בית פורומים שידוכי חרדים

פגישה עם בחורה אמריקאית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/2/2008 00:18 לינק ישיר 
פגישה עם בחורה אמריקאית

מסתבר שאמא שלי דואגת לי יותר מידי , בחתונה היא פגשה שדכנית וככה מאחורי הגב שלי היא קבעה לי פה פגישה עם בחורה אמריקאית בלי לשאול אותי   .  לא שהיה אכפת לי במיוחד  , מילא אין לי הרבה מה לעשות פה . וחוץ מזה ,  מי יודע?  אולי דווקא בחורה אמריקאית תתאים לי יותר מבחורה ישראלית  .

הבחורה גרה בקליבלנד , מכיוון שהמרחק בין ניו יורק לקליבלנד הוא בערך 9 שעות נסיעה ברכב , הוחלט שהבחורה תגיע ללליקווד , היא תהיה אצל אחותה שגרה שם  וככה יהיה לנו יותר קל להיפגש  .. 

בארה"ב מקובל בפגישות לאסוף את הבחורה מהבית שלה ולא לקבוע סתם להיפגש בבית מלון  .  קבענו שאני יבוא לאסוף אותה מהבית של אחותה בלייקווד וניסע יחד לאיזה בית מלון או משהו בסגנון באזור  ..

הפגישה נקבעה ליום רביעי ב 7.30  בערב  .  קצת היה מוזר לי שאני הולך להיפגש עם בחורה שאני כמעט ולא יודע  פרטים עליה חוץ מזה שקוראים לה שושנה (עם קמץ) ושהיא גרה בקליבלנד  ..

שכרתי רכב בניו יורק ,  עם GPS  כמובן , בכל זאת לנסוע לבד מניו יורק לליקווד לישראלי כמוני זה מסובך מידי  , לא התאים לי להסתבך שעות בדרכים   .  פה אם אתה מפספס יציאה בכביש זה עולה לך ביוקר , לא כמו בארץ שכמה מטרים אח"כ אתה עושה פרסה  ומסיים את הסיפור ..

שלוש שעות לפני הפגישה כבר הייתי מאורגן   , פחדתי קצת מהפקקים האדירים שיש לפעמים ב  Belt Parkway או על הואראזנו  והחלטתי לצאת שלוש שעות לפני למרות שהדרך לוקחת בערך  שעה וחצי   .   

הנסיעה עברה בשלום ב"ה , ה GPS  הדריך אותי  במדויק ,   פקקי תנועה משמעותיים לא היו , כך שמצאתי את עצמי שעה לפני הפגישה בלייקווד בלי לדעת מה בדיוק לעשות . בסוף נכנסתי לאיזה בית כנסת באזור והעברתי שעה בלימוד  ...

ב 7.30 בדיוק דפקתי בדלת , פתח לי  אברך צעיר  "אני הגיס של  שושנה"  הוא אומר לי בחיוך  , "בא תכנס"   ..   נכנסתי מובך לסלון מפואר , השולחן היה ערוך בעוגיות ושתייה חמה וקרה  .  "תשב , תשתה משהו"  הוא אמר לי , ואשתו הוסיפה "אל תתבייש ,  תרגיש בבית"  .. 

התיישבנו  בשולחן ,  דברנו קצת , מידי פעם אשתו התערבה , הם התעניינו איך הייתה הנסיעה ואם לא הסתבכתי בדרך , בקיצור סתם שיחת נימוסים  .. 

תוך כדי השיחה , היא נכנסה לסלון  ..   בחורה  אמריקאית מתוקה אמיתית   ,  "וואו"  חשבתי לעצמי בלב כשראיתי אותה  .    

היא התיישבה איתנו בשולחן , הגיס המשיך עוד קצת לקשקש עד שהוא הבין שזה כבר לא לעניין  .  "טוב" , הוא אומר לנו בחיוך  "הרי לא באתם בשבילי , שיהיה לכם בהצלחה"  

ירדנו לאוטו , היא פוסעת לפניי מובילה אותי לחנייה , לא ידעתי מה בדיוק להגיד , ואם נהוג לפתוח לה את הדלת של האוטו    .  עד הרגע שנכנסו לאוטו לא דברנו מילה  , ואני כבר חששתי שהפגישה הזאת הולכת להיות נוראית    ..

