חלק נכבד מחברותי נשואות ויצא לי לדבר איתן והן אמרו לי תשמעי :
עצה שלי, אל תתחתני כל כך מהר. כל מה שאומרים על גן-עדן של פרפרים בבטן ואושר אדיר. נצלי כל רגע ברווקות ואל תמהרי לשום מקום. ..
כרגע אני בדילמה גדולה לא יודעת מה לעשות לפנות לימין או לשמאל ..
אנא ממכם עצו לי עצה !
תודה מראש !
תוקן על ידי אסיק_good ב- 22/02/2009 21:41:57
נשלח ב-22/2/2009 21:36
קשקוש בלבן.
הן לא רוצות שתרגישי דפוקה לידן ולא יודעות איך להתמודד עם מצב שאולי את מקנאה או בלחץ מזה שהן התקדמו בלעדייך. זה נשמע כמו חברות "טובות" ו"בוגרות" שרוצות להקל עלייך. סבבה. הן מנסות וזה אולי נחמד. אבל זה שטויות. ממש לא הכל בולשיט. מאחלת לך שתגלי מהר שכך. ונכון, יש ברווקות רגעים יפים אבל כדאי לדעת שזהו פרוזדור צר שלא כדאי להיתקע בו...
נשלח ב-22/2/2009 21:40
הן חברות מאד טובות כל דבר משתפות אותי בכל פרט הכי קטן.
גם בטוב וברע..
הן אמרו לי אנחנו היינו מתות להיות במצב שלך כרווקה , הן לא ירצו לעשות לי רע..
הן כל הזמן אומרות לי תתחתני תרגישי מזה ואח"כ תגידי וואלה צדקתן..
נשלח ב-22/2/2009 21:43
תלוי מאוד בגיל שלך , אבל הם מדברות הבל ושטויות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-22/2/2009 21:45
מ'סתומרת תלוי מאד בגיל שלי ???
נשלח ב-22/2/2009 21:46
תלוי אם את בת 15 אז הן צודקות אין לך למה למהר !!!!!!! { מה לא ברור ??!!! זה נראה לי פשוט....}
נשלח ב-22/2/2009 21:50
זה מה שאמרתי, שהן חברות טובות. הן כמובן לא היו עושות לך כל רע. הן פשוט בעצמן לא מאמינות לכך שלא תתחתני רק בגלל שהן אמרו שזה לא כזה כיף.
אני בטוחה שלכל נשוי יש רגעי קושי שמתגעגע לשלוות הרווקים. אבל רק רגעים.
מותק, הגיל שלך מאוד רלוונטי. מוכנה לחשוף?
נשלח ב-22/2/2009 21:50
פשוט לא ברור, מה לבת בת 15 לחפש בשדה שידוכים...
הלווו להתעורר אני לא קטינה...
נשלח ב-22/2/2009 21:51
אני בת 20...
נשלח ב-22/2/2009 21:55
אוקי, איחרת את הרכבת בשנתיים. בן שמונה עשרה לחופה. אז כל הדיון לא רלוונטי.
חחח...
תקשיבי, את, גם בלי גילויי הלב הכנים שלהן, מבינה לבד שהחיים לאחר החתונה אינם הופכים לפיקניק מתמשך. ברגע אחד של ענידת הטבעת את מקבלת על עצמך עול לא פשוט, הדאגה לבעל, לבית, לאוכל, לפרנסה, ליחסי השוויגער, לשכר הדירה, זה עול. אבל ההצלחה בנשיאת העול הזה היא אושר גדול. לגדל ילדים זה לא קל. האם תשמעי אמא שתאמר לך, עזבי, זה קשה מדי, לא כדאי לך??? מה פתאום. גם אם היא קמה חמש פעמים בלילה היא מאושרת. העול הזה מביא לה אושר!!! זה אותו דבר~!!!
נשלח ב-22/2/2009 21:57
ואמא כזו, לתינוק בכיין, מסוגלת להגיד לך שזה קשה חבל על הזמן, כי לא נעים לה שאת בת גילה ועדיין לא נשואה והיא כבר עם ילד...
נשלח ב-22/2/2009 22:00
רובן נשאו לא מזמן כך שילדים אין להם אבל ....
ויש לי כמה חברות שיש להם 2 ילדים ואומרים לי תשמעי כייף אבל אני מתגעגעת לרווקות..
נשלח ב-22/2/2009 22:00
הן סתם מנסות לעודד אותך... דווקא חברות שלי הנשואות, מנסות לדבר כמה שפחות בהתלהבות, כדי לא לעורר בי רגשי קנאה.... אבל הן מאושרות, וכל הזמן אומרות לי: ,אם הייתי יודעת מה זה, הייתי עושה את זה כבר מזמן..." כמובן שיש לקחת כל דבר בפרופורציה... תעשי מה שאת מרגישה, אלוקים מכניס בנו את הרצון להתחתן- את הרגש החסר, לולא זה, לא היינו מתחתנות לעולם... אז לכי בעקבות ליבך, שיאותת לך בזמן הנכון והמתאים. בהצלחה.
נשלח ב-22/2/2009 22:02
גם לעובר טוב מאוד ברחם אמו. הוא לא רוצה לצאת החוצה. הוא מתייפח כזה קורה. הוא פשוט לא יודע איזה עולם ממתין לו בחוץ. ואף אחד לא הבטיח לו שהשמש תזרח לו כל הימים, אבל ברור שעדיף לו כאן בחוץ...
נשלח ב-22/2/2009 22:08
נועה, מילים כדורבנות
נשלח ב-22/2/2009 22:49
לפנות ימינה או שמאלה זה לא כ"כ דילמה, כי כפי שידוע לבחורה אפילו בגילך זה לא בדיוק נתון בידינו....
בין אם חברותייך צודקות ובין אם פחות, כרגע את רווקה!
ובחיי הרווקות יש רגעים יפים שלעולם לא יחזרו- זה וודאי!! אז, נצלי אותם....