| נשלח ב-31/3/2008 23:29 |
|
| |
היי לכם יש לי שאלה מביכה וקשה ...
אני נמצא בקשר עם בחורה בערך שבועיים דרך המסנגר מדברים פה ושם ולפני כמה ימים היא הציעה לי להיפגש איתה .האמת היא שאף פעם לא נפגשתי בצורה כזו ורציתי לשאול לדעתכם בנושא מה ההשלכות לדבר כזה ואיך להתנהג או סתם תגובות ..לה אמרתי שאני יחשוב על זה עד סוף השבוע ..תודה רבה לכם המשך ים מצוין
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2008 23:45 |
|
| |
אתה יכול להפגש איתה במקום ציבורי ללא דיעות קדומות .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 00:35 |
|
| |
יש לי מה להגיב ואני לא מגיב.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 10:31 |
|
| |
שרית, מה פירוש במקום ציבורי??
אני מבינה משאלתו של מוטי שהוא מתלבט האם זה נכון להכיר בחורה בדרך שאינה שגרתית, אבל זה המצב כרגע. אני הייתי שוקלת את ההסתיגות ממספר היבטים ואם נראה לי שיש מקום לקשר רציני במקביל לקשר שנעשה דרך שדכן, למה לא לקבוע פגישה מסודרת כמקובל?? לא נראה לי שהמטרה היא ליצור קשר ידידות..עדיף להמשיך התחלה כזו בצורה רצינית.
ולך מוטי אני מציעה להיות כן עם עצמך ואם נראה לך שיש כאן בסיס להמדשך טוב לך על זה ברצינות ובחכמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 11:40 |
|
| |
רגע זה השקרן מהרהורים מותרים שמשחק אותה שהוא תמיד צריך לחשוב וכו'?....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 12:36 |
|
| |
אני לא מבינה מה הבעיה ?????
גם אם לא היכרתם דרך שידוך?????.
ויש לכם שפה משותפת זה יכול ללכת .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 13:29 |
|
| |
תסלח לי אם אני אשאל שאלה עוד יותר מביכה.... !!!
מה פתאום זה מפריע לך! מה זה ההתחסדות "יעאני" עכשיו?
זה כמו להכנס למסעדה להתישב ולהזמין מנה וכשמביאים לך את האוכל להתלבט אם לאכול או לא... והמבין יבין.
תהיה בריא !
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 14:26 |
|
| |
מה..ברור שנפגשים במקום ציבורי.
עכשיו הבעייה היא כזו. יש אנשים מוזרים מאוד, מכוערים מאוד, טיפשים מאוד ו"כו שכשאתה נפגש איתם אתה רק רוצה לברוח מהר או להגיד "לא אני מחכה למישהוא אחר" או דברים כאלה.. פשוט בהתכתבות הדברים נראים אחרת. אבל כשרואים אדם ואת השפת גוף שלו והכל- זה מקבל צורה אחרת לגמריי. אבל בעצם ככה כל בליינד דייט. אבל אם מדברים לפני הרבה זה יכול ממש להרוס כי אתה כבר מדמיין פחות או יותר איך נראה ומתנהג הצד השני ואתה מפתח ציפיות שינופצו ב99 אחוז מהמקרים. אם אתה לא חושש מזה אז אין שום סיבה שלא תיפגשו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 14:55 |
|
| |
אם אתה מעונין בפיצוץ הדמיונות על הבחורה- תיפגש
התכתבות לא דומה ממטר לפגישה
אם לא דומה שמיעה לראיה ברור שלא מתקרבת ראיה להתכתבות
שורה תחתונה- אם אתה לא מעונין בהכרויות מחוץ למסגרת שידוכים אל תיפגש.
וליטאי למה לא מגיב?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 15:03 |
|
| |
ליטאי מה חוסם אותך?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 15:10 |
|
| |
עם אתה בראש שלה והכל נראה לך וטוב?
לך על זה ובגדול.
תאמין לי שאני מעדיף להכיר לא דרך שידוך אלא למשל בדרך שאתה אומר.
מה שכן אם לא החלפתם תמונות עד היום, אל תבוא עם ציפיה למי יודע מה כי אתה יכול להתאכזב ובקלות.
תיקח הכל באיזי אחרי הפגישה תשב עם עצמך ותברור כן או לא.
עוד דבר שאתה חייב לקחת בחשבון הוא דבר אחד שתקיח את זה רק ברצינות ולא חס וחלילה שיוכל להתדרדר ואז הדרך לעליה מהמדרון קשה מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 16:19 |
|
| |
ליטאי לא מעוניין להגיב לבעיות פיקטיביות שנכתבו אך ורק לשם העלאת נושא... נו באמת, בחור ירא שמיים תמים דרך, נפלה עליו מישהי ורוצה לפגוש אותו... הוא לא הכי מעונין, אבל לא נעים לו ממנה.. הוא מתלבט אם כדאי לו... לכן הוא פונה לשאול בעצת חברי הפורום אם כדאי לו... סיפור קורע לב. נו באמת..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 16:21 |
|
| |
אני אוהבת את התגובות שלך. אתה כזה... קר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 21:02 |
|
| |
אגב. גם אם הייתי מכיר בחורה דרך המסנג'ר, זו לא הבחורה שהייתי רוצה להתחתן אתה... וד"ל ואכמ"ל.
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 23:21 |
|
| |
muty21
עצתי היא כזאת:
אם אתה לא מרגיש עדיין שום דבר כלפיה ויהיה לך קל לנתק אתה את הקשר, נסה לחשוב על השאיפות והדרישות שלך מאשתך - ללא קשר אליה, ולחשוב אם היא נראית לך כזאת שמתאימה למה שתמיד חיפשת [לא מופרעת קצת? ;-)]. אם כן, אז אולי כדאי לכם לארגן פגישה באופן קצת יותר רשמי, כזה שלא יפגע בשם שלך [אם במגזר בו אתה נמצא זה עלול לקרות].
אם אתה כבר מרגיש משהו כלפיה או שכבר קשה לך לנתק את הקשר - זה קצת יותר מסובך. רגשות בתחילת קשר עלולים להטעות, ובפרט כשמדובר ברגשות שהתפתחו 'וירטואלית'. במצב כזה רצוי שתשתדל מאד להתנתק לגמרי מהרגשות ולבחון באופן שכלי אם זו באמת הבחורה שבה אתה מעוניין [ואל תחשוב הכיף שלצחוק אתה, כי זה בהחלט לא מספיק]. גם הייתי ממליץ שתפנה לאחד מהחברים הטובים והיותר אחראיים שלך ותספר לו על הקשר, על המעלות שאתה משער שיש בבחורה ועל האופן בו הכרתם, ותשמע גם את דעתו - לא תפסיד.
ולמרות שלכאורה יגידו שזו בסה"כ פגישה ומה כבר יכול להיות.. אני חושב שאם ההיסחפות גורמת לפגישה הראשונה, היא עשויה להמשיך להשפיע על שיקול הדעת שלאחריה, ולכן עדיף לעצור אותה כבר עכשיו ולהפעיל שיקול דעת נכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2008 11:20 |
|
| |
אני אתייחס קודם לכותרת , "שאלה מביכה" , מביכה את מי ?!
אולי התשובה נמצאת בכותרת...
ובאשר לתגובתי ,
איך הבחורה נשמעת , (נקראת) לך ?
אם היא נשמעת בחורה לעניין, ואתה מתכווין לצאת איתה בקטע רציני , אז אוקי
אם את מעוניין לצאת איתה רק בשביל לספק את יצר הסקרנות , נשמע לא מתאים ...
|
|
|
|
|