| נשלח ב-14/2/2008 11:58 |
|
| |
בחורה ליטאית עם בחור חסידי.
אם קרובת משפחה הציעה בחור מצוין ממשפחה ליטאית,
ולפגישה הגיע בחור חסידי(לפי המראה...) מישיבה חסידית.
מה עושים אחרי שיושבים בהלם חמש דקות עם פה פתוח.....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2008 12:51 |
|
| |
זורמים..
אחר כך חוזרים הביתה ושוטפים את הקרובת משפחה
|
|
| נשלח ב-14/2/2008 14:38 |
|
| |
האמת היא שהיא כבר לא קרובת משפחה, מחקנו אותה מהתעודת זהות.
בכל אופן זה מצב לא נעים.... גם לי גם לו(מן הסתם...).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2008 14:40 |
|
| |
אם מציעים בחורה ליטאית עם שם משפחה אשכנזי, ולפגישה מגיעה בחורה שחומה שמאופרת כמו אחת בדרך להופעה של גד אלבז.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2008 14:40 |
|
| |
מה הקטע שלה לשקר לכם?!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2008 14:41 |
|
| |
אז מבינים שפעם קראו להם אבוטבול. פשוט, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2008 14:45 |
|
| |
מיכלי יקרה...
לא שמעת שהכסף יעוור עיני קרובי משפחה??
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2008 14:48 |
|
| |
אבל בחור חסידי , זה לא משהו שאפשר להכחיש
אז מה היא חשבה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2008 15:07 |
|
| |
חסידים עושים פגישה קצרה, לא?
תשאלי לשמו, לישיבה בה הוא לומד (מה לא בררתם קודם שהוא בישיבה חסידית?), לרבי שלו, כמה פעמים הוא הולך לטיש ועוד כל מיני נושאים כאלו. תרמזי לא שאת דווקא מקורבת לפלג המתחרה בחסידות וחושבת שהם יותר צודקים וצדיקים. אני משער שאח"כ הוא כבר ישטוף לבד את מי שצריך. לא הסתיימה הפגישה, בטח תוכלי לשמוע את עמדתו לגבי פאה (מספיקה פאה או צריך כובע למעלה) וכד', תבקשי לשמוע דבר תורה שהרבה אמר בשבת. אני משער שכן כבר תוכלי להפסיק ולרמוז שהוריך ידונו בנושא עם הוריו, כפי שמקובל אצל החסידים מימים ימימה.
אני מקווה רק שהוריך לא יסגרו בטעות ללא ידיעתך וורט. אם כן תמיד תוכלי לברוח (לא לאגודת הלל ח"ו אלא לאיזו חברה).
|
| נשלח ב-14/2/2008 15:11 |
|
| |
שרפ,
לצערי הפגישה היתה למעלה משעתיים, והמשפחה שלו למרבה המוזרות - ליטאית.
וחוץ מזה שפעם האמנו לאותה קרובת משפחה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2008 15:20 |
|
| |
טוב, אז מה שהיה, יהא טוב לספר חוויות (אבל תאמיני לי שלפחות גברים שוכחים מאד מהר, ממילא אלו לא אנשים משמעותיים בחיינו).
|
| נשלח ב-14/2/2008 15:24 |
|
| |
אני לא מבינה את אלו שמאמינים לכל מי שלא יהיה, והולכים לכל פגישה שלא תהיה, די!!! תבררו קצת וככה תוכלו לחסוך 80% מהפגישות....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2008 15:43 |
|
| |
כיס המרה ,
אני לא רוצה לאכזב אותך , אבל גם כשמבררים ומגיעם לפגישה מתאכזבים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2008 18:03 |
|
| |
אני מכירה בחורות חסידיות שהתחתנו עם בחור ליטאי עם רקע חסידי .
והם חיים יפה מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2008 20:40 |
|
| |
מה כאילו. הוא היה ליטאי ונהיה חסיד? מממממ מעניין מאוד.... שאלת אותו על זה או התעלמת באלגנטיות?
חח ליטאי! אני יכולה לתאר את הבעת הגועל שעלתה בפניך למראה הבחורה המאופרת בכבדות=) מה עשית?! מתאים לך כזה לשאול אותה מה השעה וללכת משם כאילו זה לא אתה שמחכה לה ולהשאיר את המסכנה לבדה...
דווקא יש בחסידים משו יותר מושך מליטאים לדעתי. (לא מכלילה) ואם הוא מודרני אז אין כ"כ בעייה. (אלא אם כן את מהליטאים המצומצמים שחושבים שהם שווים יותר מחסידים וכל הסטיגמות המעצבנות שכל החסידים מסריחים, טיפשים וכ"ו.. )
אבל לא סיפרת איך הוא היה בכלל... תספרי לנו קצת שיהיה מעניין!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2008 21:17 |
|
| |
בעיקרון זה שהוא ממשפחה ליטאית למרות שהוא התקרב לחסידות יכול להיות שהוא מתאים בכ"ז הוא לא גדל בבית חסידי, אבל זה כבר לא רלוונטי.
אני לא עברתי כזה מקרה בדיוק אבל הייתי בפגישה שאחרי 2 דקות הבנתי שאין לי מה לחפש שם ואני מתכוון ממש ממש אין לי מה לחפש שם, אז מה???!!! אני נפגש עם בחורה ואסור לפגוע בה זרמתי. אני יכול להגיד שאפילו נהנתי כי הבנתי שאני סתם מעביר זמן וזה היה נחמד כמובן שלא משכתי שעתיים אבל אחרי שעה וחצי (זמן סביר) סיימתי את הפגישה בצורה נעימה והלכתי בלי כוונה לחזור
אני מכיר מישהו שברח אחרי 15 דקות אבל זה נראה לי נוראי ומעליב
|
|
|
|
|