בית פורומים שידוכי חרדים

שאלה קצת מורכבת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/3/2008 10:41 לינק ישיר 
שאלה קצת מורכבת

שלום לכולם

יש לי שאלה בשביל חבר טוב שלי אתמול דיברנו על נושא הזה וראיתי שזה מציק לו נורא הוא מתלבט נורא החלטתי וברשותו לעלות לפרום את השאלה, חשובה לי דעתכם,

מדובר בחור חרדי בגיל שלי קצת פחות ממני בגיל 28.5 ראש פתוח רציני חמוד עובד לא עשה שטוית בחיים, בחור חלק
למי שמבין,  בעייה שלו יש לו קרחת מתקדמת הוא חובש כיפת עור כי זה שטוח יותר מכיפת קטיפה וזה קצת מסתיר את קרחת,  בפועל הקרחת פחות מורגשת , מבחינת דעות הוא חרדי לכל דבר הכיפה זה מחוסר ברירה ,
בשידוכים יש לו בעייה מצד אחד רוצה בחורה חרדית טובה מצד שני הרבה בחורות קשה להם עם כיפת עור שחובש,
שבוע שעבר הציעו לו בחורה חרדית טובה יש התאמה ,אבל אם כיפת עור הוא מפחד שהיה קשה לה מאוד מפחד להפסיד בחורה טובה כזאת מספיק הפסיד בחורות טובות בגלל הכיפה, הוא מתלבט אם לחבוש לפגישה כיפת מקטיפה או להישאר עם כיפת עור ,

שאלתי היא כללית לאו דוקא הבחורה הספציפית האם אליו לחבוש כיפת קטיפה רגילה כל הזמן ואפילו שרואים את הקרחת יותר או להמשיך עם כיפת עור שמכסה במקצת את הקרחת (ואת זה רואים פועל את השנוי בין 2 כיפות)כללית  לובש לפגישות חולצה לבנה עם חליפה,  דרך אגב השאלה ששאלתי לגבי כיפת עור שבוע שעבר היתה  בשבילו ,רצה לראות מה הדעה של בחורות לגבי הכיפה,

אבקש רעיונות מה לעשות ,הוא בחור בדילמה קשה חשובה לי עזרתכם .

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2008 12:02 לינק ישיר 

מבינה את הדילמה.
קצת אמונה, והכל יהיה בסדר.

מרגיש יותר בנוח עם כיפת העור, שישאר איתה.
בגיל הזה, אני מאמינה שהוא נפגש עם בחורות גם בגיל שכבר לא צעיר,
מוזר לחשוב שבחורה תוריד בחור על עצם סוג הכיפה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/3/2008 16:17 לינק ישיר 

אם הוא חרדי אז מה עם מגבעת?
האם היא לא מכסה לפחות בתחילת הפגישה.
כשיוריד, יספר איזו בדיחה על הקרחת ויציין שלכן הוא הולך עם כיפת עור, שזה מסתיר לו יותר את השמש מהראש.
אני משער שאח"כ לא תהא בעיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2008 17:01 לינק ישיר 

על השתלת שיער כבר שמעתם?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שאלה קצת מורכבת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext