הייי
מבדיקה קצרה בפורום שמתי לב שכל מי שלקח את ניק הרווקים זה כי היה לו איזה סיפור טראגי לספר לכם אז סליחה שאני מאכזבת אתכם אבל במקרה שלי אין כאן לא סיפור ולא טראגי סתם רציתי לבקש מימכם עזרה!!
לפני שאני מתחילה לפרט מה העזרה שאני צריכה אני מבקשת שלא תנסו לשפוט אותי או לשנות אותי במחשבות או הדעות שלי !!
אז ככה::יש לי בעיה בשידוכים מכיוון שהסגנון שאני מחפשת אין בנימצא הרבה זה סגנון של מיעוטים ולכן רוב רובם של הבחורים שמציעים לי בכלל לא מתקרב לסגנון שאני מחפשת....אלה שכן מכירים קצת ת'סיגנון לא כ''כ רציניים !!
אחרי מחשבה רבה החלטתי לפנות כאן בפורום לעזרתכם אולי יש כאן מישו שמכיר שדכן או שדכנית המתעסקים בסיגנון שאני מחפשת....
ולפרוט הסיגנון::אני מחפשת מישו שבא ממוצע חוצניק חרדי שיושב ולומד חצי יום ובחצי יום השני לומד מיקצוע או שכבר עובד במיקצוע מכובד שלמד (לא כל האלה שעובדים באיזה חנות נעליים וכ'ו)...
אבל וכאן מגיע אבל גדווול שעושה את העניין בדיוק ללא סדנטרטי ועושה לי את הבעיה.אני רוצה אחד שגם הצד הרוחני שלו מאד חזק,שיהיה חשוב לו תמיד לשמור על חצי יום של לימוד,על תפילות ובכלל שירצה בית יהודי טוב שמושתת על ערכים של תורה ומידות טובות.במילים פשוטות,שילוב חזק של פתוח מאד,(פתוח זה לא בדיוק המילה –פשוט שיהיה לו סיגנון של ראש חרדי אחר ).. וגם חזק...-וחזק אצלי מתבטא בדברים אחרים ז''א מבחינתי בחור שלובש ציבעוני לא הופך אותו לפחות חזק בעני...
אז זהו האם יש מישו שמכיר מי שמתעסק בסיגנון כזה אבל שהוא/היא רציניים לא סתם שמדברים ולא עושים כלום??
תודה רבה..
תוקן על ידי אסיק_good ב- 25/04/2009 22:38:03