב' הראשונה).
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2007 15:58 |
|
| |
תרומה מהניסיון שלי,
לא להתעסק כל הפגישה במחשבה:"איתו אני הולכת להתחתן?אבל הוא כזה . . . וכזה . . . .",
אלא, מה שנקרא - לזרום כמה שיותר, להיות נינוחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2007 21:59 |
|
| |
עצה שלי: לא לצאת. אם בכל זאת החלטתם לצאת, אל תעשו גינונים מזויפים של ג'נטלמנים. מה שהיה אופנתי בבבריטניה במאה ה-17 פאסה כבר היום. תהיו גברים.
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2007 22:00 |
|
| |
בקצרה:
פגישה ראשונה זה כשעה וחצי.
לרוב זה בבית אך בגילאים היותר מבוגרים הבת מבקשת מלון.
בפגישה ראשונה מתחילים ממשפחה, אב אם וכו'. ממשיכים למסלול בסמינר או עבודה, ולבסוף נושא השקפתי כלשהו, כגון פתיחות סגירות ומה שביניהם.
מנסיוני - לא לפסול על פגישה ראשונה!!! תמיד תנו לעצמכם עוד צ'אנס. ראינו המון מקרים שהפגישה השניה היתה הרבה יותר מוצלחת.
אם יש תלונות אפשר לרמוז לשדכנית והמצב ישתנה. בהצלחה
תוקן על ידי - NOYAIR - 21/07/2007 22:03:13
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2007 22:00 |
|
| |
לא לצאת?
אז מה כן?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2007 02:06 |
|
| |
לחכות להצעה שאי אפשר לסרב לה.
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2007 04:15 |
|
| |
דוסי- חחחח ואם היא לא תגיע??
תלוי אצל מי יש כאלה שמספיק להם שעה..
אבא אמא סבא סבתא אחים וחקירות משפחתיות למה כמה ואיך...
ויש כאלה שאוהבים להתפלסף ולדבר על דברים ברומו של עולם ישר על ההתחלה.. מה תעשי ברגע ש..., ואיך תתנהגי אם.. וכש..וכל מיני שאלות מתוסבכות שההורים שלנו עוד לא התנסו בהם..(כן כן..)
ולא לא לא ושוב לא ללכת עם ציפיות..
ואל תמעיטו בערכן/ם זה בסה"כ בשר ודם כמונו..
אגב, יש ספר שמדבר על הנושא..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2007 08:46 |
|
| |
שלום לכולם
לגבי פגישה בבית זה תלוי באופי הבחור אם הוא קצת ביישן בשבילו ללכת לבית זר ושכולם יסתכלו אליו זה חוויה לא נעימה ומפלס החרדה יעלה אצלו גבוה מאד והוא יתנהג לא טבעי , אבל בחור אם בטחון עצמי גבוה אצלו אין שום בעיה לעשות פגישה בבית ,
לכן בחור שמבקש לא לעשות פגישה בבית להבין אותו ולא ללחוץ עליו שהיה כן בבית ,כי בסוף אם זה היה בבית הסכיו להצלחה שואף לאפס , כי בחור היה לחוץ ולא ידע להביע את עצמו,
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2007 13:11 |
|
| |
לא מבין
איך הולך פה אני לא מבין מה עושים פה????
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2007 14:24 |
|
| |
אלי- ולבחורה זה בכלל לא מזיז.. אצלה זה ברור מאליו שהיא אמורה להרגיש בנח בכל מקום..
יורי- לא מבין מה עושים בפגישה או בפורום?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2007 14:53 |
|
| |
טיפטיפונת שלום
בחורה חכמה שרוצה שהפגישה תתצליח תחשוב אל הצד השני ולא רק אל עצמה , אני מאמין שכל בחורה שנפגשת עם בחור רוצה שפגישה תהיה נחמדה ללא מתח , אם בחור לא מרגיש בנוח באוירה מסביבו כל הפגישה תהיה לחוצה ולא יביעה את עצמו כראוי , חבל שאי בכלל נפגשת איתו ,
|
|
|
|
|