בית פורומים שידוכי חרדים

קטע מחזק מאוד בנוגע לזיווג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/7/2009 21:45 לינק ישיר 
קטע מחזק מאוד בנוגע לזיווג

לפני שבועיים שלוש בערך הייתי בהרצאה מקסימה של הרב אברהם ברוך פשוט רב מצחיק ומלהיב , מי שלא מכיר מוזמן להכנס לרבנים נט ולצפות בהרצאות המחזקות והמעוררת שלו לתפילה והתקרבות להשם (ולא רק לבעלי תשובה אלא לכל יהודי שכן כל יהודי צריך את החיזוק הזה לתפילה כיוון שאנו מלאים במסכים שמרחיקים אותנו מהשם יתברך).
בכל אופן הוא אמר איזה קטע שאותי ריגש במיוחד ואני מקווה שזה יחזק אותכם לבטחון ואמונה אמיתית בקשר לזיווג שיבוא במהרה בע"ה.
אני אצטט אותו לפי מה שאני זוכרת בע"ה.

"הבן שלי יום אחד בא אלי ואומר לי "אבא אבא אני רוצה תרנגולות" אז כיוון שיש לנו חצר גדולה החלטתי לשמח את בני וקניתי לו תרנגולות שהיו להם בחצר, כמובן שבזה זה לא נפסק והילד החליט יום אחד שהוא רוצה תוכים! הוא בא אלי ואומר לי "אבא אני רוצה תוכי אתה יכול לקנות לי תוכי?" בהתחלה לא ידעתי עם כדאי כיוון שזה עוף טמא אבל כיוון שיש חצר בחוץ החלטתי לשמח את בני וקניתי לו תוכי צבעוני ויפה שישב לו בכלוב בחצר.
התוכי היה לבד וכל הזמן היה מצייץ לעצמו, אשתי אמרה לי "אני חושבת שהתוכי עצוב, הוא לבד הוא כל הזמן מצייץ לעצמו" אז אמרתי לה שהקב"ה בע"ה ידאג לתוכי הזה לזיווג והוא לא ישאר לבד.
יום אחד בני אמר לי "אבא יש ליד הכלוב של התוכי תוכית יפייפיה שמנסה להכנס אליו" יצאתי החוצה וראיתי באמת שהנה עומדת לה על הכלוב תוכית ממש צבעונית ויפייפיה בדיוק כמו התוכי שלנו, פתחתי את הדלת של הכלוב והתוכית נכנסה פנימה. הבן שלי אמר לי "אבא אבל התוכי יברח !" אז אמרתי לבן שלי שלא ידאג, אם התוכי יצא ולא יחזור אני אקנה לו תוכי חדש.
ומאז כל פעם הבן שלי אומר לי שהוא רואה את התוכים עפים להם בחצר יחד פתאום הוא רואה אותם על החוטי חשמל ופעם על העץ וכל היום הם יחד.

בנים ובנות יקרים, תראו איך הקב"ה זיווג לתוכי הזה תוכית יפייפיה ואיך התוכים האלה מצאו את זיווגם שמתאים להם בדיוק, אז לכם? בנים של מלך יקרים? לכן בנות של מלך יקרות? לכם הוא לא ימצא את הזיווג שלכם בעיתו ובזמנו?
אם לעוף טמא הקב"ה מזמן את זיווגו אז אחת וכמה וכמה לכם בנים ובנות של מלך, אם תוכי השם לא מפקיר אז אחת וכמה וכמה אותכם! "

