| נשלח ב-15/7/2008 20:37 |
|
| |
תמונה שווה אלף מילים ?!
לעיתים אנו נדרשים לעמוד מול דרישה של בחור/ בחורה אודות שליחת תמונה לפני פגישה ראשונה.....
בעד / נגד? נצרך / מיותר?
אשמח לשמוע את חוות דעתכם/ן.
|
|
| נשלח ב-16/7/2008 09:12 |
|
| |
מיותר,
לפעמים זה הורס
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2008 09:37 |
|
| |
אין ספק שזה חוסך זמן.
אבל למכוערים / מכוערות מומלץ לא לשלוח גם אם מתעקשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 15:07 |
|
| |
תמונה בין כה וכה לא משקפת כלום
אבל מה מפריע לשלוח תמונה מוצלחת זה ס"ה נותן עוד הרגשה טובה הן לבחור והן לבחורה וכנראה שבתת הכרה זה נכנס בנו גם למערכת השיקולים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 15:20 |
|
| |
קודם כל אין כזה דבר מכוערי/מכוערות.
יש כאלה שנראים פחות טוב.אני מאמינה שעם קצת טיפוח כל אחד יכול להראות טוב.
יש כאלה שהם יפים יותר..ואין להם בעיה לשלוח תמונה.
אני מניסיון היתי מבקשת תמונות ( שידוך פרק ב') והיום אני כבר לא כל כך מתעקשת.אבל היו מקרים שפסלתי על הסף בגלל תמונה.
אם אני יודעת שאני לא אסתדר עם בחור מלא,אז אין טעם להפגש איתו ועוד כל מיני דברים אחרים.
אני מקווה שלא יתלהמו עכשיו ויאמרו את מסתכלת על חיצוניות וכו.אבל אין מה לעשות,בחורה שנראית טוב,קצת קשה לה להתפשר בנושא הזה.והאמת גם בחורה שהיא לא מלכת היופי מחפשת בד"כ בחור אסטטי..
בקיצור, אני חושבת שתמונה יכולה לעזור.אם כי הרבה פעמים נפגשתי והקשר בין התמונה למציאות היה מקרי בעליל...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 01:33 |
|
| |
לדעתי לא, אני לא אומר שלא צריך לדעת איך היא/הוא נראה/ית אך בתמונה יש משהו שמקבע את ההסתכלות על הבנאדם וגורם לסטיגמציות להשתלט על מחשבותיך, אני אישית ממש לא מעוניין בתמונה (למעט מקרים קיצוניים) כי אני מפסיד את היופי שבאופי הבנאדם ובעצם גורם לי להתבונן כבגוש בשר העומד למכירה(נשמע גרוע...), נכון, לא בכל מקרה של התבוננות בתמונה ההרגשה היא כזו- אך לא כולן "פצצה" שגורם לך לאהוב כבר ממבט חטוף בתמונה ובדר"כ גורם לך יותר לוותר על הרעיון של פגישה עם כל דבר קטן הנראה לך לא מתאים עפ"י התמונה. אני מעדיף יותר לשמוע פרטים בע"פ על חזות ומראה חיצוני וכמובן אופי ופחות או יותר אם נראה לי מתאים אבדוק את שילוב שניהם בדייט.
ואגב אני ממש לא כזה מכוער (בלשון המעטה) שאולי בגלל זה אפחד לבקש תמונה....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 02:47 |
|
| |
תוקן על ידי ירון777 ב- 01/06/2012 02:49:26
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 02:48 |
|
| |
בעיני זו רעה חולה. האם זמנו של הבחור כה יקר, שהוא לא יכול להקדיש שעה-שעתיים על כוס קפה? ואולי תיכף בחורים יבחרו מתוך קטלוג? ביזיון!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 09:18 |
|
| |
לדעתי לא מתאים מסיבה פשוטה. אם מישהו רואה תמונה לפני שהוא שומע פרטים הוא עלול לתת תשובה חיובית רק בגלל התמונה. ואז הצד השני יחשוב שהתשובה חיובית כי נראה מתאים. מה שיוצא מזה בפגישה זה מבוכה ועוגמת נפש.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 10:39 |
|
| |
אם תמונה באמת כל כך חשובה אז אולי כדאי לשלוח. אולי י זה אומר משהו על מי שמתעקש על התמונה אבל עדיין לא מחייב
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 11:20 |
|
| |
אני ממש נגד לשלוח תמונה.. כי זה רק הורס.. או נותן תקוות שווא.. מניסיוני הציעו לי מישהו והראו לי את התמונה שלו ושללתי נחרצות.. ואח"כ יצא לי לראות אותו באיזה אירוע והוא שמיים וארץ מהתמונה.. כך שתמונה לא תמיד משקפת מציאות..=]
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 11:23 |
|
| |
אני לא בעד תמונה...בכלל לא בעד.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 12:20 |
|
| |
נגד תמונות.מציאות אחת שווה אלף תמונות..כל כך מענין..תשקיעי ותבואי לחתונה לראות..(אני פונה לשוויגער..)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2012 04:57 |
|
| |
בעד
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2012 10:01 |
|
| |
לדעתי, זה ממש גרוע להסתמך על תמונה בשידוכים.... בד"כ היא לא משקפת את האישיות של האדם (על אף שיש תכונות בולטות שניתן לראות..) מתחילים לייחס למצולם דברים שאין בו, לטוב ולרע, וזה הורס את שיקול הדעת בפגישות...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2012 13:43 |
|
| |
חחח.את זה עוד לא שמעתי!!שבחורים מנמקים את בקשת התמונה כדי למנוע ביטול תורה... באמת לאן הגענו:) זה בודאי חוצפה כשתמונה של בחורה מסתובבת בישיבה אם היא לא מסכימה אבל צריך למגר גם את התופעה הנגדית בענין.....
|
|
|
|
|