האמת היא שזה מקשה קצת על החיים לפעמים: כשאני נפגש עם בחורה שלא כל כך נראית לי אבל היא כל כך רוצה אותי שזה נורא מפתה אותי להגיד "כן" בכל זאת כי אין כמו מי שרוצה אותך שלדעתי זה הרבה יותר מעלה מאשר אחת שא-ת-ה רוצה.
בקיצור: סיבוך!!
אכן כן, מאוד מפתה, אנו מרגישים שהבחורה מאוהבת בנו, כ"כ רוצה אותנו.
מרעיפה עלינו את כל תשומת הלב שאי פעם קיבלנו, ועוד... כל זה מגיע "מבחורה".
מצד שני אנו מבינים שהיא לא מתאימה מכל מיני סיבות, כמה אנשים אתם חושבים נפלו במלכודת הזאת והיום הם גרושים?
הבחורות עושות את זה בכוונה? לא ממש לא, הם באמת מתאהבות וכשהם מתאהבות הן לא מסתירות זאת ולנו הגברים זה מאוד מאוד מחמיא, אבל כ"כ מסוכן המצב הזה הוא יכול בקלות לעוור כל שיקול עינייני בשידוך.
איך נזהרים מזה?
אין לי הרבה רעיונות....
לא לסחוב את השידוך יותר מידי...
לא להתלהב בפני אנשים...
לא לגלות פתיחות בלתי מוגבלת...
מצד שני, כ"כ כיף לעשות את הדברים שציינתי למעלה, להרגיש חופשי להגיד להרגיש...
האמת כמו שאמר "כנה אמיתי", סיבוך!
תוקן על ידי אסיק_good ב- 05/05/2008 13:02:25
נשלח ב-5/5/2008 13:03
רק להבהיר. קורה גם שהבחור רוצה את הבחורה וזה כל כך מחמיא לה וכולי..
נשלח ב-5/5/2008 13:04
תודה לך שימי על העלאת הנושא המסובך באשכול מיוחד.
הסיפור שדיברתי עליו הוא לא היה סתם כדי להשויץ אלא סיפור שבאמת היה. והסיבוך היה אכן גדול ובסוף החלטתי "ללכת עליה" אלא שאז שמעו הורי משהו בבירורים שהוריד את הענין "מבחינתם" ולא קל היה לי אח"כ להשתחרר.
מה דעתכם/ן??
נשלח ב-5/5/2008 13:06
בס"ד
כמו שאמר "כנה אמיתי", זה יותר נכון לגבי הבחורים כיוון שבהשקפת העולם הגבר אמור לזר אחרי האישה וזה גם הרוח הנושבת מהרחוב, גם כשבחור מאוד מאוד מתלהב בחורה והיא רואה ויודעת את זה אכן זה מחמיא לה אבל לא בצורה בה זה משפיע על בחורים.
כשבחור חווה התלהבות מבחורה הא בעצם חווה חיזור של בחורה לבחור וזה דבר לא מצוי ואם זה קרה אצלו כנראה הוא שווה מאוד מאוד האגו ממריא לשחקים והשאר ידוע....
נשלח ב-5/5/2008 13:08
שאין מה לאמר, כמה שיודעים שבחור הוא לא בשבילך, כשהוא מעוניין זה עושה לך משהו. ובאמת קשה להשתחרר, אז כבוד למי שהצליח ^_^
נשלח ב-5/5/2008 13:09
אסיק. לא חשבתי על זה. יש בזה משהו!
נשלח ב-5/5/2008 13:12
אה עולה כשאמרתי את זה באשכול הסמוך ל-ג-ל-ג-ת.
..
נשלח ב-5/5/2008 13:13
אווווו מישו פה נעלב...=(
נשלח ב-5/5/2008 13:17
נשלח ב-5/5/2008 13:23
חח. פשוט באשכול הסמוך ראו שזה נכתב כדי להתייהר.. (ובמה? במתנה גמורה שקבלת מאלוקים אפילו בלי לבקש? ) בכל אופן- קבל התנצלותי..
נשלח ב-5/5/2008 13:33
אכן תסבוך....
אבל צריך להתגבר על האגו המוחמא ולהבין שזה לא שייך.
נשלח ב-5/5/2008 13:37
תן_גז כתב:
כמובן שאם הייתי יכול, כשלמה המלך בשעתו, עם מחזור של שלוש שנים ואכמ"ל...
חח גדול..
נשלח ב-5/5/2008 13:42
אוי וי חמור מאד.
נשלח ב-5/5/2008 13:49
תן_גז כתב:
בחורה אחת שנפגשתי איתה לא מצאה חן בעיני מיד ברגע הראשון. אחר כך היא גם דיברה בצורה מגומגמת ובהתרגשות גדולה, ועוד כל מיני חסרונות שראיתי.
כשעניתי בשלילה היא לחצה ביותר, דיברה עם מי שהפגיש בינינו שאתן לה עוד צ'אנס, התחננה על נפשה. אוי ואבוי אם הייתי נענה ללחצים שכאלו. לא מתאים, אין סיבה לעוד צ'אנס. אולי זה אפי' ידכא אותה עוד יותר.
בחור מושך כבר אמרנו?
סתם בחיוך,
לעצם העניין, זה תיבת פנדורה. מי יתן ונזכה לעבור את הים הזה בקלות,
האמת שידוכים דומים לקריעת ים סוף, הגעת לים המון דגים קופצים לקראתך, הכנסת רגל כולם נמלטים. :)
נשלח ב-5/5/2008 13:53
"האמת שידוכים דומים לקריעת ים סוף, הגעת לים המון דגים קופצים לקראתך, הכנסת רגל כולם נמלטים. :)"
אהבתייייי!!!!!!!!!!
נשלח ב-5/5/2008 15:08
ח"ח אסיק, כל מילה נוספת מיותרת - היטבת להגדיר את המצב מבחינה ריגשית לאשורו!, אכן תקופת ה'חיזור' אצל הציבור החרדי קצרה מאוד וכל אחד חווה אותה (משתדל עכ"פ) רק פעם בחיים. הפיתרון לענ"ד זה לנסות ולהשאר ריאלי ולנסות להסתכל על התמונה מהצד על אף הקושי שבדבר...