| נשלח ב-3/11/2008 18:32 |
|
| |
שירשור קיטורים!!!
היי,לא הייתי פה הרבה זמן....מה שלומכם/ן? איך עברו החגים?
הייתי בארץ, באלול ונישארתי עד אחרי החגים,ניסיתי לקדם כמה דברים-אבל כל מה שהתחלתי לעסוק בו, נסוג!!!
לפעמים אני מרגישה שאני לא שווה-אף אחד לא סופר אותי!
אל תטעו-אני ממש לא טיפוס נחיתי, אבל הזרם (דליל מאוד!!!) של ההצעות משקף מציאות לא נעימה בלשון המעטה. האם אני עד כדי כך גרועה שאף אחד לא מעונין בי?
ביקשו שאספר קצת על הרקע שלי, אז ככה: אני בת 21 ו 3/4 באה מבית חסידי, גדלתי בירושלים, עברנו לחו"ל לפני ארבע שנים, אני עובדת כיום כמזכירה במשרד של אירגון בנילאומי יום שלם, אני מעונינת בבחור בעל מידות טובות וירא שמים שיודע ללמוד.(אין לי בעיה עם בחור שלומד חצי יום ועובד חצי יום)
אני יודעת שעשיתי כמה טעויות בימי נעוריי, אני לא בחורה פצצה, לא יפה במיוחד, מתלבשת מעודכן אך בצניעות, כישוריי ממוצעים בהחלט... אבל בחורות שהן "פחות" ממני נשואות באושר ועושר... אז למה רק לי לא הולך, למען ד'?
אני דוהרת לכוון יום הולדת 22, וקשה לי, אני מרגישה שהשעון מתקתק-דיברתי עם כמה נשים שנישאו בגיל מאוחר והסתכלו עליי כאילו אני מפגרת-מה בוער לך???-זו ה-ת-ק-ו-פ-ה- הכי יפה בחיים-ושאני אנצל כל שניה, אז למה אני לא מצליחה להנות? למה אני לא מצליחה להרגיש בת מזל על כל יום שעובר כשאני עודני רווקה?
אני לא מחפשת ניחומים ורחמים-אני רק רוצה לדעת האם אני היחידה שחשה כך....
תוקן על ידי Keren_Ohr ב- 03/11/2008 18:38:28
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 18:59 |
|
| |
היי קרן,
לכל אלו שאומרות לך שזו התקופה הכי יפה, תגידי להם שגם הזמן בין החתונה לילדים הוא זמן מאוד יפה אבל א"א להנות ממנו כל עוד לחוצים להביא ילדים... אז זו שטות!!!
חוץ מזה את לא היחידה שמרגישה דפוקה, לא שווה... זה תגובה אנושית לאור דחיות חוזרות.
כשאני נכנסתי לשידוכים שיננתי שאסור לי להיפגע כשדוחים אותי, גם אם לי זה מאוד נראה וכו' וכו'...
בפועל זה לא כך, זה לפעמים פוגע, מוריד את המורל ומתסכל מאוד!!
ד.א את מחפשת חסידות מסוימת?
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 19:28 |
|
| |
לא יודעת. אני רק בת 17.. נדבר בעוד ארבע שנים..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 19:54 |
|
| |
| תמי_4 כתב: |  | לא יודעת. אני רק בת 17.. נדבר בעוד ארבע שנים..
|
|
את רצינית???? 17 ????!!!!!
מה את עושה פה? קראתי כמה תגובות שלך-היה נראה שאת דיי מבינה וחווה בעצמך את הדברים, לא ?!
אגב, קראתי את סיכום הסקר שעשית ואני מוכרחה לציין שיש לך כישרון כתיבה אדיר!
לחיה_770 תודה על התמיכה, אני לא אלך על כל חסידות אבל אני גם לא נעולה רק על החסידות שממנה אני באה. אני כן מאוד רוצה להינשא למישהו מבפנים אך אם הבשערט שלי הוא ממקום אחר אז...
אגב, האם יש פה עוד בנות מבתים חסידיים?
תוקן על ידי Keren_Ohr ב- 03/11/2008 19:52:31
תוקן על ידי Keren_Ohr ב- 03/11/2008 19:52:59
תוקן על ידי Keren_Ohr ב- 03/11/2008 19:55:20
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 20:19 |
|
| |
| תמי_4 כתב: |  | לא יודעת. אני רק בת 17.. נדבר בעוד ארבע שנים..
|
|
כן, בטח.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 20:53 |
|
| |
מה "כן, בטח"? אתם לא מאמינים שאני בת 17?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 21:04 |
|
| |
אז למה את תמי 4 ולא תמי 17?
לקרן
אם יורשה לי להתערב בשיח הבנות, אולי תתחילי בנתיים ללמוד משהו באיזו מכללה. כך שתרגישי שאת משקיעה בנושא שאת אוהבת ולצורך קריירה אישית.
מחד זה ישכיח מעט את המחשבות. הצלחות בלימודים יביאו יותר בטחון עצמי וגם תשדרגי את מעמדך בשידוכים.
נ.ב. האם החסידים בארה"ב דומים לחסידים בישראל? כי הבנתי שאצל הליטאיםבארה"ב יש הרבה יותר פתיחות ללימודים, להשכלה ולקריירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 21:32 |
|
| |
קרן,
אני באה מבית חסידי (לא, לא חב"ד). לכן שאלתי אותך אם יש חסידות מסוימת שאת רוצה, ענין אותי.
אני אמנם לא הרבה זמן בשידוכים, ובלי שום קשר הלכתי ללמוד וזה באמת ממלא את הזמן ומשכיח "צרות". חוץ מזה שזה נותן המון בחיים. אז נראה לי שההצעה של שרפ ממש במקומה.
תוקן על ידי חיה_770 ב- 03/11/2008 21:28:36
הצלחה היא להשיג את מה שאתה רוצה,
אושר הוא לרצות את מה שהשגת!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 23:17 |
|
| |
תזרמי עם החיים. את רק 21. אין מה להלחץ. וזה שציינת שאת לא יפה יכול להסביר למה לא מצאת את זיווגך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 23:21 |
|
| |
ליטאי ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תירגע !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 23:43 |
|
| |
ליטאי סוויט צודקת ( באאופן חריג וחד פעמי חחח... אל תדבר שטויות והיא בע"ה תמצא את מי שהיא צריכה !!!!!! היא רק צריכה לא להתייאש ולעשות השתדלות רוחנית וגשמית. וחוץ מזה היופי הפנימי מקרין על היופי החיצוני!!!! )
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 23:51 |
|
| |
אמרת משהו ישיבאיש ?! חחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2008 00:06 |
|
| |
ליטאי613-לקרוא לימדו אותך??? כתבתי "לא יפה במיוחד......"
תודה לכל המגינים למיניהם.
שרפ-הצעתך לא אקטואלית משום שאני חיה בארה"ב ובכדי ללמוד עליי להשיג ויזת סטודנט או להיות אזרחית-מה שכרגע לא ממש אפשרי מסיבות טכניות.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2008 00:30 |
|
| |
| Keren_Ohr כתב: |  |
ליטאי613-לקרוא לימדו אותך??? כתבתי "לא יפה במיוחד......"
תודה לכל המגינים למיניהם.
שרפ-הצעתך לא אקטואלית משום שאני חיה בארה"ב ובכדי ללמוד עליי להשיג ויזת סטודנט או להיות אזרחית-מה שכרגע לא ממש אפשרי מסיבות טכניות. |
|
לגבי נושא של יופי, אל תחשבי כך בכלל. אין קשר בין זה לבין מועד הנישואין. בעיני בעלך תיראי האשה הכי יפה בעולם בשבילו.
אם את לא יכולה ללמוד בארה"ב, תלמדי באוניברסיטה הפתוחה של ישראל. ניתן להיבחן גם בארה"ב. (ניתן ללמוד גם באוניברסיטות פתוחות אחרות).
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2008 00:41 |
|
| |
קרן שלום
עד היום אני הייתי במצב שאני תמיד תהנו תנו לחיות וזהו החיים הטובים הם עכשיו וכ'ו.
אבל עכשיו זהו גם אני נשברתי כבר סופי ברגע שאחרון חברי עזב אותי השבוע והתחתן אני נשברתי סופי סופי.
דרך אגב אני בן 24 ואני חושב שזה מספיק והבעיה אצל החסידים כמו אצלי היא הרבה יותר גדולה מאשר הלטאים ואני לא כ"כ ירחיב ע"כ באמת.
אבל בסוף פסוק אני עכשיו במצב שאני הרמתי ידים לשמים וז\הו אני מכאן כבר אין לי מה לעשות או לעזור יותר בעניין ככה ההרגשה שלי. אני רק מקווה שאני לא יכנס למרה שחורה בעניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2008 06:41 |
|
| |
| אברימלהה כתב: |  | קרן שלום
עד היום אני הייתי במצב שאני תמיד תהנו תנו לחיות וזהו החיים הטובים הם עכשיו וכ'ו.
אבל עכשיו זהו גם אני נשברתי כבר סופי ברגע שאחרון חברי עזב אותי השבוע והתחתן אני נשברתי סופי סופי.
דרך אגב אני בן 24 ואני חושב שזה מספיק והבעיה אצל החסידים כמו אצלי היא הרבה יותר גדולה מאשר הלטאים ואני לא כ"כ ירחיב ע"כ באמת.
אבל בסוף פסוק אני עכשיו במצב שאני הרמתי ידים לשמים וז\הו אני מכאן כבר אין לי מה לעשות או לעזור יותר בעניין ככה ההרגשה שלי. אני רק מקווה שאני לא יכנס למרה שחורה בעניין. |
|
אני מחזיקה לך אצבעות.....
אגב אולי כדאי שנחליף את שמותינו באישי..."כל המתפלל על חברו נענה תחילה"
שנישמע בשורות טובות בקרוב!
|
|
|
|
|