| נשלח ב-16/12/2009 15:16 |
|
| |
כמה נכוןןןן...בחורים קחו לצומת ליבכם כל מילה...
I'm missing you
Girl even though you're right here by my side
Cause lately it seems
The distance between us is growing too wide
I'm so afraid that you're saying it's over
The last thing that I wanna hear
But if your heart's not in it for real
Please don't try to fake what you don't feel
If love's already gone
It's not fair to lead me on
Cause I would give the whole world for you
Anything you ask of me I'd do
But I won't ask you to stay
I'd rather walk away
If your heart's not in it
You say that you love me
But baby sometimes
You're just saying the words
If you've got somethin' to tell me
Don't keep it inside
Let it be heard
I'm so afraid that you're saying it's over
Girl I'll make it easy for you
If love's already gone
I'd rather walk away
How I wish I could take us back in time
But it's gone too far now we can't rewind (And there's nothing that I can do
To stop me losin' you)
I can't make you change your mind (If your heart's not in it)
If love's already gone
I'd rather walk away
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 15:34 |
|
| |
נו באמת. תשאירי את השיר הזה בבקסטריט, זה המקום המיועד לו.
אל תעלבי, כנראה שהתחברת, אבל כמה קיטש דביק...אני הולכת להקיא.
קונקרטית, השיר הזה נכתב מבחור לבחורה דווקא אם תשימי לב. ככה שבחורות צריכות לשים לב.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 15:36 |
|
| |
א.westlife ב.אין לי מניות אצלהם כדי שאפגע שאת לא אהבת ,זכותך... ג.מקווה בשבילך שלא יהיה לך סיבה להתחבר לשיר הזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 15:56 |
|
| |
א. זה היה בדיוק הגיחוך =) ב. כנראה שהתחברת לזה רגשית, לכן אמרתי שלא תעלבי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 16:39 |
|
| |
שירה את רצינית?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 20:24 |
|
| |
יש תרגום לערבית? جهليقفاظزوةىلالا
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 21:38 |
|
| |
יש כאלה שנשארו בגיל 16 ושומעות EWSTLIFE. יום אחד הן יתבגרו
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 22:57 |
|
| |
שוב ויכוח צפוי וחסר תוצאות. צאו מזה. די לפילסופים מיותרים. תשמרו אותם למקום שהם באמת ראויים לו .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2009 14:33 |
|
| |
אנג'לה, אני לא קורא כאן הרבה, וגם לא כותב, אבל בשעה האחרונה עברתי על כמה אשכולות, ואני רוצה לומר לך שאת לפעמים מגעילה ללא שום צורך. והתגובה הראשונה שלך באשכול זה הייתה over. מצטער על הכנות. שבת שלום
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2009 15:47 |
|
| |
אור_לגויים,
אני אישית חושבת ששירים מהסוג הזה רק גורמים לבנ"א להרגיש מסכן יותר ולחפור ולהפוך ברגשות שלו שוב ושוב.
אולי כגבר אינך מבין את זה, אבל אצל נשים זו נטייה מפורסמת ומוכרת כמו שחסויה (או מיסי?) כתבו פעם. בנות הן מאוד נוטות לנפח דברים ולעשות להם אובר אנלייזינג. במחשבה שניה, אני חושבת שזה גם קורה לבחור, שהוא יוצא עם מישהי וסתם נחמד, אבל אין ברק ורגשות מי יודע מה אבל אחר כך שזה יורד והוא נזכר בזה, נו, בזיכרון תמיד נשמור דברים יפים מכפי שהם היו באמת, וכל התחושות מתעצמות.
הייתה לי חברה שביטלה שידוך והיתה שומעת בלופ שיר כזה על אהבה נכזבת, מה שלטעמי תקע אותה מאוד בזה וגרם לה לחשוב שיש עוד אנשים שמרגישים ככה ולשקוע ברחמים עצמיים. הרי ברור שכיוון שאנו מדברים על שידוכים שירה לא באמת חוותה 'מישהו שלא אוהב אותי באמת אז עדיף שתלך'. אלא כנראה משהו דומה בעוצמה מונמכת הרבה יותר.
לטעמי שירים כאלה מסוכנים ממש במצבים כאלו כי הם מעצימים את הרגש של הבנ"א באופן לא פרופורציונאלי בכלל למה שקרה לו באמת.
