בית פורומים שידוכי חרדים

הווי דן כל שקרנית לכף זכות - קטע לגברים בלבד.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/8/2009 01:45 לינק ישיר 
הווי דן כל שקרנית לכף זכות - קטע לגברים בלבד.

בנות- הקטע הזה לא בשבילכן. לא תהנו לקרוא אותו - וגם המידע בו לא רלוונטי עבורכן.
----------------

מעשה בליטאי שפעם יצא לדייט כלשהו. היה נחמד, לא מעניין במיוחד, לא משעמם בצורה יוצאת מהרגיל, חביב ביותר כמו שאומרים היום.

בסוף הפגישה היה קטע הליטאי הביא למלצרית את הוויזה לשלם על ה30 שח שיצא מיץ + מיץ, והנה הנערה התעקשה לשלם. ויתעקש הליטאי שוב – והנערה התעקשה יותר. רצונו של אדם כבודו- והליטאי הניח לה לשלם את חלקה בעסקה.

מאז הדייט לא שמעו הצדדים אחד מהשני, ובכך הליטאי הניח שהסתיים לו הסיפור בחוסר עניין הדדי, ויפרח העניין מזיכרונו.

ערב שבת קודש, הליטאי מקלף תפוחי אדמה לצ'ולנט (האמת שהוא סתם נח לו, אבל זה נשמע יותר מתאים ליום שישי לקלף תפוחי אדמה לחמין), ומקבל טלפון ממציעת השידוך בזמנו, על עניין אחר. לא קשור לעניין השידוך. מפה לשם משם לפה, וישאל הליטאי "מה היא באמת אמרה אז".

ותשרור דממה מהצד השני של הקו. משל מדובר היה במשהו מביך.

ויאמר הליטאי "אין מה להסתיר. אין לי בעיה עם מה שאנשים חושבים עלי. דברי"

ותאמר המציעה "היא אמרה שאתה לא שילמת עליה".

ויחרה לליטאי מאוד, לא על הנערה המוצעת, שמסתבר שרפת שכל/הבנה היא. אלא על כך שהכפישו את שמו לשווא. מילא אם היא הייתה אומרת משהו נכון. אודה ולא בוש- אם הסכום היה מדובר ב400 שח בפגישה ראשונה שכנראה לא ייצא ממנה כלום, אודה ולא בוש הייתי אולי מהרהר בראש על גובה סכום. אבל על 30 שקלים:

מי בכלל שם לב מי משלם בסכום כזה פעוט? גם אם אשב עם חבר וייצא כזה סכום, אני לא אתחיל להתחשבן איתו מטעמי נוחות אלא אשלם את כל החשבון.

אם מישהי מתעקשת לשלם 15 שח, אני לא הולך לריב איתה על זה.

ויקרא הליטאי חדשות- ויקרא את הכתבה על החיילת שסיפרה שראתה שחייל נחטף. ובסופו של דבר מסתבר שחייל לא נחטף.

ויש להקשות: מה הפשט בכל המעשה בכלל, ומה אנחנו למדים מזה. האם החיילת המציאה? הרי היא עברה פוליגרף (לפי מה ששמעתי). ואם היא באמת ראתה, אז איך באמת חייל לא נחטף?

אלא הפשט הוא כדלהלן. האמינות של המין הנשי- לא נובעת מזה שהן בזדון משקרות/אומרות דברים שלא היו.

אלא הכול מתחיל מזה שהרגש יותר חזק מהשכל, ולכן הן זוכרות דברים בצורה כזאת או אחרת כמו שהן מעוניינות לזכור.

על פי זה מובן, מדוע הנערה לא זכרה שהיא התעקשה לשלם על עצמה בצורה מביכה כמעט. ורק זכרה שלא שילמו עליה.

ועל פי זה מובן גם את עניין החיילת, יכול להיות שהיא ראתה דבר אחד וחשבה שהיא ראתה משהו אחר. (רק השערה. אי אפשר לדעת מה באמת קרה שם)

על פי זה מובן גם איך ייתכן מישהי שלא רצינית בקשר- אבל אומרת שהצד השני הוא זה שלא רציני בקשר. הכול מתחיל מכך שהצד הרגשי מכתיב להן משהו, וכך הן זוכרות אותו בלי קשר למציאות.

כל הנ"ל עולה במידה אחת עם דברי חכמים, שנשים פסולות לעדות, היות שרגשן מתגבר עליהן. ולכן חוששים שלא יהיה סיפור אמת לאמתו.

לכן עלינו לדון לכף זכות- ולא לשפוט במקרים כאלה או אחרים שמדובר בנשים כזבניות – אלא שהרגש השפיע עליהן לזכור כך או אחרת.

תוקן על ידי אסיק_good ב- 16/08/2009 1:56:43

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 01:57 לינק ישיר 

מה זה?
 אתה מתכנת, עיתונאי או סופר קדום?

אך לדעתי אין לך צורך לנבור בעולמן של נשים, יהיו לך מספיק שנים להכיר אותן (או יותר נכון אותה) ישר והפוך.

נ.ב כשכותבים לגברים בלבד, מי יכנס אם לא נשים?

תוקן על ידי Tehilla165 ב- 16/08/2009 2:00:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 02:00 לינק ישיר 

קראתי, סליחה על הפלישה...

וגם נהנתי

והגעת למסקנה לבד, בלי עזרה,

נכון, בנות כזבניות מהרגש החזק שיש להן!

עיין ערך שרה אימנו "לא כי צחקת"
ומי אנחנו הקטנות שנדבר?

בנות כזבניות מלידה (!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 10:01 לינק ישיר 

יפה כתבת ליטאי

(ו-'אני הקטנה..' תחזרי בך מהקטע על שרה אימנו, אני חושב שזו הבנה פשטנית מידי של העניין)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 10:30 לינק ישיר 

}
() int main 

n\אסיק, למה לתקן?")   
;("אהבתי את התיכנות שלו.   

;return 0
{

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 10:36 לינק ישיר 

ליטאי ידידי, אמת ענתה בפיך.

גם לי עבדכם היה סיפור דומה (וברשותך ליטאי אשתמש בסגנונך):

ויהי היום ויצא המשגיחשליטא לדייט, לא מעניין במיוחד אבל נחמד. ובמהלך הדייט הציע לעלמה החסודה נוזלים להרוות את צמאונה (ובעיקר צמאונו). והיא תסרב. ויציע שוב והיא בשלה ויפצר רבות (הוא היה צמא) והיא מסרבת. אך הוא אף כי היה צמא עד מאוד, כיוון שהמקום לא היה מקום מפגש רגיל, והיה נטול שתיה וקפאין, עשה העלם את חשבונו והכריע לצד עצלותו.
הסתיימה הפגישה ונשכחה הסאגה ולא יתראו שנית. והנה ברבות הימים (ואין מיעוט רבים אלא שניים) מקבל העלם דיווח מחברו הטוב שמכיר את משפחת העלמה שזה היה לא יפה ש"לא קנית לה שתיה", ו"הם" נפגעו ובלה בלה בלה.
ויחר למשגיחשליטא מאוד מאוד על שהכפישו את שמו ללא עוול בכפו, ויאמר לעצמו "חבל, הייתי יודע הייתי קובע עוד פגישה וקונה לה משהו לשתות ואומר לה שתשמור את הבקבוק למזכרת...".

ותשקוט הארץ:-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 10:40 לינק ישיר 

Tehilla165 כתב:

}
() int main 

n\אסיק, למה לתקן?")   
;("אהבתי את התיכנות שלו.   

;return 0
{

#include<stdio.h>
void main()
{
        printf("ככה כותבים בשפת C\n");
        printf("למה לעשות את הפונקציה הראשית מסוג int?");
}

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 11:02 לינק ישיר 

למשגיח - אני ממש לא מתכנתת,
וזה מה שעלה לי מהזיכרון.

חבל שלא ציטטתי את ליטאי לפני שאסיק ערך לו את הטקסט.
הוא הכניס קטעי תיכנות בין המילים שלו.

בסך הכל צריך לעשות פה שוויון, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 12:44 לינק ישיר 

בחורה  שיושבת מול משגיח שליטא, ומול ליטאי, רועדת כל כולה מאימת יום הדין....
 ולכן אל תצפו שהיא תסכים שתזמינו עבורה...
 אני מציע שתזמינו שתיה בלי לשאול יותר מדי שאלות ואז מובטח לכם שלא תהיו צריכים לדון לכף זכות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 12:46 לינק ישיר 

מעניין שכל "סיפורי הבנות" מתקבצים אצל הליטאי...
זה נשמע שהוא מכיר את האופי הנשי יותר מאיתנו...:)
ואגב,אני יכולה לחתום שרוב הכניסות פה הן של בנות..
כשכותבים לגברים בלבד זה מתכון כניסה לנשים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 12:53 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח, זה באמת פיתה אותי להיכנס...

אנחנו נוטות ליפות את המציאות, אבל שקרים כאלה גסים לא נראה לי. או שאני טועה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 12:57 לינק ישיר 

תל אביבית - וכי חשבת אחרת?
למה שיכתוב לגברים בלבד? לא קשה להבין את המסר שהוא ניסה להדגיש כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 14:15 לינק ישיר 

מצחיקים.

כשבחורה אומרת "לא" היא מתכוונת  "כן"..

חסרה לכם הבנה במין הנשי, סורי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/8/2009 14:17 לינק ישיר 

חח אופק, זה דבר ראשון שמלמדים כל בחור...:-)

הבעיה שמתי מבינים שזה באמת לא? (היא כמעט זרקה עלי את הסנדל כי התאמצתי להכריח אותה לשתות...):-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 14:18 לינק ישיר 

חוקרים ומדענים ידועי שם לא הצליחו עד היום לפענח את היצור שנקרא 'אשה'.
איך אומר הפתגם? "בכביש אל תהיה צודק. תהיה חכם" לכן הבחור הנבון יפעל לפי הספר ולא יסטה מאומה לימין או שמאל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 15:06 לינק ישיר 

בוא ניכנס לפרופורציות,
הבחורה סבלה עם הליטאי דייט שלם!! עכשיו, מסתבר גם שהיא בחורה חכמה ומלאת טאקט. היא ידעה שהיא צריכה למצוא איזה עילה מוצדקת להוריד את הליטאי מהפרק, והרי לא נעים להוריד מישהו רק בגלל מראה חיצוני והתנשאות בלתי ברורה, אז מה יותר מוצלח מזה שהבחור דרש ממנה לשלם 15 שקלים?! שום שדכנית לא תתווכח על זה ולא תשגע אותה לשנות את דעתה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הווי דן כל שקרנית לכף זכות - קטע לגברים בלבד.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext