| נשלח ב-20/7/2008 13:40 |
|
| |
מחפש יפה? זה כי אתה חסר ביטחון!
ברובם ככולם של המקרים, אלה שרוצים בחורה יפה זה נובע מרגשי נחיתות וחוסר ביטחון עצמי חריף,
בחור חסר ביטחון עצמי מרגיש שהוא שונה, שהוא לפחות סוג ג' או ד', ומישהי יפה זה כבר "מעמד" והיא תגרום לו להרגיש שהוא סוג א'.
זה משהו ששמעתי, ומאוד מאוד נכון!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2008 13:48 |
|
| |
לא מחייב, זה טיבעי שגבר מחפש יופי, זה צ'אנס בשבילו להכיר את הפנימיות של הבחורה,
זה מה שאני חושבת ... ניתן לשאר החברים להגיב
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2008 14:32 |
|
| |
תלוי.
גבר שלא נראה טוב, ומתעקש על בחורה יפה, זה מעיד גם על חוסר בטחון. (ואולי הוא מרחם על ילדיו....?)
גבר שנראה טוב, אין סיבה שיופי לא יהיה בסל הדרישות שלו.
ועדיין תלוי עד כמה היופי הוא הקובע.
אחרי הכל, לא מתחתנים רק עם יופי....
|
|
| נשלח ב-20/7/2008 14:34 |
|
| |
טבעי שבחור יחפש בחורה יפה
"לא יקדש אדם אישה עד שיראנה, שלא תתגנה עליו" (ציטוט לא מדויק)
הטעות של רוב הבחורים היא שאם ימצאו את ה"בחורה הכי יפה בעיר"
יהיו חיי הנישואין מאושרים לנצח ולא ידעו עוד בעיות פזילה וכו'
במקרה כזה אם בחור השיג את הבחורה מספר 6 בעיר בסולם היפות (מה לעשות היתר תפוסות או לא מתאימות) אז יש לו בעיה עם ה-5 שלמעלה.
והמציאות העצובה היא שגם אם הוא השיג את הכי הכי, אחרי שנה שנתיים - זה נמאס.
(תסתכלו מה קורה בעולם החילוני)
מה כן,
אמנם א"א לפרט הרבה (זה פורום רווקים שפתוח לעין כל..)
אבל המציאות היא שלאחר הנישואין אם חיים בצורה נכונה לפי ההלכה וההשקפה היהודית אז האשה הפרטית שלך (החצי השני) היא הכל ושום דבר אחר לא מעניין.
(כמובן שלא מיד בבת אחת, אבל זה תהליך שנבנה באיטיות)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2008 15:30 |
|
| |
ליטאית, יפה לך....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2008 15:37 |
|
| |
זה לא פייר
רק הבנות מגיבות פה...
איפה הגברים שייתנו את דעתם??
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2008 15:38 |
|
| |
הבל ורעות רוח לקחת טבע שמוטבע בכל אדם ולפרשן אותו כחוסר בטחון עצמי.
כל המושג חוסר הוא תמיד באופן יחסי קח שאם כולם או בכל אופן 99% מחפשים אשה יפה (כל אחד והטעם שלו ביופי) הרי שחסר טעם להאשים שכולם חסרי בטחון עצמי, כי אם סוג הבטחון שאתה מדבר עליו איננו קיים, הרי שאינני חסר ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2008 16:46 |
|
| |
האמת שאין לי תשובה אם זה מחוסר בטחון או סיבה אחרת , אבל אני יצאתי עם בחורה יפה במיוחד משהו שרואים רק בקטלוגים , וזה היה כיף לצאת היתה ברחוב כי כולם מסתכלים , מצד שני לא נעים כבר שכולם מסתכלים , היה לי קטלוג שנתנה לי ששם היא מדגמנת לחברה גדולה קטלוג פנימי של חברה חרדית ,ומשפחה/חברים שראו רק דרבנו אותי להמשיך איתה היה לחץ נוראה מהסביבה במיוחד, עד שפגישה 7 זה ירד ב"ה
לכן נראה לי שזה יותר להרשים חיצוני מאשר רצון אישי ,כך זה היה אצלי,
כי אצלי בפועל ממש לא מעניין אותי יופי יש הרבה והרבה מאוד דברים יותר חשובים לי מאשר יופי
ושיצאתי איתה כולם אמרו לי מה שלא רציתה קבלתה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2008 16:52 |
|
| |
כיף לצאת איתה לרחוב כי כולם מסתכלים... איכססססססס! זו מה, אישתך או שלט חוצות?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2008 17:15 |
|
| |
נכון צודקת תמי לכן אני לא איתה היום ,
בדיעבד זה היה טעות שלי בכלל לצאת איתה כי חוץ מיופי לא היה כלום ,
אבל שאתה פנים ויצא איתה זה מה שהרגשתי ,
דעתי על נשים שונה לגמרי לגמרי ,ח"ו לא כמו שאת מנסה להוציא מדברי אני הוא האחרון ,
ענתי לשאלה שנשאלה , וזה מה שהרגשתי שיצאתי איתה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2008 17:19 |
|
| |
לא התכוונתי חלילה אליך בדווקא זו מין שיטה כזו.. שכולם יסתכלו על אשתי ברחוב אז אני אהיה שווה יותר... גועל נפש מרוכז.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2008 17:30 |
|
| |
וזה מה שכתב פותח האשכול שהסיבה היא בטחון עצמי נמוך של בחור שחושב שאם אשתו יפה וכולם מסתכלים הוא נחשב משהו
אצלי רוב סיבה שהמשכתי זה היה לחץ משפחתי נורא בגלל הגיל שלי , ואחרי הכול אנחנו בני אדם גם בגלל היופי באיזה שהו מקום תפס סיבה להישאר ,אבל שאתה מתאזן ,וחושב לך בשקט בים ב2 בלילה אתה מבין שזה לא זה וצריך להיפרד ,
טוב שיש ים ליד הבית מאזן את נפש שצריך
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2008 17:51 |
|
| |
לדעתי, הבחורים, ובחורי הישיבות דוקא,
לא יודעים כלל מה הם רוצים.
הם לא היו מעודם עם אישה, לא טעמו טעם חטא וכו',
והדבר ביחיד שהם שומעים עליו מבחורים אחרים, ומה הם מכירים זה יופי חיצוני.
ולצערנו, תמי צודקת,
הבחורים של היום רוצים בחורה יפה, כי זה מעלה את הערך שלהם.
ולקשר של פותח האשכול, לא נראה לי שקשור כאן ביטחון עצמי.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 14:47 |
|
| |
לא, בכלל לא נכון לדעתי.
היופי עוזר למשיכה הפיזית.
התשוקה במובנה הפיזי, היא מרכיב חזק ב'אהבה', ואותו מרכיב גורם לך לחפש את מה שהכי מושך אותך.
(זה משפיע גם על אחד שיודע שאח"כ אותו 'יצור' שסיפק את אותו מרכיב ילך וידעך!)
אולי יש כאן הודאה עצמית בזה שמשהו גבר לך על השכל, אבל לא רואה פה שום קשר לביטחון עצמי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 15:13 |
|
| |
יש בחורים שחושבים שבזה שהם יהיו גדולים יותר מהאשה זה יתן להם תחושה של שליטה בבית אני הגבר ואני המנהל והם לא מבינים שבבסיס התכונה הנשית היא להיות מנוהלת על ידי הגבר והם לא צריכים שום פעולה כזאת או אחרת כדי להרגיש או להבליט שליטה בחורה במיטבה רוצה שידאגו לה שיגנו עליה וכו'
מה גם שיש אומרים שזה סגולה לשלום בית שהאשה יותר גדולה שזה מאזן בין שליטת הגבר לבין ההרגשה של מעמד האשה אולי תורם קצת
בכלל אני לא מבינה אם הבחורה מקסימה מה הקשר שנה פחות שנה יותר? עניין טכני של רישום בת.ז.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 15:17 |
|
| |
זה כמו הטענה שאנשים שנוסעים ברכבי ספורט יוקרתיים זה כדי לפצות את עצמם על נתונים מסויימים פיזיים שחסרים להם. שזו טענה שטותית וחסרת בסיס של מציאות.
גם אני אם אחזיק במספיק ממון יום אחד אסע ברכב יקר. כי זה נחמד.
וכבר בתנ"ך רואים שאנשים חיפשו נשים יפות. האם זה אומר שהם היו "נחיתיים ובעלי בטחון עצמיח נמוך?"
אבל אני יכול להבין אנשים שהתחתנו /יוצאים עם כעורות שטוענים את הטענה הנ"ל כדי לפצות את החוסר בטחון של עצמם בזה שהם יוצאים עם מישהי שלא מלכת היופי.
וכמובן הכי חשוב לא לשכוח "שקר הפן והבל הפוני". ויש פנים מתחת למייק אפ.
|
|
|
|
|