נמאס מהשטויות האלה אי אפשר להתנהג נורמלי? תתבגרו קצת, בנים
מגיע לי אתמול בחור לפגישה מבסוט כולו. פתאום הפלאפון מצלצל מהכיס שלו אז הוא אומר לי דקה אני מרים. ציטוט:" אבי אני פה קפצתי לסבתא שלי לתקן לה משהו בבית עוד שעתיים שלוש אני בישיבה, .... מה פגישה איפה אצל סבתא שלי?? נו באמת..." ואז הוא סוגר ואומר לי מצטער אבל את יודעת איך זה בחורים עוקבים אחד אחרי השני ואז מפיצים בישיבה הוא נפגש עם זה ןזה והוא עם זה וזה.
מה הבושה בלהיפגש????
ולמה אתם יורדים אחד לשני לחחיים?
איזה צורה יש לבחור לדבר עם חבר באמצע פגישה?
האמת אני מתלבטת מה לענות לו
נשלח ב-16/1/2008 13:25
מה השטויות האלו. את מספרת על כל דייט שלך? מה הבעייה. שיספר שהוא נמצא איפה שבא לו. גם אני לא מספרת. זה סתם לוחץ ויעכנרי אח"כ כל השאלות וההסיפורים. זה כיף לבוא אם ראש שקט ולא לחשוב כל הזמן מה לזכור לספר לחברות. וגםן אח"כ אפשר לחשוב בשקט בלי הערות של חברות שלן מפריעים דברים שונים. אח"כ אם זה רציני מספרים ואז שיש דעה מגובשת גם שלך זה רציני ההערות. אני מסכימה איתו לחלוטין.
נשלח ב-16/1/2008 14:25
אני גם לא אחת שמספרת לכל העולם שאני יוצאת עכשיו לפגישה ,
אבל אם חברה תתקשר אליי אני לא אמציא לה איזה סיפור (אלא אם כן אני ממש לארוצה ליידע אותו)
אבל לענות לשיחה כזאת באמצע פגישה , זה כבר סיפור אחר ...
נשלח ב-16/1/2008 15:04
כדי שלא תוציאי על הבחור המסכן את העצבים שיש לך על כל החברים שלו, עדיף שתרגעי קצת לפני שתעני לו :-)
נשלח ב-16/1/2008 17:04
לדעתי הוא צודק... לא בא לו שחבר שלו ידע מה הוא עושה עכשיו.. מה הבעיה עם זה?
נשלח ב-16/1/2008 17:56
שושניתו'ש,
ממה נובעת ההתלבטות שלך?
מזה שהוא דיבר באמצע פגישה בפון,
או משום שהוא 'הסתיר' את עובדת היותו בפגישה?
נשלח ב-16/1/2008 19:03
אישית, אני חושב שנכון לכבות את הפלאפון בפגישה. הסיכוי שמשהו כל כך דחוף יקרה הוא נמוך ושעתיים גג בלי פלאפון זה לא סוף העולם.
ולפעמים זה לא מנומס שעונים לך מול הפרצוף, במיוחד אם זה חברים של השני ולא הורים.
נשלח ב-16/1/2008 19:40
א. זה בסדר שהוא לא רצה שכל החבר'ה ידעו.. (עצם זה שהחבר התקשר ושאל אם הוא בפגישה זה אומר שהשמועה התפשטה..)
ב. אם הפלאפון היה מנותק או שהוא לא היה עונה זה היה מחשיד יותר
הוא בסך הכל רצה לשבת איתך בשקט וניסה להוריד מעליו את כל הקרציות/החבר'ה
נשלח ב-17/1/2008 00:53
תראי איך התנהלה כל הפגישה אם במילא לא היה משהו שילך לחיים טובים ולשלום.
נשלח ב-17/1/2008 02:49
א. מוזר שבחור עונה לפלאפון באמצע פגישה. ב. אם הוא משקר בנונשלנטיות, לגברים בדרך כלל קשה לספר שקרים והמצאות , כך שזה נקודה מחשידה באמינות שלו.
נשלח ב-17/1/2008 07:33
קשה לי לעמוד על הנקודה מה בדיוק מפריע לי אבל הפוזה הזאת עם החיוך והקריצה איך שהוא מסובב איך החבר שלו לא נראים לי. מה יהיה אם מחר הוא יעבוד עלי? אולי הוא אלוף בלסובב אנשים ואז אני לא רוצה אותו
נשלח ב-17/1/2008 07:40
אני לא יודעת מה הייתי עושה אבל קחי בחשבון שלפעמים בישיבות מופצת שמועה שבחחור פלוני "סוגר היום" והוא לא ממש בכיוון. אז כל יציאה שלו וכל גילוח וכל.... יש להם את הסימנים שלהם זה מחשיד אותם והוא רצה לנטרל את זה מעליו! תחשבי על זה לפני שאת מורידה!
ושאלה למחשבה מה את היית עושה בכזה מצב???
נשלח ב-17/1/2008 12:06
זה לא נקרא "לסובב אנשים", אולי הוא ניסה גם להצחיק ולהרשים אותך ברעיון היצירתי של הסבתא
נשלח ב-17/1/2008 14:16
צודקת יש בזה משהו, אבל תלוי איך האופי שלך..
בכ"מ לא נראה שהתרשמת ממנו כ"כ..
שמעי זה לא סוף העולם שהוא שינה, הבעיה שהוא עשה את זה לידך.. אישית הייתי נפגעת על עצם המילים האלה(סבתא שלי, כאילו מה עובר עליך?! לא טוב לך למה באת בכלל?? אתה עושה לי טובה?! אם כן אני לא הכתובת...) ועצם זה שענה לפון על התחלת הפגישה, זה לא נימוסי בכלל..
אגב,לי קרתה פדיחה עם הפון,מאז הוא כבוי.
נשלח ב-24/1/2008 18:38
לענ"ד, מותר לאדם לשמור סוד, אבל אסור לשקר.
אם הוא לא רוצה להגיד איפה הוא נמצא, שלא יענה לפלאפון או שיתחמק מתשובה, אבל שלא ישקר.
לענ"ד כדאי לך להתרחק ממנו, כמו שנאמר "מדבר שקר תרחק" - אל תקרא "מִדְּבַר" אלא "מִדֹּבֵר" (-מדרש שהמצאתי עכשיו...).
נשלח ב-24/1/2008 18:42
לא מבינה את זה,
ככה לענות לפלאפון באמצע פגישה??
לדעתי זה לא נימוסי....
ולשקר - בטח שלא! זה כבר מראה על הבנאדם