התיישבנו באוטו  (היא פתחה לבד את הדלת , לא יודע מה חשבתי לעצמי)    ,  השדכנית הכניסה לי כתובת ב GPS   של בית מלון באזור ,  שאלתי אותה אם היא מכירה את המקום הזה ואם זה נראה לה בסדר , היא העדיפה ללכת למקום אחר גם בית מלון , מרחק של כמעט שעה מלייקווד  , אחותה אמרה לה שכדאי ללכת לשם   .  "מה שתגידי" אמרתי לה בעברית , היא לא הבינה   .  היא הכניסה את הכתובת ל GPS  ויצאנו לדרך  .. 

נסענו כמעט שעה באוטו , השיחה לא כ"כ זרמה ,  הייתי מרוכז מידי בנהיגה , כי מזג האוויר לא היה משהו  , בקושי דברנו  ..  שאלתי אותה אם היא יודעת עברית  , "לא כ"כ טובה" היא ענתה לי במבטא אמריקאי מתוק  , "הלוואי והייתי יודעת עברית כמו שאתה יודע אנגלית" היא פרגנה לי  ..

הגענו למלון  , ה GPS הביא אותנו עד לחנייה .  מלון נחמד לא משהו  , חפשנו מקום צדדי לשבת והתחלנו לדבר ..

היא ספרה לי שהיא למדה בארץ שנה שלימה בסמינר אמריקאי , "הדר" משהו כזה  ,  דברנו קצת על הארץ , היא מאוד רוצה  לחזור לארץ , "אבל רק לטיול"  היא הוסיפה בחיוך  , היא מתגעגעת לכותל המערבי , כשהיא למדה בארץ היא הייתה הולכת כל מוצ"ש לכותל  ..   היא רואה חשבון במשרד של רואה חשבון מפורסם בקליבלנד ,היא למדה ראיית חשבון במכללה בקליבלנד  , מכללה מעורבת , לא של יהודים   . היא הסבירה לי  שככה רוב הבנות החרדיות עושות בקליבלנד ,  אין שם הרבה בנות חרדיות ולא שווה להקים מסגרת רק להן , מעניין  .. 

יש לה אוטו שלה , טיוטה קאמרי  , בארץ היא לא מעיזה לנהוג  "משוגעים בארץ" היא צחקקה  , אבל באמריקה היא מאוד אוהבת לנהוג , וכשהיא רוצה לחשוב על משהו היא עושה סיבובים באוטו ..  היא לא אוהבת את השם שלה שושנה , היא אוהבת איך שחברות שלה קוראות לה : שוש   .. 

אה , כמעט שכחתי  ,   היא מאוד מאוד אוהבת לעשות  שופינג  , ואבא שלה לא מרשה לה לקנות נעלים כי יש לה כבר 20 זוגות  ... 

יש משהו בבנות אמריקאיות , אני נשביתי בקסמיה ,  יש בה שילוב מדהים שא"א לראות בארץ , מצד אחד יש לה אוטו , והיא למדה מקצוע במסגרת לא חרדית , מצד שני , היא מתפללת שלוש תפילות ביום , והוא צדיקה אמיתית  .  וחוץ מזה שהיא בחורה מתוקה אמתית  , היא יפהפייה , יש לה חיוך כובש , וגומות עסיסיות .  .. 

ישבנו במלון שעה וחצי ,לא ציפיתי שאני כ"כ ייהנה , השיחה בינינו זרמה מאוד , לא היה רגע אחד של שקט   . לא כ"כ רציתי לסיים את הפגישה , אבל אין ברירה  פגישה ראשונה לא כדאי יותר מידי ארוך   ..

שאלתי אותה כמה זמן נהוג לעשות פגישה ראשונה באמריקה ,   "תעשה כמו שרגילים בארץ" היא ענתה לי     הבנתי את הרמז   וקמתי מהספה המפנקת  לכיוון החניה   ..

בדרך חזור  היא החליטה שהיא רוצה לנסות לדבר רק בעברית  ,  היא מדברת עם מלא טעויות ומבטא כבד אבל זה חמוד לה  , אמנם  רוב הדרך הייתי המורה לדקדוק שלה  , אבל בס"ה היה נחמד מאוד באוטו וצחקנו הרבה   .

"מתי את חוזרת לקליבלנד" שאלתי אותה  כשהגענו לחניה של הבית של אחותה ..   "אני עדיין לא יודעת" היא אמרה לי  בחיוך  "זה תלוי בך"   .   המשכנו לדבר עוד כמה דקות בחניה ונפרדנו לשלום   ..

השדכנית התקשרה לאמא שלי באותו לילה , מסתבר שגם היא מאוד נהנתה ..  

אני לא ראיתי שום סיבה לא להמשיך והסכמתי בשמחה לעוד פגישה .  עדיין לא החלטנו איפה בדיוק נעשה את הפגישה , יש סיכוי סביר ששבוע הבא אני ייסע לקליבלנד .

אני כמובן יעדכן בשמחה .
מתוך הבלוג - הרהורים מותרים  , לינק :  http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1184535

מוקדש באהבה לכל מי שלא סובל את י הונתן  (רמז : עשניכרצונו)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2008 00:34 לינק ישיר 

מה עשיתי? מזל טוב!=)
אמקיראיות באמת יתאימו לו יופי! לא שאני שיש לי משו נגדו חס"ו אבל נו הם רדודים כאלה ומטופשים בחמידות%)

תוקן על ידי עשניכרצונו ב- 04/02/2008 0:35:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2008 01:15 לינק ישיר 

שיחק אותה!
ואם היא רואת חשבון אז הוא אפילו לא צריך לדאוג איך הוא יממן לה את 20 זוגות הנעליים והרכב החדש...
בהצלחה ^_^

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2008 01:43 לינק ישיר 

כותב מוכשר, למרות שהכול דמיוני...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2008 11:59 לינק ישיר 

אולי די להביא את הזבל שלו לפורום?!! מי שמתעניין שיקרא שם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2008 13:07 לינק ישיר 

ששש זה הוא בעצמו מביא את זה... הוא קורא שקראת להגיגיו זבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2008 13:13 לינק ישיר 

חיחיחי ליטאי =) חמוד אחד!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2008 13:24 לינק ישיר 

עשני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2008 13:26 לינק ישיר 

אז אולי אבקש מהמנהלים שימחקו את ההודעה.... סתאם אם יש לו בעיות שיצור קשר ויגלה כמה הבעיות שלו חמורות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2008 13:48 לינק ישיר 

לדעתי אין לו בעיות,  חוץ מזה שהכול המצאה והוא מפרסם את עצמו בכמה ניקים. אבל אין בזה בעיה אתית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2008 14:02 לינק ישיר 

הבעיה היא שהוא ממש חי בהזיות ומעצבן לקרוא את השטויות שלו. אם אין מי שיקשיב לו שילך לפסיכולוג היום זה ממש באופנה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2008 14:42 לינק ישיר 

שמחה , 
כוס מים קרים וזה יעבור לך , אני בטוח .

פה זה לא החנות ירקות שלך  , ולמי שלא זוכר אז הנה ציטוט מהודעה של גברת שמחה ..

שלום!

אני בחורה ספרדיה,  בוגרת סמינר ומשתדלת להיות חרדית.  (זאת אומרת יש לי את הרקע ואני גם מקפידה על הלכות  והליכות) 

לפני שנה סיימתי את לימודיי בסמינר..    ומאז התחלתי לחפש עבודה. עבדתי פה ושם.  לפני מספר חודשים אני ואחי פתחנו חנות לירקות 

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2008 14:48 לינק ישיר 

גם אתה איזה לינק שלו? אם כוס מים היה עוזר לאדון הייתי שותה חבית רק כדי שיפסיק להציף את הפורום. ואיך זה מתקשר לחנות בדיוק?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2008 15:04 לינק ישיר 

את צודקת , יכול להיות שזה קשור יותר לחלק של הספרדיה ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2008 15:15 לינק ישיר 

עכשיו אני ממש מבולבלת מה הקשר בין ספרדיה לבחור הוזה שכותב שטויות ומוריד את הרמה של הפורום?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2008 15:20 לינק ישיר 

מנהלי הפורום היקרים אך רדומים צריך לעשות פה סלקציה ולהגביל חלק מהכותבים. במיוחד כשזה מגיע לגזענות וזה לא שנפגעתי אלא היציאה הזו ממש לא במקום. ואני ספרדיה, חוזרת בתשובה ותיקה ובעלת חנות ירקות ולא מתבישת במי /מה שאני

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > פגישה עם בחורה אמריקאית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext