בית פורומים שידוכי חרדים

מה לעשות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2008 08:05 לינק ישיר 
מה לעשות?

שלום לכולם

קרוב משפחה שלי הכיר לי בחורה שעובדת איתה דברתי עם הבחורה בטלפון נשמע נחמד סכמנו להיפגש
אתמול נפגשנו לאחר 10 דקות מספרת לי הבחורה שהיא גרושה ללא ילדים  אני הייתי בהלם אבל מיד תפסתי את עצמי
דברנו על זה כמה דקות והמשכנו לנושאים אחרים,

קרוב משפחה שלי לא יודע שהיא גרושה במשרד אף אחד לא יודע, התחילה לעבוד שם אחר הגרושים מדובר במשרד גדול מאוד כך אמרה לי ,

אם היא הייתה רווקה אני מאוד הייתי רוצה להמשיך איתה , היא מאוד מתאימה לי באופי רצינית שקטה מצד שני יש לה תפקיד בכיר מאוד, אקדמאית, מראה חיצוני חמוד מבחינת דת מאוד מתאים לי לא חרדית קלאסית   ולא דתית לאומית,
מה לעשות? גם מפריע לי שלא אמרה לי בטלפון שהיא גרושה,

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 08:20 לינק ישיר 

יתכן שהיא חשבה שאתה יודע כי המציעה/שדכנית כבר ציינה את הפרט.

לדעתי האישית, כדאי שתברר עליה עוד פרטים, יתכן שהגרושין שלא באשמתה או לא מסיבה שתפריע לך (לא כל מפתח זהב מתאים לכל מנעול זהב).

אם כל הבעיה היא הסטיגמה של גרושה, לדעתי אם תמשיך להיפגש עימה וזה יראה לך, הסטיגמה החברתית תישכח מהר.

בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 08:31 לינק ישיר 

שרפ

מי שהכיר לי אותה בטוח שלא יודע שהיא גרושה גם היא אמרה לי שאף אחד לא יודע במשרד שהיא גרושה ,ובקשה ממני לא לספר לקרוב משפחה שלי , קרוב משפחה שלי עובד באגף אחר רק פוגש אותה מדי פעם , בכל אופן תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 10:20 לינק ישיר 

אטראקטיבי זה לא כזה קל- בעיניינם כאלו כל אחד מאשים את הצד השני. אבל אלי אל תוותר על זה בגלל זה אם הכל מתאים! לאחר כמה זמן היא התגרשה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2008 10:30 לינק ישיר 

בערך שנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 10:36 לינק ישיר 

אטרקטיבי
לא יודע את השם של בעלה ,וגם כעת לא רוצה לחפור על הבחורה ועבר שלה עד שיחליט מה לעשות , אם יצטרך את העזרה שלך השמח לעזר בך , בכל אופן תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 11:29 לינק ישיר 

בס"ד

אלי היקר,

שאלה כ"כ קשה, החלטה שאתה אמור לבצע ואתה מטיל זאת עלינו?

מצד אחד, מאוד מחמיא לנו...
מצד שני, לא פייר כלפינו...

מה אוכל לומר לך...

גם להגיד לך מה אני הייתי עושה אני לא יכול, יכ לא אדע מה הייתי עושה רק אם הייתי באותו מצב.
אבל אולי בעצם זה אני אומר מה אני הייתי עושה- בעצם לא הייתי מחליט ע"פ השכל- היא בחורה גרושה ואני רווק ולי מגיע רווק אז לא מתאים...

מה שכן הייתי עושה: הייתי נותן לזמן לעשות את שלו נפגש מרגיש מי נמצאת לפני מברר על סיבת הגירושין.

תשובה לא מספקת, כן אני יודע.
הלוואי והייתי מסוגל ליותר.

בכל אופן בהצלחה, מתפלל עליך ומחזיק אצבעות.

נ.ב. אני מקווה שבתור שם להזכרה בתפילה הניק מספיק...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2008 13:32 לינק ישיר 
לא הבנתי מה השאלה?

