בית פורומים שידוכי חרדים

משפ' החתן תובעת את משפ' הכלה ב 100,000 ש"ח !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/2/2009 13:16 לינק ישיר 
משפ' החתן תובעת את משפ' הכלה ב 100,000 ש"ח !

אב שחיתן את בנו תובע ממשפחת הכלה 100,000 שקלים אותם הוא חייב בגלל החתונה, בעוד משפחת הכלה כלל לא שילמה

יוסי אליאס

אושר ועושר: תושב __ שמימן את חתונת בנו, תובע את הורי הכלה בטענה כי לקחו ממנו עשרות אלפי שקלים במרמה ולא עזרו לו לממן את החתונה. בתביעה שהוגשה לאחרונה לבית משפט השלום טוען האב כי כלתו נכנסה להריון מבנו הצעיר במטרה לסחוט ממנו כספים.

"הוצאתי 200,000 שקלים מהכיס שלי עבור החתונה שלהם", מספר האב, "אבל הצד שלה לא הוציא גרוש. הלוויתי לאמא של הכלה 25,000 שקלים, כדי שתוכל לשלם עבור חלק מהדברים, ומימנתי את השמלה של הכלה. אפילו שילמתי עבור התסרוקת שלה 3,300 שקלים".

לטענת האב, לאחר שהסתיימה החתונה הכלה לקחה לעצמה כ-100,000 שקלים מהמעטפות שהביאו האורחים, וגם את כל המתנות שקיבלו היא ובעלה בטקס החינה שנערך קודם לכן.

עוד טוען האב, כי לאחר החתונה של הבן, אחיה של הכלה ביקש ממנו שילווה לו כסף לחתונה שלו. "הלוויתי להם 4,500 שקלים, למרות שלא היה לי. אני קצת נאיבי, ועכשיו אני מרגיש מרומה כי אף אחד מהם לא החזיר לי את הכסף", הוא אומר.

האב, שתובע מכלתו ובני משפחתה 100,000 שקלים, טוען כי הוא חייב עשרות אלפי שקלים לבנקים, מהם לקח הלוואות עבור החתונה של בנו. הזוג הטרי, אגב, החל בהליכי גירושין.

מקור: http://www.mynet.co.il/Ext/Comp/ArticleLayout/CdaArticlePrintPreview/1,2506,L-3675510,00.html

חדש! מאורסים בעדכון יומי. 

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2009 13:20 לינק ישיר 

עד איזה רמה אנשים מגעים הורסים לעצמם את החיים בשביל עד כסף

!! JUST GO FOR IT

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2009 14:27 לינק ישיר 

מעניין אם התביעה הגיעה לפני שפתחו בהליכי גירושין,
או אחרי שהחלו בתהליך פרידה נזכרו בכסף..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2009 14:48 לינק ישיר 

פשש הוא נשמע מליין האבא הזה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2009 21:05 לינק ישיר 

בסד
רגע, אם הם לקחו את הכסף מ'המעטפות', איך הם יודעים שמדובר ב100,000 ש"ח?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > משפ' החתן תובעת את משפ' הכלה ב 100,000 ש"ח !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext