| נשלח ב-29/11/2009 19:42 |
|
| |
אהבה אמיתית
מה זו אהבה אמיתית- תמונות
אהבה ציפורית:סנונית שנפגעה ממכונית מקבלת טיפול מבן זוגה
| | ונפלה פצועה על הכביש,
בן זוגה הגיע ונעמד לצידה,
בן זוגה מביא לה מזון ומנסה לעזור
הוא מביא לה עוד מזון ומוצא אותה ללא רוח חיים
כשהוא מבין שהיא כבר לא תחזור אליו הוא בוכה מרות מאהבה
הוא נשאר לעמוד על ידה וזועק מצער
ונשאר אתה זמן רב, מלא עצבות וצער.
קיבלתי במייל לפני כמה דקות |
מקור:http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2725722&whichpage=1&forum_id=771
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2009 21:22 |
|
| |
על זה כל הבלאגן? על זה נכתבו שירים וספרים?? על זה דנו בכזה להט בפורום???
על משהו שציפור קטנה עושה בצורה אינסטינקטיבית?!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 09:10 |
|
| |
אווווווווווו.............
מדהים.....
ממש רומנטי.......
אהבתי!
תוקן על ידי נוצצת ב- 30/11/2009 09:11:20
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 13:17 |
|
| |
על זה בדיוק הבלגן, כי הציפור עושה את זה אינסטינקטיבית, ובחורי ישראל משום מה לא.......
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 13:21 |
|
| |
אינסופית!!
תשובה נכונהההההההההה
תוקן על ידי נוצצת ב- 30/11/2009 13:21:15
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 13:26 |
|
| |
אבל אם אתם באמת רוצים לדעת מה זו אהבה אמיתית -
מעשה בקשיש שממתין לתורו לבית- המרקחת. התור, משום, מה מתעכב, והקשיש מציץ בשעונו ללא הרף, ומנסה כל הזמן לזרז את האנשים, איכשהו... וסוף-סוף מגיע תורו. תוך כדי שהיא מזדרזת ככל יכולתה שואלת אותו הרוקחת "תור לרופא? ברית של נכד? לוויה של חבר ל"ע?" הוא מחייך ואומר לה - "לא, רק אשתי. עוד מעט מגיעה השעה הקבועה שאני מבקר אותה בבית האבות, ואסור לי לאחר". היא פוקחת זוג עיניים: "היא במצב קריטי"? הוא: "לא, למה???" "אתה ממהר....." "כן, כי היא מחכה לי, את מבינה....." "היא במחלקה עצמאית?" "לא, סיעודית" "והיא לגמרי צלולה...." "לא, איפה. היא חולת אלצהיימר. האמת שהיא לא מכירה אותי בכלל" "ואליה אתה מפחד לאחר בחמש דקות? היא בכלל לא תרגיש!" "אבל אני, גברת, אני ארגיש."
ואחרי שהוא הלך, היא הביטה אחריו, ואמרה לעצמה: אם עוד יש אהבה בעולם, כזאת אהבה אני רוצה שתהיה לי.
סיפור אמיתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 13:30 |
|
| |
רוצה לומר - חברות אולי נבחנת בעת צרה, וזה מה שמשותף בשני הסיפורים. אבל למעשה, הרבה היו מוכנים לעשות בשביל להציל את בני זוגם ממוות, ולא מוכנים להשקיע ביום-יום. כמו אותו בחור שהיה מוכן להוריד את הירח בשבילי, אבל לא להשאר בכולל בשבילי, נו באמת.... אהבה אמיתית נבחנת יום-יום ושעה-שעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 14:08 |
|
| |
אם על אהבה תדברו למה לכם סיפורי ציפורים דוממות לכו אל הישיבה הקרובה וראיתם מהי אהבה אהבה יחידה שאם יתן איש את כל הון אהבותיו בוז יבוזו לו אהבת הלומד אהבה של רשב"א אהבה של רמב"ם אם לא הבנתם לא תדעו לעולם מהי אהבה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 14:51 |
|
| |
| אינסופית כתב: |  | | על זה בדיוק הבלגן, כי הציפור עושה את זה אינסטינקטיבית, ובחורי ישראל משום מה לא....... |
|
ואני חשבתי שבנות ישראל מעוניינות ביותר מסתם אהבת ציפורים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 15:08 |
|
| |
זאב חבל שאף גבר לא הצליח להדביק בי את האהבה הזאת......... ויצאתי עם מספיק.........
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 15:50 |
|
| |
מתי יגיע האחד שאני יהיה מוכנה לעשות בשבילו הכל????????????
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 17:09 |
|
| |
ומה לגבי השיר? את הירח לא אקטוף בשבילך ולא הוריד את הכוכב למענך בגללך לא אצא מדעתי אוהב אותך אבל מציאותי. . . תרי כמה שאתה צודק אני כבת ישראל רוצה הרבה הרבה יותר מסתם אהבה ציפורית עמוקה ככל שתהיה היא עדין ציפורית בנתיים לא מצאתד אחד כזה שיודע לאהוב מעבר לזה. . . . מחפשתותו עדיין שיצא מהקן. .. .או שעדין כלל הוא לא בקע. . . לוידעת העיקר שיגיד כבר שהוא בא גברי הכי שאפשר לא אפרוח ציפור או קנר. . . אני מבטיחה להחזיר לו אהבה גדולה כמו שרק בת ישראל שמורה יכולה! הרבה הרבה יותר מסתם ציפור מאוהבת. . .
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 17:15 |
|
| |
ציף ציף!
*שכחת להוסיף שגם לא יהיה גוץ כונף
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 17:23 |
|
| |
ח ח ח האמת זה אחד הדברים החשובים מבחינתי שאני מבררת! שיהיה גבוהה הכי שאפשר. . .ופרצוף שהוא לא לילה. . .
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 17:48 |
|
| |
ליפול על גוץ כונף, זה טראומה!!!  קשה מאד להרדם אחרי זה.....
|
|
|
|
|