| נשלח ב-28/2/2008 21:49 |
|
| |
לבחורה יש רשיון ורכב
מה עושים במקרה שלבחורה יש רשיון ורכב ולבחור לא,
הבחורה אוספת?
הבחור יבוא אליה במונית? ואז יסעו ברכב או במונית?
בקיצור, מה דעתכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2008 21:56 |
|
| |
בדיוק השבוע חשבתי על זה.. נראה לי שצריך לבדוק עם הבחור שלא ירגיש נחות ופגוע אבל אם הוא זורם אז בסבבה. לא נראה לי שיש כלל גם בזה למרות שאני ממש לא מתמצאת בכללי השידוכים.
|
| נשלח ב-28/2/2008 22:04 |
|
| |
לדעתי,פגישות ראשונות בחוץ,מלון או משהו,ככה שזה לא משנה. כשזה רציני יותר אז שהבחורה תאסוף אותו, הוא כבר לא ירגיש לא נעים..
חח.. גם אני חשבתי על זה השבוע..
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2008 22:10 |
|
| |
אם לפגישות הראשונות בחוץ הוא הגיע במונית והיא ברכב אחרי הפגישה היא תשלח אותו במונית או תקפיץ?
|
| נשלח ב-28/2/2008 22:49 |
|
| |
תלוי איך היא התרשמה מכל הפגישה-אם הוא ישמח שהיא תקפיץ אותו, או לא, או שבכלל הוא יהיה בשוק מזה שיש לה רשיון.
|
|
| נשלח ב-28/2/2008 23:05 |
|
| |
מה, כאילו להסתיר?
ואם הוא שואל איך הגעת או משהו כמו נחזור במונית? אז מה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2008 23:56 |
|
| |
מה פתאם להסתיר!!
אבל לא להציע בעצמך לקחת אותו כשאת קלטת כבר שהבחור לא יבין את זה.
ואם הוא שואל אז לספר שבאת ברכב ואם הוא רוצה שתקחי אותו.
ואגב, אם הוא בחור שאת מרגישה שאת לא יכולה לספר לו שיש לך רישיון אז הוא לא בשבילך.
ואז, או שהוא לא ידע שבאת ברכב ובמילא את לא תצאי איתו לעוד פגישה. או שהוא ישאל, את תגידי לו, הוא יתחיל להטיף לך ובמילא לא תהיה עוד פגישה..
זרמו..
|
|
| נשלח ב-29/2/2008 05:24 |
|
| |
אני לא הכי מתמצא בנושא של שידוכים בכלל ושל חרדים בפרט. אבל אני לא מבין מה הבעיה בדיוק
ה"ייחוד"שזו כבר בעיה הילכתית שהתשובה עליה לא בפורום הזה
ה"בושה הגברית"בנות צאו מהסרט בחור שמפחד שלבחורה יש רישיון זה רק כשהוא נוהג ברכב ליד לא ידוע לי על בחור שמיתבייש בזה שלה יש רישיון ולו אין
מצד שני זה נחמד להקפיץ את הבחור גם מהבחינה שיצאת "לרג'ית" וגם כי הנסיעה זו מעין המשך לא רישמי לפגישה .אז אולי הבחור היה לחוץ או שאת היית לחוצה בפגישה אז בנסיעה זה יותר קליל.ואפשר לראות יותר מה הבחור/ה
ועצה לשני המינים: כשאתה "מוקפצים"שימו לב לאופי הנהיגה אפשר ללמוד מזה הרבה על הבן אדם...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2008 14:23 |
|
| |
אתה אומר את כל זה בשמך? כי בחור נורמלי לא ירגיש גבר כשבחורה לא מוכרת צריכה לעשות לו טובה.
ואל תזלזל בבנות נוהגות זה מעצבן אותי.
עם:
"מצד שני זה נחמד להקפיץ את הבחור גם מהבחינה שיצאת "לרג'ית" וגם כי הנסיעה זו מעין המשך לא רישמי לפגישה .אז אולי הבחור היה לחוץ או שאת היית לחוצה בפגישה אז בנסיעה זה יותר קליל.ואפשר לראות יותר מה הבחור/ה
ועצה לשני המינים: כשאתה "מוקפצים"שימו לב לאופי הנהיגה אפשר ללמוד מזה הרבה על הבן אדם..."
אני מסכימה.
|
|
| נשלח ב-29/2/2008 14:49 |
|
| |
בתור נהגת ובשם עצמי אני מודה שרוב הבנות (לא כולן!) נוהגות מפחיד במיוחד אלו המתאפרות ומסתרקות תוך כדי נהיגה . אצל אחינו החילונים באמת גבר לא ירגיש לא בנח עם זה שלו אין רשיון/רכב ולה כן. אבל כנראה שלבחור חרדי יש רגשות אחרים
|
| נשלח ב-29/2/2008 15:01 |
|
| |
בחורה לא צריכה לעשות רישיון לפנח החתונה, ואם יוצא מצב כזה עדיףשהיא לא תגיע עם הרכב.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2008 15:23 |
|
| |
בחור שעולה על רכב עם נהגת שם את חייו על קרן הצבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2008 18:51 |
|
| |
ליטאי,
זאת בניגוד לעובדה כי את רוב התאונות הקטלניות מבצעים גברים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2008 18:55 |
|
| |
כי הנשים עושות דברים מסוכנים על הכביש כמו לחסום את הנתיב השמאלי, ואז הגברים סופגים את התאונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2008 19:05 |
|
| |
מה?????
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2008 19:22 |
|
| |
נניח גבר נוסע בכביש מהיר. פתאום יש מכונית של אשה נוהגת ב80 קמש בנתיב השמאלי. וההמשך הקטלני ידוע.
|
|
|
|
|