| נשלח ב-25/2/2009 10:05 |
|
| |
תם עידן הפגישות אצלי לרגע זה (!) [!]
נמאס לי לצאת לפגישות כל הזמן נקודה לחינם !!!
השבוע היתה לי פגישה ומשומה היחס שלו כלפי היה מגעיל עד דוחה כמה דקות לפני הסוף..(!)
באמצע הפגישה הפתעה צצה לנו הפלאפון שלו צילצל והבנתי שעושים לו סימן כל שהוא כי מהרגע שאחרי שצלצל הטלפון
הבנ"א התהפך 180 מעלות לבחור שונה לגמרי.
לפני זה ההורים שלו רצו לראות אותי אמרתי בשמחה ואח"כ נפגשתי עם הבחור.
אני הבנתי תסימן שעשו שברגע שיש טלפון סימן שזה לא זה, וברגע שאין סימן שימשיך איתי.
שאלתי אותו שאלות וענה לי בעזות מצח: מה אכפת לך...
וכל מיני בוטות ללא תקנה שלא אשפוך כאן כי מבחינתי יצאתי מושפלת לגמרי.
לא ראוי לבחור בוגר לדבר בצורה הזאת.
(לא שאני רוצה אותו ממש ממש לא, ישר שראיתי אותו אמרתי לעצמי אוי לא -עכשיו להעביר פגישה סתמית)
אבל ההרגשה היפה שהיה צריך לשדר לבחורה לא שידר והמילים שזרק זרק והרס אותי.
מבחינתי כרגע תם עידן הפגישות..אלך לשאוף אויר תקופה ויחזור לקדמותי.
הייתי חייבת לשפוך את זה מליבי ! תודה למקשיבים !
תוקן על ידי חלףyםהרוח ב- 25/02/2009 10:03:47
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 10:45 |
|
| |
האמת קשה לי להאמין שיש בחור כזה בעולם ,ואם יש בחור כזה הוא פשוט מסכן ,
וחלף עם רוח: תמשיכי קדימה תתנהגי בהגנות לכל שידוך אפילו שלא נראה לך תתיחסי יפה כלפי הבחור מבטיח לך שתראי הצלחה ,
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 10:54 |
|
| |
לקחתי מאד קשה ללב, אתה לא רוצה להמשיך אז תגיד שלום במקום לפגוע ולזלזל.
בהתחלה חייכת ללא הרף וענית בטוב טעם על כל שאלה ו.....פתאום עשה סוואיץ.
מי אמר לך להמשיך לשבת ולפטפט.
תקום ותלך, כנראה שיש לו ללמוד הרבה מזה יחסי אנוש.
אני אישיתי נתתי הרגשה טובה גם שמראש לא רציתי אותו.
אבל אני זורמת כשמי חלף עם הרוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 11:09 |
|
| |
גם לי קשה להאמין שיש כאלה טיפוסים. אני חושב שאתה עושה שגיאה שאת מנתחת את ההתנהגות שלו ומסבירה את זה בסימן שקיבל מההורים ובגלל זה ההתנהגות שלו התהפכה. אני חושב שנפגשת עם בחור שאין לו טיפת כבוד לזולת וכל מה שנראה לך שהיה לפני הטלפון הזה היה הצגה שאפילו פגישה אחת הוא לא הצליח להחזיק. אני מבין שזה פוגע אבל אני חושב שאת צריכה לשמוח שגילית את זה כ"כ מהר אם מה שאמרת נכון הוא זבל של בחור שלא שווה את הכאב לב שלך!! בהצלחה !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 13:07 |
|
| |
חלף עם הרוח ,
עד כמה ימים את כבר תשכחי מזה ותרצי לצאת שוב לפגישות
הדרך הטובה היותר לשכוח מזה זה רק להתקדם הלאה !
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 13:27 |
|
| |
חלף עם. אל תקחי קשה, ביום מן הימים עוד תצחקי על זה עם בעלך לעתיד, וזה יהיה נושא לבדיחה כל אימת שתדברו בשולחן שבת עם ילדיכם על שידוכים וכדומה.
את צריכה להבין, שהוא זה ה'מסכן', לא את!! וכל הכבוד לך ששמרת על יחס נעים כלפיו למרות מה שהוא ..
אני מסכים עם הניתוח שלך שזה היה סימן, ואם לא, עצם זה שהוא לא מכבה את הפלאפון בפגישה, (לפחות ראשונה) זה כבר מראה שלאדם אין יחס כבוד כלפי הזולת.
אל תדאגי, עוד תמצאי את שלך...
הרבה נחת וזווג הגון בקרוב אצלך כולנו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 15:28 |
|
| |
| אור_לגויים כתב: |  | חלף עם. אל תקחי קשה, ביום מן הימים עוד תצחקי על זה עם בעלך לעתיד, וזה יהיה נושא לבדיחה כל אימת שתדברו בשולחן שבת עם ילדיכם על שידוכים וכדומה.
|
|
אור,
קשה לי להסכים עם מה שכתבת.
אני לא חושבת שאצחק עם בעלי על הדברים הללו. כמובן, בעתיד, ביחד, נבין הרבה יותר, כבר לא נחוש את הצער, האכזבה, הפגיעה, שלעיתים הם מנת חלקנו עכשיו, אבל מכאן ועד להפוך את כאבי הלב האמיתיים הללו לבדיחה?
אני לעולם לא אהפוך התנהגות נלוזה של מישהו כלפי או כלפי בעלי לסיטואציה משעשעת.
אדם צריך להישאר אדם, וודאי וודאי כאשר הוא בא לייצג את עצמו, שאז עליו לעשות הכל כדי לצאת הכי בסדר ששייך.
ולא, אין שום דבר מצחיק או מעלה חיוך בהתנהגות מחפירה.
פשוט אין.
ומרגיז אותי שאומרים, טוב, עוד נצחק על זה יום אחד. יודע למה? כי זה נותן לגיטימציה למעשים לא ראויים שאח"כ בחיוך "מעודד" ובמילים "מנחמות" על יום וורוד שבו נצחק, ממעיטים מחומרתם.
ידוע לי לגמרי מחוויה אישית. אחד שלא נהג כשורה וזה מה שהיה לו לומר במקום להתנצל...
לגבי מה שאמרת על הבחור ספיציפית, נכון מאוד.
היה לי בחור שגם ענה לפלאפון באמצע הפגישה ובאמת אותו אחד לוקה ביחסי בין אדם לחברו. מאוד.
עזבו מדרעקים כאלה.
אבל חלף עם,
אל תתיאשי, יש המון בחורים טובים.
הוא לא סיבה להחמיץ הזדמנויות לפגוש אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 15:52 |
|
| |
| נועה_האחת כתב: |  |
אבל חלף עם,
אל תתיאשי, יש המון בחורים טובים.
הוא לא סיבה להחמיץ הזדמנויות לפגוש אותם.
|
|
צודקת במיליון אחוז..!
אני באמת לא חושבת שבגלל איזה חמוריקו אחד שלא יודע להתנהג את צריכה להפסיק לצאת, זה שהוא כזה לא אומר שכולם כאלה, תרימי את עצמך אחותי לא חבל? מי יודע מתי הזיווג שלך יגיע, אל תדחי אותו אחד, תכווני את זה לכפרת עוונות ותמישיכ לצאת(: בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 15:52 |
|
| |
בחור מושחת.לפחות נחמד שהוא משדר את זה ,ולא היית צריכה לגלות את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 15:56 |
|
| |
איך שכחתי גם ההורים שלו מושחתים.אם זה היה סימן ביניהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 15:59 |
|
| |
אני קצת מחדדת את מה שכתבתי קודם:
בזמן כזה של שידוכים, בחורים וגם בחורות נמצאים בלחץ, רגישים ופגיעים הרבה יותר.
ואם יש כאלו מושחתים שחושבים שמותר להם לעשות ככל העולה על רוחם ולנהוג בקלות דעת, ראש, ושכל ישר, הם ראויים לכל גינוי ולא יהפכו בשום מקום וזמן לבדיחה.
אני רותחת על הנושא במיוחד לאחר ששמעתי סיפור הזוי מחברה.
מה אני אגיד לכם, אין לאנשים גבולות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 19:43 |
|
| |
לא יודעת למה, אבל הסיפור נשמע לי הזוי!!!
הרי לפני כמה ימים כתבת שחברות מציעות לך לא להתחיל עם זה.....ואח"כ הצהרת שנמאס לך מפגישות?!
---
בכל מקרה,
אין לי מושג כמה פעמים נפגשת, מה הרקע ממנו את באה או סוג הבחורים איתם את נפגשת....
אני רק אציע לך מנסיון חיי (22). אל תכלילי!!!
זה שנפלת בפח עם בחור (רשע, מושחת, טיפש, אידיוט...) לא אומר ששאר הבחורים הם כאלה! נקודה.
אני גם אזכיר לך שצריך להזהר מלצאת בהכרזות שכאלו...זכרי! ברית כרותה לשפתיים.
-כל מה דעביד רחמנא-לטב עביד!!! וזה הרגע לשאת עיניים למרומים ולבקש מריבונו של עולם "אל תביאני לידיי נסיון ולא לידיי בזיון.....שיהיה לך לכפרת עוונות....
תוקן על ידי keren_ohr ב- 25/02/2009 19:52:57
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 21:21 |
|
| |
את תהי ממש טיפשה אם את תתני לבחור אחד שהוא לדעתי טיפש ממש גדול,וביגללו תפסיקי לצאת לפגישות,אם מענישה רק את עצמך.תעברי הלאה והקב"ה ימציא לך בקרוב את הזיווג שלך.
אגב השם שלך מזכיר לי סרט טוב.ידעת מה לבחור...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 21:41 |
|
| |
| חלףyםהרוח כתב: |  | נמאס לי לצאת לפגישות כל הזמן נקודה לחינם !!!
מבחינתי כרגע תם עידן הפגישות..אלך לשאוף אויר תקופה ויחזור לקדמותי.
|
|
האמת, לאחר שאני אמרתי זאת, תוך חודש התארסתי (אבל זה לה היה באשמתי, אשתי החליטה).
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 21:53 |
|
| |
[quote
האמת, לאחר שאני אמרתי זאת, תוך חודש התארסתי (אבל זה לה היה באשמתי, אשתי החליטה). [/quote]
חח, אהבתי.
חלף-אולי זה יעבוד לך.
(יוסל-חשבתי שבחור חסידי טוב לא רואה סרטים )
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 22:37 |
|
| |
פעם הבאה תהיי קצת יותר אגרסיבית תגידי לכזה בחור היה נעים לא להכיר ושלום ולא להתראות בחור שמגיע לפגישה ולא מכבה או משתיק את הפלאפון זה חוסר נימוס נוראי
|
|
|
|
|