| נשלח ב-13/7/2008 10:21 |
|
| |
הטעיה בגיל
בזמן אחרון קרה כמה פעמים שמציעים לי בחורה יותר גדולה ממני בשנה, ושאני שואל לגיל הבחורה משקרים ואמורים לי תמיד שנה פחות ממני ושאני יוצא עם הבחורה אז מתגלה הגיל אמיתי שלה ע"י ברור אצל חברה/מכרה וזה נורא מפריע לי ,אני בחור מבוגר לא הייתי רוצה בחורה יותר גדולה ממני לפחות שתהיה שנה פחות ממני ,
האם זה יפה בטלפון המקדים לפני הפגישה לשאול את תאריך לידה שלה במהלך שיחה ?
בדרך כלל שאתה במהלך שיחה ועונה מהר את תאריך לידה שלך זה באמת גיל אמיתי שלך ,כי שאני שואל את הבחורה מה גיל הם גם משקרות על גיל,
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 10:49 |
|
| |
בשביל זה יש את כל התוכנות שמסתובבות בין האנשים.
אבל, למה זה באמת כל כך קריטי אם היא תהיה שנה יותר גדולה ממך? הרי עדיין לפי הסטטיסטיקה אתה תמות קודם, ואז ישארו לה פחות שנים לחיות לבד....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 13:12 |
|
| |
יתכן שאם הוא היה יודע זה לא היה מפריע...
זה באמת מרגיז! רק שיש לכל אחד היתרים לפי שמועות כדי לעזור לאנשים לבנות את ביתם....
וכמו שאמרה יעל, יש היום תוכנות ומי שחשוב לו בודק וחוקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 15:15 |
|
| |
אלי,
זה לא הגיל, אלא התרגיל.
אישית, אני גם לא אוהבת את השקרים למיניהם..... באיצטלה של "למען שידוך מותר"...
גם כשמקטינים גיל של גבר, זה מרגיז...
אני מקפידה לבדוק דרך תכנה של משרד הפנים.... מאד פשוט וקל.
ולפעמים, תתפלא.... למרות הגיל.... יש טעם בפגישה.....
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 15:49 |
|
| |
את האמת, זה מעצבן.. לא פעם קרה לי
ובכל זאת, לפעמים אני מרגישה שאני מדברת עם ילד קטן למרות שהוא כמה שנים מעליי.. ולא עם בחור שרוצה להתחתן
אז כבר לא יודעת מה עדיף? בחור מעליי וילד קטן או שמא בחור שהתבגר בצורה נורמלית ויודע מה הוא רוצה מהחיים שלו אך ה"פגם" היחיד הוא שהוא קטן ממני..
זה מעצבן שמשקרים, אין ספק! אבל תנסה להוציא מזה את הטוב
מזה שווה אם תתעצבן מזה..? קשה לשנות את החשיבה של הגדולים ממנו
והם הרי חושבים שהם מבינים קצת יותר..
תיקח אויר, אל תשאל על הגיל. דבר איתה, רק כאשר התחלת להכיר קצת האישיותה, תדע לבחון האם הגיל הוא פרמטר חשוב בשבילך או לא..
האם הוא סתם ערך זניח בעיניך או שמא מתווסף לעוד כמה נק' חובה שחשבת עליהם בפגישה?
זה לא בריא לכעוס ולהתעצבן, אם דיברת איתם והם לא מבינים עדיין תנסה לחייך ולא לשאול עד ש...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 16:27 |
|
| |
| אלי7585 כתב: |  | |
בזמן אחרון קרה כמה פעמים שמציעים לי בחורה יותר גדולה ממני בשנה, ושאני שואל לגיל הבחורה משקרים ואמורים לי תמיד שנה פחות ממני ושאני יוצא עם הבחורה אז מתגלה הגיל אמיתי שלה ע"י ברור אצל חברה/מכרה וזה נורא מפריע לי ,אני בחור מבוגר לא הייתי רוצה בחורה יותר גדולה ממני לפחות שתהיה שנה פחות ממני ,
האם זה יפה בטלפון המקדים לפני הפגישה לשאול את תאריך לידה שלה במהלך שיחה ?
בדרך כלל שאתה במהלך שיחה ועונה מהר את תאריך לידה שלך זה באמת גיל אמיתי שלך ,כי שאני שואל את הבחורה מה גיל הם גם משקרות על גיל,
|
|
אלי צר לי שמשקרים עליך.
התשובה היחדיה למכה הזאת היא להיות תקיף ביותר.
עם השכנים ועם הבחורות, ואסביר.
לשדכנים אתה יכול להיות ברור בכל קנה מידה שהוא.
אני לא מוכן בחורות מעל לגיל זה! ברור! - מה שאתה צריך לשמוע זו תשובה: כן!
באם התשובה היא: תשמע אתה בחור מובגר, והיא בחורה מקסימה ולמה...
אתה חוזר ואומר: אני לא מוכן בחורות מעל לגיל זה! ברור! - מה שאתה צריך לשמוע זו תשובה: כן!
באם היא חוזרת על המנטרה, אתה מבין שעומדת מולך שדכן או שדכנית שלא מבינה מה שאתה מדבר.
האפשרות היחידה היא לומר לה: אני לא מועניין להיפגש דרכך! נקודה.
לגבי הבחורות שמשקרות: אני לא יודע איך בדיוק זה עובד אצלך אבל אם הבנתי נכון ואתה מדבר עם בחורות לפני הפגישה זה מנומס ביותר לשאול את הגיל.
כמובן שאתה לא צריך לדעת את השעה בה הבחורה נולדה, אבל לשאול את הגיל בהחלט.
ואת תיבהל אם היא תאר: מה זה חשוב כרגע.
אתה תאמר לי זה חשוב ותחזור: אז מה הגיל שלך?
אתה תרוויח מזה גם שלגביך יועבר מסר בכל מיני דברים שא"א לסבן אותך ואם אתה רוצה לדעת משהו אתה תדע אותו, ותשאל ולא תתבייש.
אגב, אני לא יודע בדיוק באיזה תוכנה מדובר, אבל אני יודע שקיימת תוכנה שאפשר לדעת ע"פ שמות גיל לידה מדוייק, אם תרצה אעשה בשבילך כמה טלפונים ונראה איך משיגים את התוכנה.
ומילה אחרונה, אני יודע שזה קשה מייאש מעצבן מזלזל ומאוד מעליב שמשקרים עליך בדברים כאלו מהותיים.
בא לך להעיף נגחה לכל השדכנים והבחורות באשר הם.
אני מכיר את ההרשגה, אבל אלי עוד קצת עוד קצת מאמץ עוד קצת לחרוק שיניים.
ואז היא תגיע, ואתה בעצמך תגיד "כל זה היה שווה".
מחזיק לך ידיים איפה שאתה נמצא.
|
| נשלח ב-13/7/2008 17:25 |
|
| |
אסיק, אם הוא יאמר בצורה ברורה והחלטית לשדכנים אודות הגיל, בפעם הבאה הם יסתירו ממנו דווקא את הגיל- כי הם יודעים איפה החולשה.. והם יודעים טוב מאד להחליק.. (הם יכולים לומר שלפי ידיעתם הגיל הוא .. בעוד שהם יודעים את האמת אבל 'משחקים ראש קטן'..)
ולפי דבריך: "האפשרות היחידה היא לומר לה: אני לא מועניין להיפגש דרכך! נקודה. " -זה לא ממש עובד ככה כשצריכים את השדכן/ית..
כל השאר- אני איתך. שאפו על המילים החמות והמעודדות..
אלי- תחזיק מעמד. אנחנו פה מחזיקים לך אצבעות..!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 18:44 |
|
| |
אסיק תודה רבה על תגובה ועידוד תמיד זה טוב
לגבי תוכנה קוראים לה אגרון 06 הורדתי אותה מאיטרנט ,
וכן תודה לכל המגיבים , הבנתי את הרעיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 20:32 |
|
| |
אלי אני כ"כ מזדהה אתך
זה קורה לי המון
אפשר לומר שיותר מתבגרים יותר זה קורה
בהתחלה הייתי נורא מתעצבנת אבל אח"כ למדתי שאין מה לעשות זה העולם בו אנחנו חיים
בד"כ המדובר/ת עצמו לא משקר כששואלים אותו ישירות אבל הכי פשוט זה באמת לבדוק בתוכנה של משרד הפנים, ועוד תראה כמה שתופתע... אני פחות משלושים וכל פעם מחדש אני מופתעת כשאני מגלה שמציעים לי בחורים קרוב לגיל 40
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 22:32 |
|
| |
מזדהה איתכם בשם אחותי היקרה...
במיוחד איתך פיופ.
|
|
|