| נשלח ב-6/6/2008 13:21 |
|
| |
- פתחו פורום מקביל -
לדעתי האישית,
זה לא לעניין.
מה דעתכם??
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2008 13:27 |
|
| |
תחרות תמיד בריאה. זה רק מעיד על הצלחת הפורום. בנוסף כל אותם שלא מוצאים את מקומם כאן, יוכלו לשהות שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2008 13:38 |
|
| |
מדוע ולמה הם לא מוצאים את עצמם כאן?!
יש חיה כזאת??
אני ממש לא הבנתי, ובכלל לא אהבתי ת'רעיון בלש' המעטה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2008 14:42 |
|
| |
"לא מוצאים את מקומם כאן" זה אולי אומר ששימי פשוט העיף אותם? בזמן האחרון נראה שהוא עושה זאת לאנשים הלא-נכונים. וסתם ככה, מורשת לא מאפשר לי כניסה לפורום ההוא, ככה שאין לי מה לחפש שם ;) שבת שלום, אנשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2008 15:10 |
|
| |
"הפורום החדש" לא אושר להיכנס לרשימת הפורומים של בחדרי חרדים. וכנראה שגם לא יאושר מאחר והוא מקביל בדיוק לכאן.
גם מערכת "הייד פארק" תמחק כנראה את הפורום החדש מאחר והוא עוסק בדיוק באותו נושא שכבר קיים.
בקיצור, לא להתייחס.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2008 15:36 |
|
| |
מה עם בחור מעם ? מתגעגעים אליו....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2008 16:05 |
|
| |
שימי עושה בדיוק מה שצריך לעשות - משאיר את כל מי שמתחנף אליו ומלקק לו - לא משנה עד כמה הוא מתאים לפורום או לא, וכל מי שמעז לפצות נגדו פה - נחסם. מה שאומר שאני צריכה לחשוש לגורל הניק שלי עכשיו, הא? ;) נו, נראה. אולי במוצש"ק כבר שימי יחסום אותי... אבל בכל זאת העובדה הזו מקוממת ממש.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2008 16:05 |
|
| |
בס"ד
ובכן, יש כאלו שלא מוצאים את מוקמם כאן.
נכון מאוד.
אכן זאת בעיה.
אני רוצה לספר לכם מקרה שקרה לי ממש לאחרונה ותחשבו אתם מה זה אומר.
את האשכול של "למה עשו לי את זה?" אתם מכירים.
את האשכול "עלמה צעירה" אתם מכירים.
כשפתחתי את האשכול "למה עשו לי את זה? בבחדרי הוא נמחק אולי 5 פעמים, כל פעם בסיבה אחרת.
" מידי מחוצף"
"צריך עריכה"
"תשנה את הפונטים" וכ"ו
האשכול "עלמה צעירה" נמחק בלי הסבר כלל.
לפני כחצי שנה עוד היה לי לינק לפורום ולאתר בחתימה האישית.
התקבלה הודעה מבחדרי "אם הינך רוצה לכתוב בפורום אתה צריך למחוק את החתימה האישית".
בתומי חשבתי שאולי אנסה לשאול למה?
ובכן, אכן שאלתי, והתשובה הייתה: "קיבלת הוראה, אם הינך מוכן לבצעה נאלץ לחסום אותך".
כולכם יודעים שכאשר חברי הפרום שם רוצים להכניס אייקון הם כותבים אותו ולא מכניסים.
אם הייתי ניק חדש והייתי נתקל בדברים הללו הייתי חוטף קריזה, אבל כיוון שאני מנהל פורום ואני יודע איך פורום יכול להתדרדר בכמה ימים אם לא מקפידים על החוקים אני מבין אותם.
כל דבר שהוחלט לעשות בפורום הזה,לבחור_מעם הייתה בעיה עם זה.
לא רק בעיה, אלא פתיחת אשכולות על ימין ושמאל.
כשדיברתי איתו על זה, הייתי נכנס לתוך פולמוס שלא ידעתי איך לצאת ממנו.
תגובותיו היו מידי פעם רמיזות של פלירטוט עם בנות הפורום.
והגדיש את הסאה בזה שכתב את התגובה באשכול סמול טוק "......"
כשכתבתי לו את ההודעה הארוכה על החלטתו האם לקבל את חוקת הפורום הוא כלל לא התייחס.
ובייחוד, הודעותיו לא היו מן המחכימות ביותר.
אתם חושבים לעצמכם, מה הבעיות בכל הדברים הללו, נו אז הוא צחק עם כמה בנות אזה פלירטט איתם...
בפורום כמו שלנו סטיה קלה בכיון הזה תשלח אותנו ישר לצ'ט תפוז או לקופידון.
ההקפדה חייבת להיות חזקה
אתם יודעים כמה הודעות היכרות ביום הייתי צריך למחוק לפני שהחסימה נכנסה לתוקף...
יכול להיות שחלק מהבנות נהנו מידי פעם מהמחמאות שלו ואולי לרגע היה טוב,
אבל אם הפורום היה נהרס מזה העבודה שלי הייתה יורדת לטימיון הן היו מוצאות פורום חדש...
בהצלחה לכולם ולפורום החדש.
תמיד אמרתי ואומר גם עכשיו הצלחת הפורום הזה מבחינתי היא לא בכמות ההודעות שרצות פה מידי יום.
ההצלחה היא בכמות החומר והידע הרב על "שידוכים" שנאסף בפורום הזה.
פורום שבפעם הראשונה העיז לקחת את הנושא ולדון בו בצורה עיניינית נטו.
הפורום הוא עדות אילמת למחשבתיהם מצוקותיהם ובעיותיהם של הציבור החרדי בנושא "השידוכים".
ולמי שמתיימר לנסות לשחזר את ההצלחה הזאת אצרף לברכת ההצלחה גם רפואה שלמה.
ואם כבר אני מתקן את ההודעה אז כבר ראיתי את הודעתם של אטרקטיבי ותמי 4.
מעניין.
אטרקטיבי קיבל ממני הרבה הודעות על דברים שצריכים לשנות, הרבה פעמים ניסה להתווכח לפעמים הוא הבין ולפמים לא אבל בסוף הוא נשאר ולאט לאט אני בטוח גם מבן למה אני עושה את מה שאני עושה.
עברתי כברת דרך ארוכה איתו (עם ניקים אחרים, אני מקווה שהוא לא יכעס עלי, גבר זהה רק בשביל ההודעה הזאת) אתם יודעים למה לא התייאשתי? כי ראיתי בחור שיש לומר מה לומר בחור חכם כמובן שרציתי שידע לכבד את החוקה.
היום יש לנו בחור שמכבד את החוקה וכל תגובה שלו פנינה, מבחינתי הצלחתי.
אני לא צריך מאות ניקים שכל אחד אומר שטות אחרת.
מישהי אמרה על איהז אשכול ששייך לעבר "יווו איזה אנישם חכמים היו פה פעם..." כן פעם היו חבר'ה שידעו להפלמס ולהתדיין בצורה עיניינית ברמה גבוהה מאוד, אני לא זוכר את שמותיהם אבל אם תעברו על אשכולות ישנים תמצאו אותם.
ובאשר לך תמי 4, ילדה חמודה כיף לקרוא מידי פעם את תגובתייך ולהיזכר איך חשבנו פעם... אני לא אומר את זה כדי להעליב או משהו... כל גיל וההסתכלות שלו....
אני משאיר רק את מי שמתחנף אלי?
נו נו, אשמח לשמוע מי מתחנף אלי...
אטקטיבי, כל השיחות שלי איתו זה כמעט ביקורת עליו...
שרפ, כמעט ומעולם לא ידברנו...
יעל, אולי פעם אחרת.
משתוקקת, נראה לי היום שלחה הודעה לפרטי בפעם הראשונה...
