| נשלח ב-10/12/2007 23:16 |
|
| |
לילה טוב לכולם.... אני פשוטמתוקה החלפתי ניק...
ומכיון שזה פורום שידוכים אז כבר אשאל אתכם..... האם יש כאן כמוני? בני או בנות 19 או אפילו קצת יותר אבל פשוט צעירים או צעירות שחושבים שכבר רווקים זקנים??? ומבולבלים.. שבטוחים שכל פגישה שלא תבוא זה פשוט לא יהיה זה? אוף... איך אני אמצא את זה שהוא הסגנון שלי? איך אני אדע להיפגש עם אחד כזה??
תודה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2007 23:46 |
|
| |
למה החלפת ניק?
היית פשוט מתוקה ועכשיו את סתם עוד מיידלע ממוספרת...
ושאלתך: תתפללי ותאמיני. רוב העולם מתאים לרוב העולם ממילא צריך רק קליק מסויים. אם תהיי אופטימית זה יעזור לך (אם לא למצוא שידוך לפחות סתם...).
תבררי על בחור שנמצא באותו כיוון שאת מחפשת, סגנון אישי, סגנון בית, רמת דת, כישרון, מראה, וכו'. אחרי כן תפגשי ותנסי להתחבר. פטפטי, נסי להביע מעצמך, נסי שיכיר אותך באמת. בסוף זה מגיע...
הסטטיסטיקה אומרת שרוב מוחלט מתחתן בסוף... ואת רק בהתחלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2007 23:54 |
|
| |
גבר_ממאדים
תודה רבה, נהנהתי...
ו... אני לא עוד סתם מיידלע אבל פשוט לא מצאתי כינוי אחר שכל הפורומים שארצה יקבלו אותי בכבוד... באמת חיפשתי מה לקרוא לעצמי ורק זה מה שהיה... לא נורא... אני עדיין חושבת שאני פשוט מתוקה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 00:03 |
|
| |
בס"ד
העיצה שאני חושב עליה בשבילך היא פשוט להפסיק לחשוב כ"כ הרבה על "שידוכים" להתעסק עם עוד דברים חוץ מזה, כך יהיה לך הרבה יותר קל.
לגבי השאלה אם הוא יבוא או לא, אני בטוח שהוא יבוא... אל תשכחי לעדכן כשזה יקרה.
בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 08:08 |
|
| |
מיידעלה מתוקה הייתי קוראת לך תמימה
שידוכים זה זמן נחמד מאוד אם לוקחים את זה בצורה הנכונה. סך הכל עד היום (וזה כמובן אם את חרדית אמיתית) לא יצאת עם בחורים אז עכשיו את כן . יש הרבה נחמדים, ויש הרבה שלא, היי מה שאת אבל אל תספרי בפגישות ראשונות יותר מידי על עצמך כי הבחורים אחר כך חוזרים לישיבה ומספרים עליך מה שאמרת וכולי... בחורי הישיבות מעבירים שמות ותמונות (כן, כן) אז להזהר!!! מה שאת לא רוצה שידלוף החוצא ספרי רק בפגישה רביעית ומעלה שאת מרגישה שזה מתקדם. בהצלחה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 12:13 |
|
| |
מיידלע ולחילופין פשוט מתוקה!
זה טבעי מה שאת חושבת..אני גם כמוך..מבקשת לפחות בחלום שיראו לי תמונה שלו שיהיה רגועה...(; ואז לא יהיה מכפת לי מתי הוא יגיע..העיקר שראיתי מי זה חח
לא סבבה שזה יקרה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 13:45 |
|
| |
תודה רבה לכולכן על התגובות
אז כך :
אסיק_good
אני בהחלט מתעסקת בעוד דברים חוץ מזה בכל אופן אני בו' סמינר ויש לי מבחנים או פרוייקטים להגשה.. וחברות.. ומשפחה..... אבל בכל אופן... לעיתים באה לי תחושת דיכאון כזאת לא מוגדרת(כמו אותו רגע שכתבתי את האשכול כאן) שבטח ובטח לא מתאימה לבחורה צעירה כמוני... יכול להיות שאני שומעת הרבה על כאלה שעדיין לא התחתנו...או ש.. לא יודעת אולי אני מוזרה?! בכל אופן אשתדל באמת לא להעסיק את עצמי בזה יותר מדי כמו שאתה אומר...
שושניתוש2
תודה על התגובה אפשר לומר שקצת הבהלת אותי.. לא שכבר סיפרתי את כל חיי אבל באמת אזהר להבא, לא להרגיש פתיחות יתר...
