בית פורומים שידוכי חרדים

אינטרנט בבית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/4/2008 20:26 לינק ישיר 
אינטרנט בבית

הכירו לי בחורה חרדית שנראית לי מתאימה לי בהרבה דברים, יש רק בעיה אחת - היא לא מוכנה להכניס אינטרנט הביתה, ואני לא יכול בלי אינטרנט, כל הלימוד תורה שלי (וגם הפרנסה, אבל זה פחות חשוב) דרך האינטרנט. האם יש לכם רעיונות, איך אפשר לגשר על הפער?

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2008 20:38 לינק ישיר 

אולי שהגישה לאינטרנט תהיה רק אלייך...
ע"י קוד וחסימה .
ולה ולילדים (בעז"ה ...) לא תהיה אפשרות להתקל בכך.

או שזה עקרוני אצלה שלבעלה לא תהיה גישה לנט?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2008 21:44 לינק ישיר 

כשפתחתי תאשכול חשבתי שהשאלה תהיה הפוכה.

כי כידוע אינטרנט בבית זה חומר נפיץ ואפילו אם כל הבעיה היא רק שאחד מבני הזוג מתמכר לזה וגם אם מתכתב עם אחרים ובפרט בשנים הראשונות..

הלואי, לו יהי, ואשתי לעתיד בעז"ה תסכים או אפילו תרצה להימנע מהכנסת שרץ זה לביתינו וגם אם נצטרך להכניס בשביל עבודה וכדו' שלא תהיה אחת כמו המכורות/ים פה שתשב כל היום ותתקשקש פה ובעוד מקומות.
אכי"ר!!!

"מחשבה אחת של מוסר"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2008 21:47 לינק ישיר 

נראה לי שהיא בעיקר דואגת לילדים, אבל כדי לחסום לילדים צריך המון אסרטיביות מצד ההורים, כי כשהילדים יודעים שיש בבית משהו שהם רוצים, הם יעשו הכל כדי להשיג את זה.

הצעתי לה לשים תוכנת סינון אבל היא אמרה שכל התוכנות האלו לא מושלמות, היא קראה כתבה על ילדים שנכנסו לאתר תמים לגמרי של שירים ישנים, שהתוכנה לא חסמה, ופתאום קפצו להם תמונות תועבה שמישהו העלה לשם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2008 21:49 לינק ישיר 

לומדעס: אם לא נמצא פתרון בינינו, ייתכן שאני אוכל לשדך ביניכם... אם אתה מעוניין, תכתוב לי באישי מה בדיוק אתה מחפש

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2008 21:50 לינק ישיר 

בנתיים אני רואה מי המכור...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2008 21:51 לינק ישיר 

אראל הגזמת...
מה עם מנורי?~!
לא , לא יילך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2008 21:52 לינק ישיר 

ויש לי קרוב שהיה מזכיר באיזה בי"ד והוא סיפר לנו שאנחנו לא יודעים כמה מקרים של גירושין יש בעקבות זה (אצל חרדים!!)

"מחשבה אחת של מוסר"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2008 21:52 לינק ישיר 

בנוגע לנט יש לי רימון.
כפי שאתה רואה הוא אינו חוסם אתר זה..(מבחיניתי בכיף..)
אך חסימתו טובה דווקא!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2008 21:54 לינק ישיר 

אני בעד תגובתו של לומדעס.. כולם להרים גבה!... כן אני בעזה לא חושבת לרגע להכניס תדבר הזה.. במקרה יש לי את זה בבית.. ולכן בשעות השעמום כמנמו החופש הזה אני פה(בלימודים קשה למצא אותי פה).. ולכן בעזה ... אני מקווה לקחת בן תורהץ.. ובעזה לא אצטרך להכניס נט לבית..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2008 21:57 לינק ישיר 

ידעתי :
מנורי ולומדעס זוג משמיים@
אפילו יש בינכם תמימות דעים מגניבה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2008 21:58 לינק ישיר 

אולי.. אל דאגה נודיע לך... חחחחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2008 22:29 לינק ישיר 

מחזירה את האשכול לשאלה של אראלסגל.

אני אישית לא חושבת שמחלוקת בעניין האינטרנט היא סיבה לא למסד את הקשר ביניכם, בהתחשב בעובדה שחוץ מעניין זה אתה רואה אותכם כמתאימים.
סביר להניח שבמהלך חייכם יהיו לכם עוד מחלוקות קטנות כאלה, ותמצאו את הפתרון ביחד, אם אתם באים בגישה של זוג, שמגיע ביחד כיחידה אחת לפתור בעיה, ולא כשני יחידים שעומדים אחד מול השני.
הפתרון הטכני לא נשמע לי כזה מסובך. תקנה לך מחשב אישי שיהיה שלך ושים חסימה על האינטרנט. עד שיהיו לך ילדים שיעמדו במצב של "התפתות של כניסה לאינטרנט" מים רבים יעברו בירדן........

תוקן על ידי גרב_כחולה ב- 17/04/2008 22:28:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2008 22:32 לינק ישיר 

אראל אתה בדעה לשכנע אותה בטובת האינטרנט?!
ואם אצלה זה עקרוני.
המים הרבים שיעברו בירדן לא ממש יעזרו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2008 22:45 לינק ישיר 

אראל

א. אם היא חוששת לפגם ביראת שמים בגלל עצם היותך בנט תדאג לפנות לרב שיתיר לך את השימוש באינטרנט לצורך לימוד תורה.

ב. אם היא חוששת לחינוך הילדים תדאג להבטיח לה באופן מוחלט שכשהילדים יגדלו המחשב יישאר בחדר השינה שלכם ויידלק אך ורק לצורך עיסוקיך בלבד. כמובן שתוסיף להתקין בו תכנות צנזור ושמירה אם בכל זאת תרצו להתיר שימוש כלשהו לילד.

ג. אם היא חוששת מנפילה שלך בסכנות האינטרנט תדאג להבטיח לה שתתקין תוכנת מעקב מתקדמת שתספק לה אפשרות לראות כל הקלדה שהקלידו, אתר שביקרו בו ותוכנה שהשתמשו בה בכל רגע נתון (עם שעון מדויק).

אם זה יתקדם ויהיה מעשי אוכל לעזור לך בבחירת תוכנה ובהדרכת השימוש בה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2008 22:52 לינק ישיר 

מצטער שלא שמתי לב שהסברת שהחשש הוא בגלל הילדים. בכל זאת לדעתי כדאי מאוד שתבטיח לה גם את מה שכתבתי בסעיף ג', אולי גם הוא מטריד אותה והיא מתביישת ותולה את הכל בילדים. לכן עדיף שתאמר לה שאתה מתכוון לאפשר לה את המעקב.

בעניין חסימה מוחלטת לילדים זה בהחלט אפשרי. יש תוכנות שבאמצעותן תוכל להגביל את הגלישה לכמה אתרים ספציפיים וזה אמור להספיק לילדים, אם תרצה להתיר להם משהו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אינטרנט בבית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext