| נשלח ב-12/2/2009 15:49 |
|
| |
מה הוא רוצה ממני?!
הכרתי מישהו לא דרך שידוך. היה ביננו קשר נהדר, מבחינה גשמית ורוחנית מאוד. ואז... הוא פתאום התנתק. שבועיים וחצי הוא לא ענה לי, לא דיבר איתי, שום דבר. לא היה ביננו ריב או חילוקי דעות, הוא הפסיק את הקשר מסיבה לא ידועה. הבנתי שהוא כנראה אדם מאוד גועלי, אם כך, והחלטתי להפסיק לבזבז את זמני עליו.
היו לי רגשות כלפיו, ועדין יש לי, ועבדתי על עצמי כמה שאפשר בנוגע לזה.אבל, אני עדין מרגישה כלפיו משהו.
אתמול לפתע פתאום הוא מתקשר אליי!!!!!! כאילו לא קרה כלום. מרוב עצבים ניתקתי את הטלפון.
מצידי אני רוצה להמשיך את הקשר הזה, אבל אני יודעת שזה מוריד מהכבוד שלי כאישה.
אני גם לא רוצה לשאול אותו על זה כי אני יודעת מה תהיה התשובה שלו-תשובה מתחמקת.
אני צריכה הסבר מה זאת ההתנהגות המוזרה הזאת שלו?!?!?!!
מה הוא רוצה ממני??!?!!?
ולמה הוא עושה לי את זה?!?!?!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2009 16:02 |
|
| |
לפני הכל תשאלי את עצמך: מה מטרת הקשר ביניכם???
ורק אח"כ החליטי על דרך פעולה.
"ותקננו בעצה טובה מלפניך"
תוקן על ידי חנושנוש ב- 12/02/2009 16:14:14
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2009 16:11 |
|
| |
את מאד רוצה לדעת מה קרה, אבל ניתקת עליו את הטלפון... אולי יש לו סיבה?? אולי סופסופ הוא הבין שהקשר הזה לא מוביל למטרה כלשהיא, והוא החליט להתחזק?? זה קורה הרבה לבחורים, שפתאום מקבלים שכל, ותופסים את עצמם.
אבל, כמו שמשתוקקת אומרת, תחשבי אם את רוצה בכלל להתחתן איתו. אם כן, תנסי בדרכים עוקפות- ע"י צד שלישי לברר את העניין. בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2009 16:31 |
|
| |
האהבה היא שעון חול. הלב מתמלא בזמן שהמוח מתרוקן
צריך להבין שבסופו של דבר צריך להחזיק בית וילדים
וגם צריך לחנך אותם וכ'ו
בקיצור זה לא העיקר להתחתן צריך לחשוב טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2009 17:15 |
|
| |
אני חושבת שתשאלי אותו מזה צריך ליהיות הניתוק הזה ואם יש לך צורה של יויו שאפשר לשחק בו ..חח אבל תגידי את זה בדרכים עדינות יותר.
אני באמת חושבת שאת פשוט צריכה לשאול לפשר הדבר ולהחליט בעצמך..תסבירי לו את העמדה שלך ואולי בסוף את תראי שהיית צריכה לשפוט אותו לכף זכות כי אולי קרה לו משהו..אם זה סתם ככה תעיפי אותו אבל את לא יכולה לדעת מה קרה...אבל באמת תראי לאן הקשר הזה הולך..אם הוא סתם קשר זה מיותר לחלוטין אבל אם זה קשר לכיוון חתונה יש על מה לדבר..תתפללי על זה שאם הוא לא הזיווג שלך שה' ירחיק אותו ממך ואם כן שהוא יעשה שהכל יסתדר.. ובקיצור תשאליאת הבחור לפשר הדבר וזהו(:
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2009 20:20 |
|
| |
בשביל להבי את הבעיה אני צריך לדעת קודם אם את/אתה זכר או נקיבה. כי בניק משמע שזה זכר וכתיבה זה בלשון נקיבה.לא ברור.יש פשוט הבדל מאד גדול אם זה זכר או נקיבה.ן
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2009 21:13 |
|
| |
|
|
| ללא נושא |
|
ב.בקשר לשאלתך אמנם אני לא יודע את כל הפרטים אבל ממה שהצלחתי להבין,אז דעתי היא שזה שתקופה ארוכה הוא ענה לטלפונים שלך וגם מעצמו הוא לא יצר קשר זה סימן שזה לא חשוב לו בכלל והוא לא אוהב אותך באמת,וזה שהוא חזר אלייך אחרי תקופה ממשוכת לדעתי הסיבה היא שיכול להיות או שהיה לו קשר אם מישהי אחרת והיא זרקה אותו או משהו כזה.או שהוא עשה חשבון שאת יותר טובה בשבילו ממנה.טוב עשית שניתקת לו את הטלפון בפרצוף,עכשיו אם באמת הוא עשה תשובה והוא מעונין בך באמת שיתאמץ קצת זה טוב גם בשביל העתיד.אם בכלל זה טוב עתיד אם כזה בחור.זה את תצתרכי לשקול לבדך או להתייעץ אם אנשים שדואגים לך ואכפת להם ממך באמת.