נועה_לה
את צודקת במה שאת אומרת... אבל לא נראה לי שלזה אני בדיוק מתכוונת אלא לסגנון שלו, איך אדע שאני נפגשת עם מישהו שהוא הסגנון שלי, פשוט שלוש פעמים נפגשתי עם ממש לא הסגנון שלי (ונפגשתי רק שלוש פעמים רק פגישה אחת) ופשוט הראשון היה צולניק ממש ברמות והקט שהוא רצה להמשיך ואני לא... השני המראה ממש ממש לא התאים לי והוא גם לא רצה בטענה שהרב שלו אמר לו שזה לא מתאים...שאני פתוחה מדיי בשבילו (גם לא אהבתי שהוא מחובר מאד לרב ובאיך שאני מכירה אותו - הוא לא יודע שאני יודעת עליו קצת הרבה ממה שהוא חושב וזה מצחיק באיזה דרך בכלל הפגישו בינינו- הוא לא בדיוק יהיה מה שהרב רוצה כי הוא בסוף ישבר... משה כמו חוזרים בתשובה חזק שבסוף נשברים? לא אבל הוא לא כזה רק בהשוואה נתתי דוגמא קיצונית) והשלישי הכריחו אותי להיפגש עם בחור מעדה שאני ממש לא רוצה והוא עוד מהעדה הזאת בשלימות (לא חצי...או משהו) והרגשתי שלבחור יש אופי מתנשא וכן גם ממש אמרו הפוך את המראה שלו.. אז מכל אלה אני מרגישה שבעה די והותר... וזה מפחיד אותי קצת....
מקווה שהבנתם קצת...
אני.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 14:01 |
|
| |
מיידלע ממש תרגעי!! את לא צריכה לספר את כל הסודות שלך אבל עדיין....
שושניתוש את מה זה טועה! אין לי מושג עם איזה מין בחורים את יוצאת אבל בחורים רציניים ממש לא הולכים ומחליפים חוויות דייטים עם חברים שלהם!! בנים ממש לא פטפטנים הם שונים מאיתנו בקטע הזה. מאיפה הבאת את זה!! רק שבבניקים ואנשים שמתייחסים בזלזול לנשים עושים כאלה דברים.
ומיידעלה אל תדאגי את בסוף תמצאי את מי שאת רוצה. ואת תדעי את זה ממש בהתחלה. אל תפחדי להיפגש כי אין מנוס.. חייבים. אז יהיו קצת פגישות דפוקות וקצת בנים שממש לא מתאימים שלא תביני איך בכלל קישרו בינכם אבל בסוף יהיה את האחד שתגידי שבשבילו היה שווה לחכות. באמת אל תדאגי.
ונועלה- ואם את תראי שזה מישו שלא נראה לך? את תהיי עצובה ממש.. %)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 15:19 |
|
| |
מיידאלע, אני גדול ממך בכמעט 10 שנים ומרגיש יותר צעיר ממך, ואני מכיר עוד כמה כמוני והם נפגשו עם הרבה בנות ואינם מבולבלים כלל וכלל, כמובן שכלפי אחרים זלא עוזר כי מס' הגיל רק עולה ולא יורד, אבל ברוכשם כלפי עצמי\נו אני מרגיש\ים צעיר\ים ברוחי\נו,
בד"א בגיל שלך הייתי מאד רחוק מהמושג שידוכים על אף שאחיותי בגילך כבר היו נשואות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 15:26 |
|
| |
אתה בן ואני בת... ואגב חברות שלי שנפגשו רק פעם אחת סיפרו לי על אותה ההרגשה..
זה די מוזר אני יודעת אבל אולי יש לך עצות להימנע מהרגשה זו?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 16:02 |
|
| |
מאז ומתמיד הרגשתי היתה צעירה כך שאני לא יכול לפתור לך תבעיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 16:11 |
|
| |
מיידלע.. זה אופי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 16:41 |
|
| |
אוקיי....
אבל רצוני מאד להבהיר שאני לא כל היום שקועה במחשבות דיכאוניות... אני יוצאת מבלה... נהנת מהחיים, אוהבת מאד את המקצוע שאני לומדת ועוסקת בו..
אממ מה עוד? חיה את החיים בכיף - ב"ה...
וזה בא לעיתים המחשבות האלו... כשאני שומעת משהו עצוב... או נזכרת בכל אלה שאני מכירה שהן בחורות מיוחדות ועדיין לא התחחתנו.. או שפתאום מוצאת את עצמי בקטע של מחשבות עם עצמי....
אל תסתכלו עלי ככה אני בחורה שמחה, תוססת ולא דכאונית בכלל!
:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 17:09 |
|
| |
יקירתי את רק בת 19. תחשבי טוב- יהיה טוב. ואת לא יודעת כמה זה נכון!
מי שלא התחתנה עד גיל מאוחר- ברוב המוחלט של המקרים זה בגלל בררנות.
אל תדאגי. פשוט תצאי . וזה יבוא.
דרך רגב- כל האנשים השמחים והתוססים מבחוץ- ברוב המקרים יש סיפור עצוב מאחורה.. וגם את לא צריכה לדאוג אנחנו לא שופטים אותך או משו. פה את יכולה להיות מי שאת ולהגיד מה שאת באמת מרגישה זה כל הכיף=)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 17:12 |
|
| |
וואו אני לא שמחה ותוססת רק מבחוץ...
באמת.... למרות שיש לכל אחד את החבילה שלו.. המצב לא מושלם אצל אף אחד....
ו... עשניכרצונו בת כמה את? ומאיזה גיל את בשידוכים, אם אפשר לשאול?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 17:17 |
|
| |
וואלה את מזה צודקת...
קשה קשה. רק תפילות!
תתפללי לפני שאת נפגשת שד' יאיר לך את העניים!!!
|
|
|
|
|