* name="ProgId" content="Word.Document">* name="Generator" content="Microsoft Word 10">* name="Originator" content="Microsoft Word 10">*-" /> פורום: שידוכי חרדים - שיר לעולם החרדי – בחדרי חרדים
בית פורומים שידוכי חרדים

שיר לעולם החרדי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/6/2009 00:36 לינק ישיר 
שיר לעולם החרדי

* http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">* name="ProgId" content="Word.Document">* name="Generator" content="Microsoft Word 10">* name="Originator" content="Microsoft Word 10">*--[if gte mso 9]> Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4 *[endif]**--[if gte mso 10]> *[endif]*

בס"ד

אני חדש ואלו מילותי לאלו שבצער עד בלי די.
 לאלו שגלות  כתאר חד בצברם אך  חרב לא יניחו מידם . שלא ינועו ללא קרב ומחייכים על אף שעולמם חרב  לאלו שנכוו משידוכים מהצגה זולה חסרת תקדים. 
המדמים אתם  שתוך פגישות מספר תוכלו למדוד  ולברר עולם מורכב וזר 
כן חרדים לומר מאד גאים שעולמם מושלם נטול הוא חטאים כבדים אין בו פקרות ואין כלבים
כולם שקועים במעשים טובים .
אני הגבר שראיתי צער הבגידה סכין  חלוד בלב צמא תיקווה .מרוב בדידות ומלחמה קשה מוכן היה לתת ידו ולהכנס הוא  אל מיטה חולה . 

סיפור על דוס תמים רמנטיקן, שהוא דמה שיש  עולם מושלם,  מלא אחווה  ואמינות, בו  אהבה פורחת  כולם אחים רעים ואוהבים ...ושמם בישראל הוא - חרדים.
 לכן מחרב לתומו הוא לא נזהר והתעורר הוא בעולם אכזר .

כשמהצד שבו חשב שיש תקווה בעת שמלחמה אותו כמעט כרע.
 שלפה אותה אחת שאחותו בת ישראל ניקראת סכין חלוד כתאר לטושה ובליבו עד הידית תקע. 
 נכון, אני פצוע אך לא מת תומרו לזאת שלא תשמח בטרם עת. אני אקום ואתמודד. צריך לקרוע פה קריעה על מלחמה כ"כ ריקה וזאת היא דווקא הסיבה שאין  אחות ברעתה .

אך  דרך אין אחרת חברים רק לעמוד מול יסורים למות בניסיון או להביס אויבים!
כן, מעשי המלך לא ברורים, אך מלך לא חייב לי הסברים!

אז כדברי נדרו של יעבץ(ע"פ דברי הימים ד)  רק לנצח דרך יש,  כל עוד ידי בחרב מחזיקה בוערת  בליבי תקווה.

נלחם אני למען מה ? למען בית רחל ובית לאה .

בתים שהם בנו בדמע ותקווה  בהם יש אומץ וגבורה בהם  נחלת אמת ואהבה.

אבנה לי בית למרות הכל . למרות אימרות הנעצה "איה הוא אלוקך בצרה? נירא שהוא רחק ממך,  

אם לו עבדת עד הלום מדוע לא מחיש פדיון? .תיראה אותנו עד קרות גבר רחם רחמתים לראש גבר" . 

לא! תפילתי תרעידי הרקעים אח ואחות מדוע נלחמים !

מושל בכל ! תשמע תשבור המסכים וגמול תשיב ללועגים .

פעורי פה תשאיר שוטים   .שמחה תציף לב נדכאים.

מלכי! הוכתרת  ע"י יודעי הסבל  ותהילה לך מכל המעשים.

שמע צעקה!  אויב סוגר רוצה הוא כבר לחוש את צער הטרף חצים עפים מכל הכיוונים . הכל נירא עכשיו כ"כ פאטטי  החרדים חרד"ל או חילונים. לא אין תשובות יש ים העצב אך אל יאוש גם אברהם היה לבד וזה מה שנשאר לך רק לעמד מעבר כסבא אברהם אשר תמיד באלוקיו בטח .

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2009 01:05 לינק ישיר 

זה נראה כמו ערבוב של קינות תשעה באב עם פשקוולים מקירות מאה שערים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2009 09:36 לינק ישיר 

לגבי קינות אתה צודק לגבי הפשקווילים לא הבנתי את הקשר אני פשוט מתאר מציאות של העולם הזה שחשבתי שהוא יותר טוב מעולמות אחרים כמו מזרחי או חילוני וגיליתי שאם כן אז ממש ממש לא בהרבה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2009 09:45 לינק ישיר 

מה קרה, תן רקע לקינות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2009 11:02 לינק ישיר 

אהבתי את הכתיבה והסגנון, אבל טעויות הכתיב שמצביעים על חוסר אינטלגנציה  - מאוד מאוד מפריעות לקורא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2009 13:52 לינק ישיר 

נישמע סיפור קשה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2009 16:50 לינק ישיר 

אוקיי חזרתי מההסדרי ראיה שלי עם בני אפשר לדבר ובכן אני בסה"כ בחור חרדי שנקלעתי לצרה ונפקחו עיניו קצת ואולי תשכנעו אותי שזה לא נכון .אבל קשה לי להאמין.  אתם מבינים כל הקטע אם עם ישראל אחים ...אהבתי..  ואני רוצה להמשיך להאמין, אבל אני אומר, היי העולם החרדי איך שראיתי אותו הוא מ-ז-ו-י-ף הכל כ"כ שטחי, שוב, אני לא אומר שאין אנשים טובים ח"ו, אבל האמת, לא יודע עד כמה היא שם, יותר מכל מקום אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2009 16:59 לינק ישיר 

תפרט יותר.

לפי מה שאתה כותב אנו מבינים שהיה לך קשר עם בחורה חרדית (כנראה נישואין) ונולד לך בן.

אולי תפרט מה הבעיות שלך עם עולם זה ולמה הפסקת הקשר גרמה לך לחשוב שהעולם החרדי כולו מזוייף (גירושין וגם מכוערים יש בכל המגזרים).

נ.ב. יש פורומים לפרק ב' של חרדים שאולי הם יוכלו לחזק אותך היכן שחברי פורום זה אינם יכולים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2009 17:22 לינק ישיר 

במלחמות גם גברים קשוחים מתים.   היה לך צד שאצלנו הכל בסדר אחי לי זה כבר
ירד בחידר [הבעיה שהם מגיעים בשם הדת וזה מחרפן]  בכל המיגזרים יש אנשים
 טובים ויש הרבה   .......  והאמת [לא ידועה או] שטח אפור מאוד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2009 18:11 לינק ישיר 

הקטע הוא, שאתה חושב שהם מדברים על "כל היום ללמוד" או "ללכת ע"פ צדיקי הדור" הם באמת מתכוונים לזה ובסוף כשנוח להם הם הולכים (הן הולכות) לבתי משפט ויכולות לזרוק אותך על "אחי אתה לא מתאים לי נשבר לי מהקשר הזה"  .  והעיקר "הקיטלוג" שלהם: אבא ראש ישיבה אמא מורה בבית יעקוב סוג א' .... הורים גרושים לומד מקצוע סוג ז'. ואתה לא כ"כ יודע מזה כי כלפי חוץ מחייכים לך, אבל באמת לא אכפת להם ובכלל משהו צריך להשתנות פה! אני חושב שהרבה יסכימו איתי פה שבאיזה שהוא שלב אתה רוצה רק בחורה שתדליק אותך, אתה כמובן מדבר על מידות וכו', אבל באיזה שהוא שלב ... אחרי כמה שנים... בתוך עצמך אתה יודע שאם אתה רואה בחורה סקסית, גמרנו, אתה לא תוכל לעשות כלום אתה לא תוכל לוותר ע"ז וכשאין לידך משהו שבאמת אכפת לו ומספיק מבין אתה אוכל ... והרבה.

ואגב לכל המכירים כל הסיפורים של "מורכב" זה הזוי אני מבין אותו במאה אחוז לגבי הדלמות שלו אבל אין סיכוי. הייתי רוצה להאמין שיש סוף טוב ויש פתיחות אבל  ... אני מרגיש שהכל מכאני כאלו איך אתה יכול להגיד תהילים ובו זמנית לצער, לייסר לפגוע זה הזיוף שאני מדבר עליו.  יתכן והם לא אשמים לימדו אותנו כך אתה יכול לרכל כל היום אבל אם אתה לא מסתקל טלווזיה אתה צדיק    זה המציאות שגדלתי בה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/6/2009 22:05 לינק ישיר 

זה שיש בעיה להתחתן עם בחורות שלמדו בבית יעקב, נדמה לי שכתבתי על כך לא אחת.

