| נשלח ב-12/10/2007 15:58 |
|
| |
השלמה או אין ייאוש כלל
אתם מכירים את אלה שמנסים לעודד אתכם בכל פעם שאתם פוגשים אותם ברחוב, אז השבוע פגשתי אחד כזה שהמליץ לי "לא להתייאש ואין שום ייאוש וכו וכו" האמת שזה נשמע קצת מעליב כאילו שרק הנשואים מושלמים ומאושרים והרווקים הם איזה עם מסכן שזקוקים רק לישועות ואין להם חיים מעבר לשידוכים, והיה מישהו אחר שטען באוזניי שמניסיון עדיף לא להתחתן, האמת שאני כבר 30+ ונמאס לי מכל הנושא הזה של השידוכים ואני לא יודע אם להשלים עם המצב או להמשיך לנסות כשהשדכנים מתייחסים אליך כמו כלב מת, כי אם אני משלים עם זה אני חייב לשכנע את עצמי שעדיף שאשאר רווק לנצח ולצחוק על אלה שעשו את השטות והתחתנו אחרת באמת ארגיש דפוק, אין ספק שכחרדי ובנורמות הקיימות בציבור החרדי לא קל להיות רווק הן מהסיבה הפסיכולוגית וגם כי אין לך הרבה חברים במצב דומה, לעומת זאת לא להתייאש בטוח לא יעזור כי זה אומר שאני עדיין מצפה למשהו ומרגיש דפוק, אולי רבי נחמן לא חשב כמוני אבל בכל זאת בחיים כנראה שגם צריך לדעת להשלים עם מה שיש הלא כן?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2007 21:31 |
|
| |
ברור שאל תתיאש. בעז"ה יהיה טוב. יש יותר בנות מבנים לכן יש לך סיכוי גדול להתחתן =) אבל בינתים אל תשקע בדיכאונות ותשקיע בעצמך בדברים שאתה אוהב לעשות. תנצל את חוסר המחויבות שלך הזמנית (שבנים כה חושקים בה) ותצא לטייל בעולם , תרשם למכון כושר, לך להתנדב איפשהוא. זה יעשה לך טוב. ברור שממשיכים לצאת!! dont worry be happy
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2007 23:58 |
|
| |
אל תתייאש ואל תרגיש דפוק כלשונך.
וזה שאמר לך שלא כדאי להתחתן תבדוק ותראה שחיי הנשואין שלו לא משהו.
בעז"ה תמצא את האושר ותבנה בית נאמן בישראל כי זאת התכלית.
בהצלחה
|
|
| נשלח ב-14/10/2007 01:05 |
|
| |
אני גם בעד המכון כושר...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2007 21:30 |
|
| |
תודה לכל המגיבים על העידוד והאיכפתיות, בכל מקרה מה שאני חושב שיש מקום גם לתקווה וגם לאיזהו עשיר השמח בחלקו כל דבר במידה כמו שסובר הרמב"ם בשביל הזהב,
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2007 23:03 |
|
| |
המלצתי לך...(לא מנסיון)
לך תתמקד במשהו אחר.
אתה חרדי לגמרי ? אז לך תשקיע באיזה פרויקט דתי-לך תוציא תואר רבני, צא לשליחויות. בקיצור לך על איזה פרויקטי רציני מעבר לשגרה הרגילה של לימוד.
אם אתה חרדי שספסלי בית המדרש לא מתאימים לך אז לך תצא תלמד לתואר רציני. צא לאיזה הכשרה וכו'.
הרווח הוא כפול, גם פחות תתמקד בזה...תשנה קצת כיוון ואולי זה יעזור..תכיר אנשים חדשים..ואם כבר ממילא נגזר עליך להתחתן מאוחר אז שלפחות יהיה לך משהו ביד. בנוסף..אתה מכיר את חוק מרפי ?
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2007 03:29 |
|
| |
יעודי
אני מבין את הבאסה שלך. קח אויר ותחשוב הלאה, עכשיו זה לא הזמן להסתכל על כל הסבל - צריך להסתכל קדימה לנסות ולהשתדל.
בע"ה אחרי שתתחתן הסב פניך לאחור וראה ש'מעז יצא מתוק'!
אגב, אולי השדכני לא מסתכלים עליך כ'כלב מת', שמא הם רואים בך סוס מנצח ו'סוס מנצח לא מחליפים'?! ;-/
|
|
|
|
|