הטעות שלך היא שאתה מוצא לנכון תגובה שאינה מנחמת ומעודדת, כמו רב התגובות שאני נוהגת לתת, כתגובה 'מגעילה'. אני חושבת שאני ניסיתי באמת להיות חברה טובה ולתת תגובה לא חלילה בוטה או מעליבה אבל מבטלת, כן, כדי להעמיד חזרה בפרורפורציות את כל מערבולת הרגשות. סה"כ שיר של להקת בנים מטופשת. בטוח שלא עברת משהו בדיוק כזה וגרוע עד כדי כך.
אולי תנסה לחשוב האם התגובה שהגבתי היתה דווקא קלילה וכל כך מבטלת מנסיון אישי מר ועצוב שלי שאני חושבת שלא כדאי להתפלש בעצב ע"י הזדהות עם שירים מנופחים וסוחטי דמעות.
אולי חשבתי שכאן המקום לבטל בהלצה ואולי שגיתי. לטעמי לא.
באופן כללי אני חושבת שאני משתדלת תמיד לתת לאנשים מה שהם באמת צריכים והכי טוב בשבילם. אם זה ניחום וכתף ועידוד, אז בבקשה, ואם זה פרופורציה אז את זה, ואם שמוס על הראש, גם את זה.
ואכפת לי מאוד משירה. יותר ממך אני משערת.
אז לפני שאתה כות תגובה 'מגעילה'. תחשוב אתה.
תוקן על ידי אנגלה ב- 25/12/2009 16:10:25
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2009 15:57 |
|
| |
| אור_לגויים כתב: |  | אנג'לה, אני לא קורא כאן הרבה, וגם לא כותב, אבל בשעה האחרונה עברתי על כמה אשכולות, ואני רוצה לומר לך שאת לפעמים מגעילה ללא שום צורך. והתגובה הראשונה שלך באשכול זה הייתה over. מצטער על הכנות. שבת שלום
|
|
???
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2009 19:57 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | יש כאלה שנשארו בגיל 16 ושומעות EWSTLIFE. יום אחד הן יתבגרו |
|
מגעיל.
!!!!!
תוקן על ידי רב_סרן ב- 26/12/2009 19:58:04
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2009 20:45 |
|
| |
עצוב.. קשה לי להאמין שגבר שמרגיש שהוא אוהב מישהי לא יראה לה את זה.. בד"כ זה יותר נכון לבנות ששומרות בפנים בנים נוטים לומר מה שמרגישים.. זו דעתי נכון להיום.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2009 21:20 |
|
| |
מה כל הגועל?
אין לי מה להגיב כי אין תרגום... 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 01:06 |
|
| |
מישהו יכול לתרגם בבקשה.
נ.ב. אנגלה, אור_לגויים, אוהב את שניכם. נא לא להמשיך בויכוח הזה. זה לא לא רמתכם. אני מבקש משאר הניקים לא להתייחס לויכוח ולהמשיך בנושא המקורי של האשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 10:22 |
|
| |
תרגום חופשי לשיר...מקווה שעזרתי...:)
אני מתגעגע אלייך,ילדה. למרות שאת כאן לצידי בזמן האחרון זה נראה שהמרחק בינינו הולך וגדל.... אני כ"כ מפחד שאת אומרת שזה נגמר, זה הדבר האחרון שאני רוצה לשמוע. אבל אם הלב שלך לא באמת איתי, בבקשה אל תנסי לזייף רגשות שאת לא מרגישה. אם האהבה נעלמה, זה לא פייר להוביל אותי הלאה. כי הייתי נותן את כל העולם בשבילך כל דבר שביקשת,נתתי. אבל אני לא אבקש ממך להישאר, אני מעדיף להתרחק, אם הלב שלך לא איתי. את אומרת שאת אוהבת אותי, אבל לפעמים את רק אומרת את המילים... אם יש לך משו להגיד,אל תשמרי את זה בפנים... תשמיעי לי את זה. אני כ"כ פוחד שאת אומרת שזה נגמר... ילדה,אני אעשה את זה קל בשבילך... איך הייתי רוצה לקחת אותנו אחורה בזמן, אבל התקדמנו רחוק מידי,ועכשיו אי אפשר לחזור אחורה. אני לא יכול לגרום לך לשנות את דעתך,(אם הלב שלך לא איתי).
|
|
|
|
|