| נשלח ב-26/12/2007 21:45 |
|
| |
שלום לכולם! אשמח אם תעזרו לי.
רציתי לברר קצת בקשר לסמינר בנתיבות.
שמעתי שהוא שלוחה של סמינר "אופקים".
האם זה נכון?
ידועים לכם עוד דברים עליו? מה הרמה של הסמינר מבחינה רוחנית? מה הרמה הרוחנית של הבנות שלומדות שם?
אשמח מאוד לשמוע!!!
תודה רבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2007 00:34 |
|
| |
זה של ה"דרומיות". ספרדיות שלא מתקבלות לאופקים האורגינל.. אם אתה אשכנזי, אז זה לא בשבילך.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2007 11:33 |
|
| |
ליטאי, אתה מוכן להפסיק להחליט החלטות ולקבוע קביעות בשביל אנשים פה??? זה ממש מעצבן!!
ולא, אני לא לומדת שם ולא בגלל זה אני מתרעמת, אבל סתם כל ההודעות שלך בכל האשכולות נורא לא נעימות לקריאה.. ואפשר לומר גם לא שוות קריאה.. אני ממש בזה לך ולהודעותיך!!
ועכשיו לבחורנעים... הסמינר בנתיבות ששמו "קהילות יעקב" זה מקום מדהים, ז"א תנאים מזוויעים, הבנות ששם שורדות את התנאים בצורה יוצאת מן הכלל, יש שם בנות מקסימות בעלות יראת שמיים אמיתית! וכפי שאני יודעת בנות שהלכו לשם זה ממש לא מפני שלא התקבלו לאופקים - פשוט יש למקום שם מצויין והם רצו ללמוד שם... כידוע באופקים מאד משקיעים בלימודים (לא אמרתי שביראת שמיים לא - אינני יודעת אבל יותר מתרכזים שם על לימודים) ובנתיבות אין הרבה אופציות ללימודים רק הוראה וגננות, עכשיו חברות סיפרו שהכניסו גם גרפיקה אבל כל מה שמכניסים להם שם זה יראת שמיים - פשוט בנות מקסימות! (יש לזכור שבכל מקום יש את אלו ויש את אלו...) ומה עוד...?? זה סמינר נורא קטן רק כיתה אחת ה' סמינר וכיתה אחת ו' סמינר....
שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!
ו... לא נראה לי שהבנות שם (לפחות רובם) יקחו בחור שיש לו פלאפון לא כשר או אינטרנט......
יש לציין שהסגנון של הבנות שם נורא פרענקי (לא ח"ו השלילי שבעניין) אני מתכונת סגנון ספרדי אדוק.... בוא נגיד לא משוכנזות...
תוקן על ידי מיידלע19 ב- 27/12/2007 11:34:33
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2007 14:16 |
|
| |
מיידלע, ייעצת לו בדיוק מה שאני אמרתי. שזה לא הכי מתאים לאשכנזים. פשוט אני כתבתי בשורה אחת מה שאת כתבת ב10 שורות. אני לא קובע בשביל אנשים, סך הכול כותב את דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2007 15:12 |
|
| |
הבחור הנעים בסה"כ שאל על הרמה הרוחנית של הסמינר ושל הבנות, ולפי העדות של מיידלע הוא יכול להיות רגוע. את שאר הדברים הוא בטח כבר יוכל לברר.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2007 15:26 |
|
| |
בדעה של מיידלע!!!
אני אישית נכירה שם כמה בנות והם באמת סוףףףףף הדרך של הבנות!!!
שמלכתחילה רצו ללמוד בנתיבות ולא משום שלא התקבלו לאופקים!!
וגם יש נתיבותיות שיותר נח להם (מבחינה פיזית) ללמוד בנתיבות.
וזה לא מוריד את הרמה שלהם!!
ו........ליטאי אתה...... אתה........בקיצור ליטאי!
ובחורנעים שיהיה לך בהצלחה וקבל עצתי.........
ולך על זה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2007 15:32 |
|
| |
מדובר על סמינר מצוין ביותר.
הבנות איכותיות מבחינה רוחנית, וערכיות מאד.
לגבי "הסגנון": ידוע לי שהצוות שם אשכנזי\משוכנז, אך הבנות ברובן ספרדיות, כך שלכל אחת יש את הנישה שלה. יש בוגרות משם שהולכות עם פאה, ויש שהולכות עם מטפחת.
אגב, הדמות החינוכית העיקרית שם היא המורה מירה מימון (אשכנזית, למי שתהה), אשר הבנות שם סוגדות לה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2007 16:19 |
|
| |
כן........ שמעתי עליה!!!!
באמת אישיות מיוחדת!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2007 15:01 |
|
| |
בקיצור אדוקות..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 20:02 |
|
| |
יש לכם רק טעות קטנה, סניף אופקים הוא ברכסים ולא בנתיבות!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 21:17 |
|
| |
יעלCC3076
את לא יודעת כלום. ויותר גרוע מזה, את מתקנת אנשים על טעויות, כשאת ה**** העיקרית פה.
אז להעמיד דברים על דיוקם: יש גם שלוחה ברכסים, וגם בנתיבות.
*ליטאי אנא התיחס בכבוד,לשאר הכותבים
תוקן על ידי שושו999 ב- 03/01/2008 20:20:31
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 23:31 |
|
| |
יעל כנראה שהבנים מעודכנים יותר מהבנות מה קורה בסמינרים
לא נעים לומר אין לי מושג על מה אתם מדברים! אני מזה לא מבינה בזה מאז שסיימתי ת' סמינר אני משתדלת לא להסתכל אחורה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 23:32 |
|
| |
יעל כנראה שהבנים מעודכנים יותר מהבנות מה קורה בסמינרים
לא נעים לומר אין לי מושג על מה אתם מדברים! אני מזה לא מבינה בזה מאז שסיימתי ת' סמינר אני משתדלת לא להסתכל אחורה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 00:23 |
|
| |
POUPEE יקירתי!!!
איך תעזרי לבחורנעים אם את לא מבינה בזה כלום??
או במשפט אחד: למה נכנסת לפורום???
אולי רצית לספר לנו שסיימת ת'סמינר??:)))))
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 01:38 |
|
| |
ליטאי תתעורר!! יש סניפים ויש מסניפים, אתה כנראה מהסוג השני. אגב, מה עשיתי שנדלקת עלי הלילה?? יש לך תחביב להתעלק על אנשים?? יש לי מה לומר לך על זה, אבל בטוח ימחקו לי, אז אני לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 02:17 |
|
| |
הדבר היחיד שיש להסניף כאן בפורום זה תגובות של אנשים שמגיבים על דברים שאין להם שמץ בהם. אולי אמא שלי מלמדת באופקים ולכן אני מכיר שם? לא חשבתן על זה...
|
|
|
|
|