יכולן להיות שאני טועה ולא נתחתי נכון,אבל קצת מהניסיון שיש לי קצת זה נשמע דומה המקרה.
בכ"א שלא תדעי צער ושהקב"ה יזמן לך את השידוך שמוזמן לך בקרוב ובלי עגמת נפש.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2009 22:03 |
|
| |
| yosle כתב: |  | | בשביל להבי את הבעיה אני צריך לדעת קודם אם את/אתה זכר או נקיבה. כי בניק משמע שזה זכר וכתיבה זה בלשון נקיבה.לא ברור.יש פשוט הבדל מאד גדול אם זה זכר או נקיבה.ן |
|
היא רשמה שהיא הכירה מישהו לא דרך שידוך...
נראה לך שזה מישהו? מישהו הכייר מישהו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2009 22:35 |
|
| |
אם הוא לא יצר קשר אז כנראה שלא היית חשובה לו והוא לא היה זקוק לך ,אבל פתאום שהוא הזדקק לך והיה לו משעמם או שהוא היה צריך ממך משהו אז הוא פתאום נזכר שיש לו אותך ,ושאת תיהי שם תמיד בשבילו ! ( זאת דעתי בלבד ,יכול להיות שאני טועה )
מה שאני מציעה לך ,זה שאם הוא יתקשר שוב אז תבררי איתו למה היה הניתוק הזה ,ואם תראי שהוא מתחמק אז תגידי לו שאת רוצה לנתק את הקשר ותגמרי איתו ! ( אני בטוחה שזה קשה ,אבל אסור לך לתת לגבר לשחק בך !!!!! )
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2009 00:46 |
|
| |
כתבתי תשובה ארוכה שנמחקה :(
בקיצור,
סויט- התחברתי לתגובה שלך מבין כולם.
נדמה לי שגם אני פוחדת להפסיד אותו, לכן אני מרשה לעצמי להוריד מכבודי בשבילו.
תודה לכם, על האוזן הקשבת ועל העצות, אני מעריכה את זה מאוד.
|
| נשלח ב-13/2/2009 09:46 |
|
| |
לדעתי הוא בחור שעדיף לא לכתוב מהו גם לי היה קשר עם אחד מהפורום היה זמן שההינו בקשר כל זמן והיה זמן שהתנתק לכמה שבועות שניזכר לחזור אני העפתי אותו בלי לחשוב פעמים לדעתי זה מה שצריכה גכ לעשות.. אני אישית יודעת בדיוק מיהו ושמחה שעשיתי כך
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2009 14:19 |
|
| |
אולי תתחילו לשמור על עצמכם?? תפסיקו עם התמימות הזו וההסתבכויות הטפשיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2009 15:06 |
|
| |
ואני עוד לא הבנתי מה היתה הבעיה פה. זה שהוא התקשר?
נו אז. שיתקשר. שיעמם לו.
גם בי נזכרים הרבה אנשים כשהם תקועים באיזו צומת חשוכה, מנסים לתפוס טרמפ ואין להם עם מי לדבר.
לא צריך לנפח דברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2009 21:47 |
|
| |
בס"ד
אם הבנת שהוא מתנהג בצורה גועלית.
ואם הוא הפסיק להתקשר אליך פתאום ללא הבסר.
כנראה הוא אדם דפוק במוח שמשחק איתך דוקים או קלפים (תבחרי)
הסיפור כ,כ פשוט וכ"כ ברור. תזרקי אותו לכל הרוחות.
את רוצה שאני אסביר אותו?
1. אני לא נוהג להסביר אנשים שאני לא מכיר.
2. אם הם מתנהגים בצורה תתת אנושית אני וודאי לא מתכונן להסביר אותם.
|
|
| נשלח ב-14/2/2009 23:02 |
|
| |
אולי, בואי נשאל קודם, מה את רוצה ממנו?
|
|
| נשלח ב-15/2/2009 12:52 |
|
| |
לדעתי את מחטיאה את המטרה....
אם את החלטת (בצדק או אפילו לא בצדק) שהוא בחור גועלי וכו וכו ושאין לך שום עניין לשמוע אם יש לו תירוץ סביר אם לאו אזאי את מתנתקת ממנו וגמרנו.
אם את עדיין מרגישה שאת מעוניינת בקשר איתו אז את חייבת לתת לו הזדמנות להסביר את עצמו ורק אז תחליטי אם ההסבר שלו מתקבל על דעתך או לא ותמשיכי בהתאם.
את כאילו מנסה להחזיק את החבל משני הקצוות וזה לא יוביל לכלום.
בהצלחה !
|
|
|
|
|