וכ"ו...
אם מצאת בפורום הוכחות שאני מתנהג באיפה ואיפה כלפי מי שמתחנף אלי אשמח לשמוע, ראיות תמי, לא משהו אחר.
אבל תמד מצחיק לחשוב איך בפורום רציני כמו שלנו המנהל מסביר כל דבר מה שהוא עושה נותן דו"ח...
בכמה פורמים רציניים זה קיים? אולי 0.
שבת שלום.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 06/06/2008 16:19:51
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2008 16:14 |
|
| |
אסיק אתה גדול אתה!!!
------------------
תמי, מעניין מאד,
בהתכתבות שלי עם אותו "שדכן_חרדי" (אולי זו את בעצמך), הוא באמת הזכיר אותך.
אז מה הקשר שלכם?!
בטח זה אחד מהחברים שלך, אז אולי כדאי שתצטרפי לשם....
------------------
לא היה ולא יהיה כמו 'שידוכי-חרדים'!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2008 16:35 |
|
| |
מה קורה לכם אנשים ? מספיק עם הירידות אחד על השני ......
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2008 16:35 |
|
| |
שימי
כל הכבוד לתגובה שלך היא בהחלט ענינית והולמת.
כל הכבוד גם לשמירה על רמת הפורום וכבודו.
יהא מאד קשה להתחרות בו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2008 16:55 |
|
| |
אני מבינה שחכמה_אחת שולחת אותי לכל הרוחות לפורום החדש. תודה :( מיותר לציין שאינני קשורה בשום צורה ואופן לניק השולח שדכן_חרדי, ושלא כמו רבות מכן - אינני מתכתבת בשום אופן עם ניקים חדשים ו/ או לא מוכרים בתיבה הפרטית.
שימי, אתה ליברלי כתמיד :) אולם לגבי אטרקטיבי כבר דיברנו, והחלטת מה שהחלטת וזו זכותך המלאה. לגבי בחור_מעם, לא הבחנתי בחריגה מיוחדת. אבל אם אתה אומר, אני מאמינה לך. אחרי הכל אתה באמת המנהל כאן.
שיהיה לכולם שבת שלום :) השם איתכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2008 17:01 |
|
| |
בס"ד
אולי חכמה שולחת אותך לשם, אני לא!
האמת שמן החכמה היה עלי לשתוק כעת, "היא לא הזכירה שום דבר לגבי ראיות על כך שאני נוהג איפה ואיפה למתחנפים אלי, אז אני אשתוק ונעבור לסדר היום..."
אבל תמי, כיוון שאני בטוח בצדקתי, מן ההוגנות לתת ראיות להאשמות שהעלית.
שימי עושה בדיוק מה שצריך לעשות - משאיר את כל מי שמתחנף אליו ומלקק לו - לא משנה עד כמה הוא מתאים לפורום או לא, וכל מי שמעז לפצות נגדו פה - נחסם.
אשמח מאד שאם את חושבת שאולי הגזמת בטענותייך פשוט תאמרי: מצטערת זו הייתה טעות.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 06/06/2008 17:00:36
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2008 17:17 |
|
| |
תקן אותי אם אני טועה אבל אם זה לא היה כך, אנשים שמתכתבים בפורומים חילונים עם בחורות, לא היו כאן. אחרי הכל מדובר על פורום חרדי של בחדרי, לא? ודי למבין. ובאמת, פה נגמר הנושא מבחינתי. אין לי שום עניין להכנס לוויכוחים ומריבות.
תוקן על ידי - תמי_4 - 06/06/2008 17:40:32
|
| נשלח ב-6/6/2008 18:42 |
|
| |
בס"ד
בדברי הסיכום של תמי היקרה.
אחרי שכולנו הבנו שנפתח פורום מקביל ואנו מאחלים לו בהצלחה, הבנו שנושא האשכול מוצה ולכן אשכול זה ינעל.
|
|
|
|
|