בכל מקרה יש לשים לב שיש צורך באהבה בשביל נישואין ובשביל לקיים חיי משפחה עם בן-זוג. כאשר אוהבים האשה אינה צריכה להיות מלכת היופי, מספיק לך שהיא אשתך שאתה אוהב אותה.

נראה לי שכדאי שתברר את הנושא ראשית בינך לבין עצמך, כי רווקים אינם מבינים את הלבטים שלך (ואני גם מאמין שרוב אלו שנחשפים לפורום מודעים לנושא של אהבה ולא מתחתנים כבר על בסיס קיטלוגים בלבד). אני חושב שעם התובנות שיהיו לך כדאי שתחזור ותגיד.

נ.ב. לגבי טענתך על התנהגות לא עקבית בציבור החרדי, מספיק לראות בפורום בחדרי חרדים שיש אצלהם כאלו העסוקים בעיקר לדפוק על החזה של האחר, כמו בכל ציבור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2009 22:41 לינק ישיר 

א   אמר החכם האהבה היא האנוכיות הכי עדינה וד''ל
ב   נו באמת עיניים יש לכולם ולכן אני מסכים עם שרפ וככל שנותנים אחד לשני
     יותר אוהבים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/6/2009 00:10 לינק ישיר 

אבל מה אם אתה נותן אבל אין תגובה כלומר אתה מוותר מתחשב, אבל כשאתה מגיע ומבקש משהו אתה לא מקבל. מה  אז!
אתם מבינים אני מרגיש שזה קשור לחינוך הישראלי- מערבי.
ביחסים יש חובות כמו לשתוף כלים וכד' צריך לחלק את זה בין בני הזוג ולא שאתה הפרייר שעושה הכל
בחיי!! אתה נלחם על חייך כל יום מחדש לפעמים נגד כל הסיכויים אתה חוזר הביתה ו.. צריך להכין לעצמך חביתה !.
הנק' : החברה בנויה שאתה עושה מה שבא לך אין מחיובות גם בעולם החרדי.
התחושה שאתה חי עם אשה שכל יום יכולה לקום וללכת כי נמאס לה כלומר אין לך גב  וזה מה שצריך. אין עזר חבר'ה

הנק שאתה מדבר חמקן היא נכונה רק אם הצד השני לא חושב שמגיע לו ומתייחס לנתינה שלך כמובנת מאליה .

אני רוצה להאמין שיש בנות שמבינות שלהיות אשה זה לא רק שמעכשיו מותר לגעת
אני יודע זה נשמע ברור אבל רק שמתנסים מבינים כמה זה לא סתם מילים וכמה לפעמים קשה לחשוב קצת על אחר לא רק מה שטוב לך .
כמה שהחינוך הישראלי הוא תעשה מה שבא לך "לא מתאים אני זורק לא אכפת לי אם אנשים סובלים  מסביב אם משהו נפגע " אני מקווה שאצליח לחנך את בני אחרת. בכל ליבי מקווה.  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/6/2009 00:32 לינק ישיר 

ברור אמר החכם לבנו שהיתחתן ברגע שתיקח את האישה שלך כמובנת מאליה
וכל המיסתעף הלך השלום בית.        תיראה זה שעברת ואתה עובר סיפור קשה
לא הופך את העולם למקום שכולו רוע וטיפשות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/6/2009 00:47 לינק ישיר 

אתה מעלה נקודות ביחס לבחורה ספציפית שנישאת לה (ומבלי ששמענו את אשר בפיה). דבר אחד ברור שיש רבות הנוהגות אחרת ממנה.

כמו כן התנהגויות לא נאותות המובילות לגירושין זה קיים בכל ציבור.

שוב, אם אתה זקוק לתמיכה ספציפית, ראוי שתקבל אותה בפורומים שבהם קיימים אנשים במצבך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2009 01:00 לינק ישיר 

שימו לב אני לא אומר שמות אני לא מלכלך אני רק מספר לכם סיפור כמה שאפשר כמה שניתן ברור שלא כולם כך
אבל החינוך שעובד בשיטת עשה מה שבא לך אני רואה אותו בהרבה מקומות . וזה מדאיג כי כאשר אנשים מתחנכים כך א"א לסמוך עליהם ואני לא חושב שצריך להיות פורום נפרד לחבר'ה כמוני אני בסה"בכ בחור צעיר שנדפק קצת ויש לו ניסיון מסוים לא כל מי שמתגרש הוא סוג ב' אתה רואה אתה מקטלג שרפ וזה לא נכון לדעתי 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שיר לעולם החרדי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext