| נשלח ב-22/4/2008 12:49 |
|
| |
בחור ליטאי ובחורה חסידית...
יצא לי להיפגש שלא כדרך שידוך עם בחור ליטאי,נפגשנו 3 פעמים,הכימיה היתה מדהימה,הכל זרם,מצאנו נושאי שיחה משותפים ודיברנו שעות על גבי שעות בלי לשים לב שהזמן עובר. יש רק בעיה אחת קטנה,שהיא בעצם הכי גדולה והכי בעייתית בכל הסיפור הזה-הוא ליטאי ואני חסידית! דיברנו גם על הבעיה הזו והגענו למסקנה שאם הבעיה הזו לא היתה לא היה שום דבר שמעכב בינינו וכבר מזמן היינו סוגרים.. אני ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, מצד אחד זו היתה הפגישה שהכי זרמה לי בחיים שלי אי פעם אבל מצד שני יש את העניין של ההשקפה..
מה אתם אומרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2008 12:55 |
|
| |
השאלה היא כמה המשפחות שלכם מחוברות לענין העדתי - המגזרי יותר נכון, והשאלה השניה היא כמה אתם מחוברים לזה וכמה אתם מחוברים למשפחות שלכם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2008 13:02 |
|
| |
לא חסרים זוגות של ליטאים וחסידים! אם הבת היא החסידית זה פחות נורא. אם את ממש לא מתחברת לאורח החיים והשקפה של ליטאים אז לא. אבל אם את לא כ"כ "מקובעת" על כך אז שווה לך לא לפספס.
מצד שני אם אתם חושבים על זה בכלל שאולי לא רק בגלל זה אולי אתם לא ממש בטוחים בזה... מה הוא אומר?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2008 13:02 |
|
| |
תן_גז, הבעיה שלי זה לא המשפחה, הבעיה שלי זה שאני רוצה לראות את הבית שלי אחרת,בית חסידי! אני לא אקבל את זה בשום פנים ואופן שהילדים שלי יהיו ליטאים,אני לא מתארת לעצמי אפילו איך זה יהיה... זו השקפה לגמרי שונה! גם יש כל מיני החמרות שונות,אצלינו יותר מחמירים בנושאים מסויימים. חוץ מזה שאני לא מסוגלת לראות את הבית שלי בעז"ה בלי ההווי החסידי שנשמתי אותו מגיל אפס..
אז תגיד לי תן_גז,איך בדיוק הבעיות האלו יעברו?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2008 13:05 |
|
| |
מתמודדת אם את באמת רוצה בית חסידי ולא מוכנה לוותר על כך תעזבי את הליטאי מהר כי מה שבטוח שהוא לא יהפך לחסיד.
אני מסכימה אתך שקשה לוותר על בית חסידי לטובת בית ליטאי.. זה עולם אחר לגמרי. אז תעזבי אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2008 13:05 |
|
| |
ניתוק!!
|
|
| נשלח ב-22/4/2008 13:45 |
|
| |
את סתם ילדה מדומיינת. תגדלי ותראי שזרימה חד פעמית בשיחה לא מראה על בסיס אמיתי באמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2008 15:52 |
|
| |
לא לחינם שידוך תקין נעשה קודם דרך ההורים כדי שבני הזוג לא יסתנורו זה מזו ההורים שמכירים לא מעט את ילדיהם יודעים משהו על חיי הנישואים מהצד השני של המתרס עורכים בדיקה מוקדמת כגון זו שערכת בכוחות עצמך רק בלי חבטות הנפש שספגת כרגע רצוי לנתק מגע במידה וזה לא רלבנטי נסי לשבת עם עצמך ולערוך רשימת מעלות וחסרונות עקרונות וויתורים ככול האפשר באופן אוביקטיבי (כאדם הצופה מהצד) מאחל להצלחתך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2008 16:55 |
|
| |
רגע רגע רגע... על מי את באה לעבוד כאן? את טוענת שאת בחורה חסידית שנפגשה עם ליטאי? אני מניח שאת בטח לא באה לא מבאבוב ולא מסאטמר, אלא ממשהו יותר פתוח? תעשי לנו קצת סדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2008 17:24 |
|
| |
על זה נאמ':
"מים גנובים ימתקו".
אל תהיי בטוחה ברגשות שלך, כנ"ל לגבי הבחור.
ככה זה כשעושי משהו אסור ובעייתי כביכול, פתאום הכל נראה וורוד....
אני הייתי ממליצה לך לחתוך, אבל אולי אני לא צודקת.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2008 20:10 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | זרימה חד פעמית בשיחה לא מראה על בסיס אמיתי באמת.
|
|
!!!
וגם זרימה לא חד פעמית
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2008 22:22 |
|
| |
שותק!!!
זה כ"כ מורכב.....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2008 00:42 |
|
| |
3לאי אלו שלא הבינו, 3 פגישות זה נקרא זרימה חד פעמית
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2008 02:18 |
|
| |
קודם כל רציתי להגיד תודה רבה לכם, אפשר להגיד שדי עזרתם לי.. חשבתי על כל התגובות שהיו פה,ואני חושבת שלמרות הקושי אני אעשה מה שנכון לעשות וזה להתנתק... כי אני לא אשנה עכשיו את החיים שלי למשהו שנוגד את ההשקפות שלי לגמרי..
זהו,נשאר רק לאחל לי בהצלחה!
ו...תודה רבה לכולכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2008 11:49 |
|
| |
וגם אני מצטרף לברכות ההצלחה
ומאחל שתזכי להתענג על ה' ולהנות מזיו שכינתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2008 12:25 |
|
| |
צריך לשאול רב
|
|