אתה מעלה בדעתך להתחתן עם גרושה?? אתה רווק מה אתה צריך אחת שעברה את הטראומה הזו???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 13:41 לינק ישיר 

בס"ד

22פלוס,

ברמה העקרונית את צודקת.
אך בואי נחשוב, אולי אלי כבר נמצא בשדוכים הרבה זמן ונפגש עם הרבה בחורות וכמו שהוא רוצה כנראה שאן הרבה .
כמו שאני הבנתי הוא לא כיפה סרוגה והוא הוא לא חרדי מצוי (אני מכיר את הבעיה באופן אישי ביותר- אני עצמי)
ופתאום הוא מוצא בחורה שעונה על ציפיותיו- היא לא חרדית מצויה אבל היא לא כיפה סרוגה.

אבל יש לו בעיה היא גרושה, מה הוא יכול לעשות, האם לוותר על חלום שהוא מחפש להגשים כ"כ הרבה זמן.

או להתגבר על מכשול הסטיגמה ומה שלא יהיה (כמובן ארחי בדיקה שאין בעיה בגירושין כ"ו) וללכת על זה, ובמקרה שבדיקת הבירורים תעבור בהצלחה והוא התחתן איתה, אחרי שמר אלי יעבור את טבילת האש של " בחור רווק שמתחתן עם גרושה" הוא יצחק כל הדרך אל....

נ.ב. אלי, אם טעיתי בהערכתי את מצבך אמור לי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2008 14:21 לינק ישיר 

אני אישית לא הייתי מציעה לך לעזוב אותה אדרבא יש לה כבר קצת נסיון בחיים ...ואם הכל בסדר ממש חבל לך להפסיד ....אם אתה רווק יהי' לך חתונה רגילה ואף אחד לא צריך לדעת...העיקר שתחיו חיים נעימים עד מאה ועשרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 14:24 לינק ישיר 

סליחה על איחור בתגובה אני כעת לומד למבחן ,בחופש מעבודה ומדי פעם מציץ

אסיק תודה על הכל , אתה קלעת בול לסגנון שלי , ועל הדילמה שלי, מצד אחד בחורה נחמדה שקטה טובה רצינית לבושה פשוט ועדין רגישה אקדמאית ,  כל כך אני מתחבר לזה מצד שני גרושה  ובראש שלי עובר למה התגרשה אולי ....... ואולי.......  ויכול להיות שזה לא אשמתה כל הגרושים,

החלטתי לדבר איתה בערב בטלפון ולדבר פתוח על הגרושים כמובן ברגישות ולא להציק בשאלות מביכות ולהסביר לה את ההלם שלי שהיה אתמול ולראות איך זה ממשיך

מבטיח לעדכן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 14:48 לינק ישיר 

אלי
מקוה שזה לא מאוחר מדי,
בכל אופן יתכן והיא חשה אשמה מסויימת מהגירושין והיא חשה צורך להדחיק אותו, ולכן היא כ"כ טורחת להסתיר אותו, ו/או היא מפחדת שירדו המניות שלה והיא בונה ע"כ שהיא תספר והוא יסכים,
כך או כך, כדאי מאד לשקול ולתור מה הם הסיבות שהביאו לגירושין ואיך הם השפיעו עליה,

בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 17:25 לינק ישיר 

זה גם מה שהטריד אותי כשקראתי את האשכול הזה. הבחורה הזו מסתירה בעבודה את זה שהיא גרושה וזה לא דבר שאמורים להסתיר.

כאשר צומחים לגובה לא מצרים לאיש, כאשר משמינים לרוחב נעשה צר לזולת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2008 19:41 לינק ישיר 

מה הבעיה שלך,שהיא לא סיפרה לך שהיא גרושה, או בעצם שהיא גרושה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 20:36 לינק ישיר 

בס"ד

בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/5/2008 22:38 לינק ישיר 

שלום לכולם

אני דברתי עם הבחורה סכמנו שנמשיך , בהתחלה  להכיר אחד את השני  מינמלי  ,2 פגישות בערך, ואח"כ נדבר יותר על נושא של הגרושים, זה ניראה לי הוגן כדי שלא תפתח בפני ואח"כ ניפרד בגלל היא התאמה שלא בגלל הגירושים ,

תודה על כל התגובות עזר מאוד לקבל את ההחלטה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מה לעשות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext