| נשלח ב-18/12/2007 15:13 |
|
| |
בחורה עובדת
מה בחורים חרדים אומרים על בת עובדת ולא לומדת בסמינר? במיוחד אם היא עובדת בחברת הייטק חילונית (עם תנאי עבודה מתאימים, כמובן- בחדר פרטי וכו'), ומרויחה כסף רב?
מדובר על בחורה מיוחדת- מחוננת.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 15:19 |
|
| |
על בחורה שיודעים רק את מקום עבודתה לא ניתן להגיד כלום. זה תלוי מי היא ומה היא, וגם תלוי איזה בחור בדיוק ישאלו.
יש שמעדיפים שעבודת נשותיהם תהיה במקום תורני בלבד - אם בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 15:30 |
|
| |
הבעיה היא שאני מאד חזקה- לא מעט חרדים יקראו לי "דוסה" בזלזול. למרות כל הפתיחות שלי אני צדיקה תמימה כזו. ואני מפחדת שלא אצליח למצוא מישהו מתאים לי...
יש בחורים שיסכימו להתחתן עם בחורה עובדת? ז"א בחורים עם ראש פתוח מצד אחד ועם אמונה חזקה (לא חרדים לייט, לא חרדים מודרנים)?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 15:40 |
|
| |
רגע, ולפני זה היית בסמינר? היתה לך מסגרת מסודרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 15:50 |
|
| |
הייתי שם במשך 3 חודשים.... התחלתי ללמוד הוראה- עד שקיבלתי הצעת עבודה. ואז עזבתי את הסמינר, לתדהמת כל החברות...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 17:04 |
|
| |
שלום פלונית..
לדעתי לא תהיה לך בעיה עם זה.....
וגם תלוי מה את רוצה?
את רוצה בעל שיושב ולומד כל היום... ושחי בצמצום וכל המוטו שלו זה תיירה תיירה....
או שאת רוצה משהו יותר לומד עם כוונה לעבוד בשנים יותר מאוחרות בעבודה מכובדת, משרה תורנית וכו'.. ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 18:28 |
|
| |
אם יש בחורה כזאת אז מן הסתם יש גם בחורים כאלה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 19:35 |
|
| |
השאלה איזה סוג בעל את מחפשת...
אבל ניראה שלא תיהיה עם זה בעיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 20:58 |
|
| |
יקירתי, אם יש $$$ לא תהיה לך בעיה. =)
(מה שכן לדעתי אולי תהיה בעיה היא שאת מחוננת כמו שאמרת ותצטרכי למצוא אחד ברמה שלך. בנים לא אוהבים שהנשים חכמות מהם. אבל אל דאגה את תמצאי בטוח, לא חסר. בהצלחה!)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 23:03 |
|
| |
( :
את מעידה על עצמך שאת בחורה מיוחדת
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2007 00:50 |
|
| |
רוב הסיכויים שחסר לך יראת שמיים, אבל לא לא רק לך. לרוב האנשים אין.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2007 01:40 |
|
| |
אני חושב שבחורה שהלכה לעבוד היא הרבה יותר טובה והרבה יותר בטוח לי שהיא בסדר מאשר בחורה שכל היום לומדת בסמינר ולומדת להיות מורה חמורה...
כי בסמינר לומדים היום אך ורק שטויות ולומדים מבחורות אחרות דברים שלא חלמו לעשות קודם.
לעומת זאת עם היאתלך לעבוד זה אומר שהיא בראש טוב ופתוח ויש לה מחשבה בריאה אז בטוח לי שהיא הרבה יותר נורמלית ממי שלומדת בסמינר..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2007 03:31 |
|
| |
מה את חושבת על בחור במצבך?!
המחשבה הראשונה שלי היתה לשאול אותך מה היית אומרת על בחור ירא שמים וכל הרקע המצוין רק שאחרי 3 חודשים הוא קיבל הצעת עבודה (או כל סיבה אחרת) והוא יצא לעבוד, היית לוקחת אחד כזה????
אבל במחשבה שניה הבנתי שבחששות שלך את עונה על השאלה, את היית מעדיפה מישהו שלומד בישיבה.
וגם רוב הבחורים יעדיפו מישהי שהיא "חלקה" בלי רקע מסובך, ולא משנה כמה את "דוסה" . אבל לכל סיר יש מכסה וכנגד בחורות כמוך יש בחורים מתאימים שלא אכפת להם או אפילו כאלה שיעריכו את האומץ שלך והם יעדיפו אותך על פני בחורות שנמצאות במסגרת ואין להן מקצוע ....
אני אישית עד לפני כמה שנים אם היית שואלת הייתי אומר שאני לא רוצה אחת כמוך, ולא כי את לא טובה להיפך אני מהמעריכים אבל משהו חלק בלי להתאמץ בלברר מה הסיבה האמיתית שבגללה לא למדת בסמינר הרבה יותר קרץ לי, היום עם קצת נסיון בשידוכים אני לא הייתי חושב פעם שניה, והצעה כזאת היתה הצעה מועדפת.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2007 10:46 |
|
| |
מה את מרגישה עם עצמך? לא מפריע לך לעבוד שם שאת החרדית היחידה?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2007 12:48 |
|
| |
ואם בחורה היא אחרי סמינר והיא ממשיכה ללמוד ובנוסף לזה לעבוד?(במסגרת חרדית כמובן) בזה אין בעיה נכון?
(סתם שאלה שחשבתי עליה אם נניח אגיע לזה עדיין רווקה)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2007 14:42 |
|
| |
אני חוזר ואומר שוב שאם מסתכלים בצורה רצינית בחורה עובדת זה דבר הרבה יותר טוב מבחורה שיושבת ולומדת בסמינר כיום..
המצב בסמנירים כיום הוא על הפנים ואתה רק שומע כל היום סיפורים בלי סוף על בנות סמינר..
לכן מבחינתי בחורה שעובדת היא בחורה הרבה יותר חזקה גם מבחינת דעותיה וגם מבחינת האישיות שלה ולדעתי היא הרבה יותר שמורה אם נקרא לזה כך מבחורה שכל היום בסמינר..
|
|
|
|
|