אני לא יודעת להעביר מסרים אז בטח זה יצא לי בצורה לא הכי מחזקת, אבל בכל אופן לזה הוא התכוון, והאמת אני יצאתי כל כך מוקסמת מההרצאה שלו וזה כל כך מילא אותי וכל כך שימח אותי, וכשהוא אמר את המילים האלה אני ישבתי שורה ראשונה והתאפקתי לא לבכות מהפדיחה חח, אבל הוא כל כך ריגש אותי וכל כך חיזק אותי!
אם לחיות טמאות השם מזווג זיווגים ולא משאיר אותם לבד אז אותנו הוא ישאיר לבד?
ככה שיהיה להם לחיזוק ולעידוד, תמשיכו להתפלל תמשיכו לקבל באהבה תמשיכו לחייך, תגידו על הכל תודה! על הרעה ועל הטובה תאמינו לי לקבל באהבה זו הסגולה הכי מצוינת לישועות וזה בדוק!
קחו לעצמכם כמה דקות ביום בשביל קירוב הזיווג בע"ה ופשוט שבו ותגידו תודה ותודה ותודה בלי סוף בלשון שלכם ובשפה שלכם, ואז לבסוף תבקשו על הזיווג, תפילה כזו לעולם לא שווה ריקם.
שמעתי פעם באיזה שיעור שלפעמים התפילה אינה מגיעה עד השם יתברך והיא עוברת הרבה סלקציות בדרך אם מגיע לאותו אדם בכלל שהתפילה שלו תגיע עד להשם יתברך.
כשאדם קודם כל מהלל את השם ואומר תודה ומשבח את השם על הרעות ועל הטובות, והתפילה הזו עולה למעלה והמלאכים רוצים לבדוק אם להגיש אותה לפני כסא הכבוד או לא, השם יתברך לוקח את התפילה הזו ואומר "תפילה כזו שבה ככה הבן היקר שלי מהלל אותי אני רוצה לעצמי ושאף אחד לא יעיז לגעת בה" כשאנו קודם אומרים תודה ותודה על הייסורים זה מונע את הקטרוגים עלינו אם התפילה תתקבל או לא.
אז ככה בע"ה שניקח את זה לעצמנו להגיד תודה להשם יתברך ולהתחזק באמונה.
ותתחזקו באמונה בכל הכח, כיוון שכשלאדם יש אמונה שלמה, לעולם לא רע לו, כי הוא באמת מאמין שהכל לטובתו, אז הוא תמיד שמח, ואז הישועות מתחילות לבוא(:
בהצלחה לכולם, ! ואולי 9 באב הזה הגואל לא הגיע, כי הקב"ה מחכה לעוד כמה בנים שיחזרו אליו, על כן אסור לנו להתייאש ולהמשיך להרבות בתפילות על גלות השכינה ועל הגאולה של עם ישראל ובניין בית המקדש שיבנה במהרה בימינו אמן!

אחים יקרים,
 יש מי ששומע, יש מי שמקשיב,
יש אבא שלעולם לא יעזוב.

במקום שבעלי תשובה עומדים, אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2009 21:58 לינק ישיר 

הצלחת להעלות חיוך גדול על פני.
נמשיך להאמין נמשיך להתפלל נמשיך לשמוח ורק להודות על ה כ ל !

תודה ליאור.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2009 01:28 לינק ישיר 

1)הצלחת לגרום לי לקרוא את כל מה שרשמת (דבר נדיר לכשעצמו, אני לא נוהגת לקרוא מאמרים ארוכים.
2)פתחתי את החלון, ואת הדלת בבית, גם חם היום, וגם...
שמא איזה בחורישיבה ינחת לי היישר לחדר...
(אני גרה קומה ראשונה)
ובין הזמנים היום, אולי נגמר לו הכסף נסיעות... או שהוא נתקע...
ויכנס אלינו לבית..
(לא להתייחס, זה הצום, העייפות, השעה, וכו'...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2009 02:54 לינק ישיר 

דרך החלון הבחור שלך בטוח לא יכנס, חסויה..
אלא אם כן את מחפשת עבריין? :)

יופי של אשכול, ליאור
תודה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2009 16:51 לינק ישיר 

נגעת בי. במקום הכי אמיתי ופנימי ופשוט...

לא שיש לי זכות לצייץ בכלל, עם שמונה-עשרה שנותיי. ולא שלא ידעתי את זה קודם. יכולתי לדקלם לך נאומים ארוכים יותר, מנוסחים היטב ומרגשים עד דמעות, אבל לפעמים אתה צריך שמישהו יזכיר לך את זה ככה..ישר לתוך הלב.

שלאבא יותר כואב מאשר לי שאני לבד. והוא מחכה לי. עם הטוב ביותר...עבורי ובכלל. אני מאמינה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2009 09:20 לינק ישיר 

בס"ד

ליאור!
את משהו מיוחד.
תודה על כמה דק' של קורת רוח וחיזוק אמיתי!
אשרייך:)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > קטע מחזק מאוד בנוגע לזיווג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext